Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 463
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9281 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 July 2009 - 12:50 PM

Показване на мнениетоkamkata, в Jul 17 2009, 01:16 PM, написа:

jijafka- на нос Галата,някаква си местност Фичоза.За първи път сме там и на мен ми е интересно къде отиваме :ab_041:

Снимките на Айси край морето са точно от там. Еейй ще ви дам телефона обадете се като пристигнете. Ще дойдем на плаж с вас някоя събота. На Фичоза най-често посрещаме Джулая. На нас местността ни харесва. Има и гора, и море. Бира също, а водата е по чиста отколкото в града. Има и скали та се изкарват миди. Изобщо там е забавно. И спокойно. Може с кучо.
User's Signature

Качена снимка

#9282 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2009 - 02:07 PM

jijafka ;много хубави снимки! :ae_085:
На мен най-много ми харесаха снимките на Франи в морето и тази, на която тя се подхилва лукаво, скрита зад гърба на бодигарда си! :af_089:
Е-ех, море... :oj_088: :ie_146: :zz_211:
Чудесно ще е ако си направите шпиц-среща на плажа, дано успеете да се организирате! :ba_025:

Вчера на вечерната разходка моята хубостница беше доста унила и мете с провиснала опашка земята, ама днес си е весела - потича, поигра. Тя милата сега сменя козинката си и съвсем оплешевя напоследък, ама дано поне й е по-хладно така. Бабока го нямаше - с нея само вечер се засичаме. След всяка подобна случка води кучето си вързано няколко дни, веднъж даже обеща тържествено, че вече няма да идва с него тук, а ще го води в Борисовата градина, ама ... след това всичко се връща по-старому. Няма оправия! :dh_188:

Малко снимки - Линда в парк "Оборище".
Прикачена снимка
Любимата игра - на топка! :laugh:
Прикачена снимка
Прикачена снимка Прикачена снимка
Прикачена снимка
На сянка под пейката. Да имаше и нещо за хапване...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Като няма язовир - има фонтани... Ние пак си скачаме и плуваме към топката!
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Поздрави на всички! :re_037:

#9283 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Икона за мнението  Публикувано: 17 July 2009 - 04:03 PM

Здравейте, на всички муцунки!
Джиджавчице,а добре сте си дошли!Като гледам,сте си изкарали екстра и освен охрана, и спасители на плажа,сте си имали и багерчета :ac_007: . Много хубави снимки си направила на златния тандем.Браво на Франи,че не я е страх от водата!Много са сладки с Бруно :gb_023: ,а пък неговата последна снимка е направо трепач :ac_007: .
Римелка,съжалявам за това,което сте преживели с Линдето.Другият път -със сопата ...и ....по бабето,ама кофти,че ще има свидетели.Напоследък,много ми е накъртило от прости и несъобразителни хора.Добре,че Линдичка днес отново си е вирнала опашката и пак си е същата неспасяема скица :wub: .
Мара Пепеляшка,Айси е 7кг. .... :ud_009: ? Че,тя Тисата е седем и половина .... Май, наистина ще стане много голям и хубав мъж и с право ще си заслужи името на войвода ...Айсимир :xb_035: .
Пожелавам ви много хубави почивни дни и целувки за всички! Легнали сте ми на сърцето :hb_027:

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9284 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 04:35 PM

marapepelia6ka999 - задължително. Дай ми номера на ЛС.Ще ти се обадя като ходиме там да се съберем и Мишка също.
А къде по точно може с куче?Казаха ми че само след 17.00 или преди 8.00 .Или до някакви си скали ама там било опасно за кучето,да не се нарани.

rimela - е тази пък бабка в Борисовата ли ще се заселва :zz_020: Да не си намери там сопата :ab_041:

boby_888- по случай случката ,за Габа става въпрос .Днеска след като писах ги заснех каква е борбата с играчките иколко сладко си играят.
Ама Габи накрая започна да лапа на Роро играчките и трябваше да им прекъсна играта,за да измия бебока,че се нагълта с косми достатъчно..

Поздрави!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9285 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 06:53 PM

Момичета Айси преди малко си сряза лапичката между двата пръста. Дори не разбрах на какво. Не куца, само по кръвта разбрах, че има проблем. Промих с кислородна вода, вече не кърви. Но как се уплаших ако знаете. цялото му коремче беше в кървави пръски. Явно докато е тичал. Сега се чудя да търся ли вета. Той лежи до мен и от време на време ближе мястото. Не скимти. Ох мамка му.....Сега ще ви го покажа как го гушкам. Така най-добре се вижда колко е порастнал. Всъщност точно 6,900кг. го показва кантарчето ми. И му вярвам защото е ново и аз самата се тегля всеки ден.

Качена снимка

Камка зависи точно къде ще сте. Пътят за Фичоза се дели на две. На дясно е вилно селище Рай. Край него асфалтът свършва и по един кратък черен път се стига до едни рибарски лодки. След тях има малко плажче, но достатъчно широко с голямо дърво, което прави хубава сянка. Но аз направо ще ви заведа до там. Вие само елате.

пп Незнам коя е Габи, но е такова хубаво дете. Камка сестричка ли ти е?
User's Signature

Качена снимка

#9286 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2009 - 08:38 PM

Камка,ама големи бонбонета са Габето и Рорката :zz_232:.Представям си ,каква веселба е у вас.Нагуши ги и двамата от мене!
Мара Пепеляшка,ако не е останало стъкалце в порезната рана,няма място за тревога.То,пък не се знае на какво се е порязало момчето.Дано бързо да заздравее!Много сте мили двамата на снимката ...Личи си,че много се обичате :wub: .

User's Signature

#9287 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2009 - 09:17 PM

Леле, Ками, какви са сладурковци бебока и Рорката! :af_089:
Те двамцата май са на един акъл, а? :ab_041:
:af_089:

marapepelia6ka, и ние имахме такъв случай, вет-а просто проми раната и я "запечата" с един спрей, за да не се инфектира, докато се приберем в къщи, защото тя кървеше и Линда се беше омазала цялата, все едно е гътнала глиган! :ab_041:
Мина й "като на куче" без последствия.
Много боклуци има по улиците и парковете, за жалост, счупени стъкла навсякъде! Засърбяха ме веднъж ръцете, като видях в парка как един пъпчив посерко с героичен жест строши в асфалта шишето от изпитата бира и се огледа за аплодисменти - а аз си мислех кое ли кученце ще си пореже лапата... :dh_188:
Много сте хубави с Айси, момчето расте и хубавее с часове!

Целувки от нас с Линда!

#9288 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2009 - 06:49 AM

здравейте на всички,страхотни снимки сте направили,малката сладурана Габи е супер,ние днес ще водим Пуфи на един язовир за риба,това ще е първата и разходка извън двора,ще направим снимки,дано само не се оплаши от водата...чао и много целувки на всички :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#9289 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2009 - 08:37 AM

Добро утро момичета. Слава боги за сега раната на кърви. Ние бяхме точно пред входа та не сме ходили никъде и просто го прибрах Айси на ръце. Повече не го изкарах. Тази сутрин също спестих разходката. Снощи по някое време като се разкача да си поиска от салатата, която приготвях за вечеря, малко се поразкърви. Но той си я ближе и дори не куца. Разбрах и защо се е порязал. Имаме кайсия пред входа и хлапетата са чупили костилки. Днес ходих да ги измета. А хвана ли някое пак да чупи такъв шамар ще му отвъртя, че свят ще му се завие. Ще прескоча и до вета да го види за всеки случай. Точно от замърсяване и инфекция се притеснявам. Малее как си припомних ранните детски години на щерката. Тя има шевове на брадата (люлката я удари) и на главата ( сцепи я в една ниска тераса), а коленете и бяха вечно обелени. Бетер от момчетата беше. Щура за двама. Айси и той не е от най-мирните и кротките. Вечно си удря главата я в някоя маса, я в някой стол. Като бяга изобщо не гледа накъде. Като малка фортуна е. Да е жив и здрав пък някоя друга счупена чаша ще я преглътна (това се сещате го прави като дърпа покривката на масата) :ab_041:

Хубав ден и много разходки и заради нас ви пожелавам.
User's Signature

Качена снимка

#9290 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 July 2009 - 08:59 AM

Здравейте отново на всички от мен зачезнах и аз за малко но чета всичко гледам снимките и се усмихвам сама пред монитора абе голяма гледка съм сигорно от страни :ob_173: страхотни снимки имате отново имаме и нови посетители добре дошли на тях аз снимки ще ви покажа утре на на нашата разходка целувчици ви праща Рокси с поглед пред монитора :va_010:
User's Signature

Качена снимка

#9291 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2009 - 10:27 AM

Гъбка ми е сестра . И вярно са на един акъл с Роро,за това така добре се разбират в игрите.
Редовно ги мачкам и гушкам и двамката ,за да не се сърди нито един от тях :ab_041:

marapepelia6ka999 - и Роро си сцепи така лапата зимата,дали от студа или нещо друго,незнам.Аз промих с реванол,след това му мина бързо :ab_041: Ветката дори не го видя,замо аз огледах за стъкло в лапката и това беше.
А за място точно къде ще сме,незнаеме как се стига дори до там :me_065: Приятеля ще пита момичето дето ни го препоръча да обясни по подробно. За плажа ще ни заведеш където е най-хубавко за белите диванета :smile: Да може да се наиграят на воля.
User's Signature

Качена снимка

#9292 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2009 - 08:40 AM

Здравейте момичета и пухчовци. Ще се оправим, но малко по-бавно, раната е дълбочка. Вета ни изписа един спрей. Не му харесва и скимти, но го пръскам защото ходи на три лапички, и повече лежи. Милият много тъжно гледа. И даже не бърза да яде като му сложа, а друг път скача чак ще ми събори купата от ръцете. Най интересно е как го пазят другите кучета от компанията пред входа. Не го гонят както обикновено да си играят с него, а само го подушват все едно му казват "съжалявам братле, но ще се оправиш. Днес по хладно мисля да го заведа до Морската Градина. Малко да се разходим. Хубав ден на всички и много целувки.
User's Signature

Качена снимка

#9293 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 19 July 2009 - 02:42 PM

здравейте,ще се оправи сладура,не му се притеснявай,ще му мине като на кученце,аз съм същата паника като теб,но няма страшно smile.gif ,ние вчера водихме пуфи на една река за риба,тя много хареса водата непрекъснато беше вътре,стана мръсна и кална,но беше много щастлива,лаеше по всички хора,който влизаха във реката,а те се заливаха от смях,при вида на малкият и ръст,беше много забавно за всички.А относно другите кучета и мен ме е много страх,като видя друго куче и изтръпвам,а тя лае по всички кучета,дори се закачаше с един боксер ud_009.gif ,добре,че кучето бече вързано.... и ми е много странно защо се радва на всички хора по улицата,само някой да каже я какво кученце и тя тича към него върти опашка,лиже го,направо ме зарязва,вашите кученца така ли се радват на непознати?аз я оставям да тича в нашият двор,но ме е страх че някой ще я викне през оградата и ще я открадне,радвам се,че е дружелубна,но чак толкова?това от мен засега чао сладури и много целувки на пухчовците ви wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9294 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2009 - 02:57 PM

Предполагам всички шпицове са така дружелюбни.Моя Рори се разлива,като му се зарадват и веднага тича към човека.Даже започва да "пее" понякога ab_041.gif Друг път си избира хора,които и без да го извикат скача по тях и им се радва.Явно усеща нещо ...
За двора разбира се недей да я оставяш сама,в никакъв случай.Не са хич малко хората ,които им откраднаха кученцата от собствения двор.Аз никога не оставям Рори сам.
Един път бях го оставила и му бяха отворили,заключената врата на двора ни.Намерих го в съседите,които готвеха от вън ,а той ги наблюдаваше любопитно.

Аз досега злобен шпиц не съм виждала!Страхлив-да.Даже имаше едни два ,които бяха в единд вор и така лаеха все едно ще кажеш че ако са навън ще те убият ab_041.gif Но аз защото си имам такава аларма в нас,си промуших ръката ...
и те започнаха да ме близкат и да се галят smile.gif

Много мили същества са ни кученцата... wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9295 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2009 - 04:57 PM

Моята хубостница е родена пазачка, даже се вживява май повече в ролята си, отколкото трябва.
На улицата си избира кого да обича, и кого - не, ама пази ли си двора...мале-е, само да не си минувач край вратата - "Джаф-джаф-джаф"!
Учим командата "Тихо", ама трудно ни се отдава, някак хич не й по душата!
Най-смешното е, че си има норма за облайване - 10 човека, кротки случайни минувачи, биват облаяни безапелационно. Като си навърти бройката - ляга, наостря ушите и бди, ако мине някой особено подозрителен - бачка извънредно, преизпълвява плана! ab_041.gif
Налага се да стоя до нея при вратата и да контролирам ентусиазма й, особено рано сутрин, когато някои хора още си спят в леглата, а пък покрай двора минават родители с дечица на път за детската градина...

Веднъж стана много смешна случка - тя беше още малка тогава, таман беше почнала да се изживява като пазачка. Аз не я оставям сама в двора - по разбираеми причини - ама тоя път реших да я оставя, за да изляза и изхвърля боклука. Та минавам си аз с чувалчето отвън покрай вратата, Линда си е на поста, вижда, подушва - някой минава покрай охраняемата територия!
Пазачката си е на поста!
Отваря човка нашата да започне арията "Джаф, джаф", ама се усеща, че нещо не е наред - човекът е ... стопанката! wa_048.gif
Наш човек, санким, ама от друга страна е отвън, значи е потенциален нарушител, трябва да сигнализира на стопанката!
Ама на кого, като самата стопанка е навън...
Какво да прави?
Мале, колко сложно!
Отвори уста, затвори, пак отвори, затвори, изквича жално и седна да се почеше, за да размисли.

Умрях си от смях. Какво да я правиш - блондинка!
ab_041.gif

#9296 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2009 - 06:31 PM

Цитат(rimela @ Jul 19 2009, 05:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif

ab_041.gif ab_041.gif
Уникални сте просто. Нямам думи. И като блондинка ще кажа, че понякога наистина не е лесно ab_041.gif
Значи заключението е: няма злобен шпиц и няма тих шпиц.

User's Signature

Качена снимка

#9297 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 19 July 2009 - 06:49 PM

Цитат(rimela @ Jul 19 2009, 05:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моята хубостница е родена пазачка
Най-смешното е, че си има норма за облайване - 10 човека, кротки случайни минувачи, биват облаяни безапелационно. Като си навърти бройката - ляга, наостря ушите и бди, ако мине някой особено подозрителен - бачка извънредно, преизпълвява плана! ab_041.gif

Отвори уста, затвори, пак отвори, затвори, изквича жално и седна да се почеше, за да размисли.

ab_041.gif
ac_007.gif gb_023.gif
Цитат
kamkata ...Предполагам всички шпицове са така дружелюбни.Моя Рори се разлива,като му се зарадват и веднага тича към човека.Даже започва да "пее" понякога
ac_007.gif gb_023.gif Толкова са готини тия шпицове,че направо нямам думи ...Когато извеждам Тиса рано сутрин или по-късно вечер ,я вдигам на ръце още от вкъщи до асансьора,защото става страшна патаклама ...пускаме през ноща по-старото куче на входа да спи между етажите /гледаме си ги двенки от 15-ина години/ ...и тая пуста територия се пази много строго от моята хубостница и както при Линдето,командата "Тихо" не преде,но като е гушната,само ръмжи лекичко ....иначе,навън са първи дружки ...Таааа,големи пазачи са нашите сладури bi_051.gif
User's Signature

#9298 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2009 - 07:40 PM

значи малките косматковци от тази порода са еднакви не само на външен вид,а и на характер af_089.gif ,аз имам и немска овчарка,тя е вече на 9 години,живее на вън,но като малка не беше такава като Пуфи,нищо общо,май всяка порода си е строго индивидуална ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#9299 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 July 2009 - 01:23 PM

Здравейте сладури! Радвам се, че снимките са ви харесали. Голям купон беше, сега и двамата разбойници спят по цял ден и отмарят! ( Спокойствие за мен! af_089.gif ) Ние за уикенда пак избягаме от София и затова пиша чак сега.
Камка, много сладки снимки! Два бонбона на едно място....чак диабет да ти докарат! db_046.gif И Линдето отново с фотомоделска сесия! marapepelia6ka999, не се притеснявай за мъника! Ще му мине като на кученце! md_064.gif
Меги, за багерчетата си много права. Направиха плажа като швейцарско сирене... ab_041.gif А, покрай играта с тях по плажа, аз така си паднах на Д-то в/у мидите, че още ме боли.
А, за джафкането и ние сме така. Франческа се излита с див лай и след нея Бруно и съседския лабрадор. После ги оставя тях двамата да се оправят и идва доволна при мен.... Насъсква мъжете и ги оставя да си чупат главите, нали са си тъпчовци! ab_041.gif Честа шега м/у нас е, че имаме перфектната охранителна система - Франи е алармата, а Бруно патрула. Кой ще успее да я пробие?

Вече сме си тук и ще влизам по-често, надявам се да има и още морски снимки и емоции за споделяне!

Поздрави и весел и слънчев ден!

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9300 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 July 2009 - 07:52 PM

здравеите и от нас със бари как сте сичките снимки са ви много хъбави спор няма а до това колко са шумни искам да ви кажа, че моя хубусник не е от мълчаливите тои види ли куче става ... ужас какво да ви говоря. ето ви малко снимки и целувки от нас със барчо.
а какво стана със срещата кога ще е ?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 463
  • 464
  • 465