Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9301 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 July 2009 - 07:53 PM

как сте бе сладури ?
User's Signature

Качена снимка

#9302 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 July 2009 - 10:24 PM

Здравейте на всички от нас с Линда! re_037.gif
Нямам снимки, но имам весела история от вечерната ни разходка. db_046.gif
От няколко седмици Линда си има ново приятелче за игри в парка - момченцето Ричи, почти пинчер, ама не съвсем, 7 месеца - на размер, а и на акъл колкото моята хубостница, що се отнася до игрите. Да, ама днес пред очите ми се разиграха две латино-драми, в които Линда изигра първо ролята на "фаталната жена", а после - на "прелъстена и изоставена".
db_046.gif
Та играят си те с Ричи и изведнъж - появява се известния вече тук в темата шпиц Цезар. Линда го кани да се надбягват, но Ричи скача смело насреща му - "Долу лапите от моята дама!"
Стана едно наджафкване - мале-мале! Привиках си моята "хубава Елена" да не налива и тя масло в огъня, докато страстите се уталожат. Че знае ли човек - във всяко мъжкарче може да се крие по някой Отело! ab_041.gif

Както се полага по сценария, във втората серия ролите се размениха. Минаха покрай нас момче и момиче с лабрадорка на повод, може би разгонена или предстои това, ама нашия рицар Ричи подуши, където трябва ... и се влюби! hb_027.gif
Детските забавления - игрите с Линда, бяха забравени, хукна той подире й и ... зачезна! ud_009.gif
Стопанката на Ричи (възрастна дама с проблеми в гоненето на влюбени тинейджъри) примирено беше готова да го чака да се върне, не не и ние с Линда. Тръгнахме да си го търсим и ... намерихме го, през две алеи и три полянки! Изправен на задни лапки, неверния Казанова беше си сложил предните на раменете на равнодушната лабрадорка и страстно я целуваше по муцуната!
М-да, такива се мъжете! dh_188.gif Гадни, долни, противни - и най-важното - абсолютно еднакви! zz_216.gif
Линда шумно изрази възмущението си, а аз не губих време, закопчах Ричи на линдиния повод, който извадих от чантата, и го завлякох вързан, в цялост и съхранност, на стопанката му, като по пътя Линда подтичваше покрай нас и хапеше неверния вързан Ромео по ушите. wb_052.gif

Та така е при нас - почти "Дързост и красота"!
db_046.gif
Лека вечер, дано ви развеселихме, защото аз добре се посмях и забавлявах!
Целувки на всички! re_037.gif

#9303 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 07:08 AM

Цитат(rimela @ Jul 20 2009, 11:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лека вечер, дано ви развеселихме, защото аз добре се посмях и забавлявах!
Целувки на всички! re_037.gif

Невероятна история за добро утро. Със сигурност ще започна денят си с усмивка. Айси вече стъпва по-смело на ранената лапичка. Което също ме прави доволна. af_089.gif И спи половин час по-дълго, та вместо в 6:30 ставаме в 7:00. Най-забваното обаче е, че от ден на ден става по послушен. Ето и сега аз пия кафе той лежи до мен и само ме близва от време на време. Когато си отвори вратата на някоя от другите стаи не овършава навсякъде, а просто ляга върху някое легло досущ като екзотична декорация и ме гледа усмихнат и мноооого доволен. А най-хубавото е, че вече не прави купчинки и локвички в къщи и не се налагам първо да огледам преди да мина от някъде. Радвам се също, че вече не е предмет на бойни нападения от по-големите себеподобни, а е равностоен в игрите и бягането след фризбито. Да имаш бебе шпиц е хубаво, но още по хубаво е да имаш порастнал такъв. af_089.gif
Хубав ден на всички. целувки!
User's Signature

Качена снимка

#9304 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:33 AM

Здравей,marapepelia6ka999,искам да те питам колко е гоялм твоя Айси,че е започнал да слуша и най-вече те оставя да пиеш кафе,че моя Бари е точно на 5 месеца и все още бягам с чашката топло кафе след него или пък се опитвам да си предпазя краката и ръцете.
Ето и малко снимки от тази сутрин по време на разходка,не са с добро качество за което ме извинете.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#9305 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:36 AM

Здравейте момичета!
Искам нещо да ви питам...
Роро вчера излезна за първи път на разходка и тъй като той се стиска цяла седмица да не ходи по " голяма нужда" в банята ( ходи само 3 пъти,нормално). Като го изкарах вчера не се спря ud_009.gif И накрая имаше "рядко щастие".
Купих му смекта,защото преди доста месеци когато го взех имаше пак рядко и вета ми каза да му дам,след това той се оправи.
Днес сутринта си ходи един път нормално и втори път пак рядко(но съвсем малко).
Да му дам смекта днес пак???
Дали е нормално след толкова стискане,да се е получило така???

User's Signature

Качена снимка

#9306 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:47 AM

здравеите момичета
пак съм тук страхотни снимки сте качили просто са страхотни нашите кученца. аз мога да кажа че всички шпицове са еднакви по поведение поне поне аз имам такива наблудения.
румелке историиката ти е супер добре ми доиде като за добро утро . а по въпроса с Рори и аз съм много разтревожена тей като това се случи докато аз го държах . но аз мисля , че това се дължи на дългото му стискане .
поздрави от нас с бари
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9307 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 July 2009 - 09:06 AM

Привет на цялата шпиц компания!
пак има страхотни снимки на линда,Римелка да не би пъпът и да е хвърлен в някое езерце или фонтанче все на вода налита таз хубосница ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
а,за Габи и Роро нямам думи големи са сладурковци и май заедно се забавляват доста добре af_089.gif
ками,според мен не му давай нищо на роро,може би сега се изчиства ако не продължи мисля,че няма смисъл от смекта.
ох,момичета така ме е домързяло вече,с нетърпение очаквам почивката,някой я свършиха тази работа на други им предстой тепърва smile.gif
хайде лек и усмихнат ден от нас с рони ab_041.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9308 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 09:19 AM

НИК и ние сме на 5 месеца. Хапането намаля в момента в който смени повечето зъби. И сега го прави понякога, но съвсем поносимо. Гледам да има играчки около него постоянно. И постоянно му говоря, че ме боли и не бива да ме хапе. На моменти го шляпвам ако се наложи. Но като цяло не претендирам, че съм вложила кой знае колко старания във възпитанието му. Но със сигурност му говоря много. Както говря на щерката. Не ми се смейте, но го чувствам като човешко същество. Не мога да го третирам като нещо по низшо от нас хората.

КАМКА и аз мисля, че можеш да спестиш смектата днес. От опита с дъщеря ми знам, че в момента в който започне да ходи нормално с остатъци от разтройството значи проблемът е решен. Наглеждай го днес и утре. Ако не се е оправил тогава му дай пак. (не знаех, че и на кучо се дава смекта ab_041.gif )

МАРЕЯ на теб пожелавам ползотворна почивка. Къде ще ходите? На море или на планина?

Целувки на Бари.
Всъщност целувам всички ви.

User's Signature

Качена снимка

#9309 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 10:01 AM

Искам да ви питам на 5 месеца горе долу колко кг трябва да е,че моя Бари ми се струва малко слабичък.3кг и половина е,нормално ли е?
User's Signature

#9310 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 10:12 AM

Цитат(nik_tan @ Jul 21 2009, 11:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да ви питам на 5 месеца горе долу колко кг трябва да е,че моя Бари ми се струва малко слабичък.3кг и половина е,нормално ли е?

ник според мен твоя шпиц е малък и ще ти кажа защо . моя на 5 месеца вече беше повече от 5 кила . незнам за другите обаче според мен е малък провери в темета на малките шпицове техните колко кила са били на 5 месеца.
поздрави
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9311 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 10:42 AM

Ами аз нямам желание да пиша или да питам нещо във форума мини шпиц,тъй като преди да започна да пиша тук пишех там и няколко пъти ги помолих за няколко съвета,а те все ми отговаряха(не всички,някои от тях,имаше и такива които ми даваха съвети)НЕИСКАМ ДА ОБИЖДАМ НИКОИ,но както и да е,отговаряха ми с въпроса-абе този шпиц със сини очи ли е?носа му кафяв ли е?това допустимо ли е за шпицовете?и неща от този тип.И много се радвам че започнах тук да пиша,винаги ми давате съвети и отговори,за което много ви благодаря.А дали е малък,среден,за мен е все едно.Аз го взех за малък,ама май не е малък,защото съм виждала малък,а моя Бари сега е колкото малкия,а е още на 5 месеца.
User's Signature

#9312 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 21 July 2009 - 11:16 AM

Цитат(nik_tan @ Jul 21 2009, 11:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами аз нямам желание да пиша или да питам нещо във форума мини шпиц,тъй като преди да започна да пиша тук пишех там и няколко пъти ги помолих за няколко съвета,а те все ми отговаряха(не всички,някои от тях,имаше и такива които ми даваха съвети)НЕИСКАМ ДА ОБИЖДАМ НИКОИ,но както и да е,отговаряха ми с въпроса-абе този шпиц със сини очи ли е?носа му кафяв ли е?това допустимо ли е за шпицовете?и неща от този тип.И много се радвам че започнах тук да пиша,винаги ми давате съвети и отговори,за което много ви благодаря.А дали е малък,среден,за мен е все едно.Аз го взех за малък,ама май не е малък,защото съм виждала малък,а моя Бари сега е колкото малкия,а е още на 5 месеца.

Щом е с сини очи, значи не е и шпиц, така че каквото стане - най важното е да си го обичате.

#9313 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 July 2009 - 11:25 AM

ник,не се разстройвай от такива въпроси,,ние ще помагаме с каквото можем.ако не е шпиц какво да е ,всички други характеристики са като за шпиц.бари е голям сладур да ти е жив и здрав,както казва dog.bg важното е да е обгараден с много любов,в което изобщо не се съмнявам. спомням си,че и ние на 5 месеца тежахме около пет -шест килограма smile.gif

Цитат
МАРЕЯ на теб пожелавам ползотворна почивка. Къде ще ходите? На море или на планина?

ние сме на планина. на 9 август заминаваме за рони там е по добре,морето хич не му е по вкуса на калпазанина ab_041.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9314 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 12:04 PM

Айси е 7 кг. Понеже ми се стори тежичък се притесних да не сме го прехранили. Въпреки, че спазвам указанията на опаковката. Вета каза, че е прекрасен, и че не е дебел.
И аз ще кажа страхотен сладурчо имаш. Да ти е жив и здрав, това е най-важното.
User's Signature

Качена снимка

#9315 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 12:07 PM

твоят бари е голям сладур,няма значение дали е шпиц,много е сладък,да ти е жив и здрав wub.gif сега в другата тема,прескачам като скакалец ab_041.gif дано и мочта пуфи спре да хапе,като стане на 5 месеца,а до тогава ще си ходя нахапана,но нали си я обичам,момичета искам да ви попитам оставяли ли сте вашите сладури,на някой близък докато сте на почивка?притеснява ме като я оставя да не тъжи много за нас,да спре да яде,да си и грае и т.н? dh_188.gif защото ние твърдо сме решили да я оставим,понеже е много малка и няма да и понесе пътя и жегата,много ми е мъчно и се притеснявам rf_011.gif
User's Signature

Качена снимка

#9316 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 12:09 PM

моята пуфа е 2кг,и е на 3месеца
User's Signature

Качена снимка

#9317 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 12:48 PM

ники и аз съм на мнение че бари е голям сладур и дали е шпиц или не е няма значение щом си го обичаш.
марея да показваш снимки от почивката после .
марапепеляшка айсе е страхорен.
зоя според мен ще и е тъжно без вас но вие си знаете , аз лично съм на мнение да си го вземетес вас но това си е ваше решение .
момичета аз се чудя ако ходя на море каде да е даите съвет ?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9318 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2009 - 12:59 PM

Цитат(boby_bari @ Jul 21 2009, 01:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ники и аз съм на мнение че бари е голям сладур и дали е шпиц или не е няма значение щом си го обичаш.
марея да показваш снимки от почивката после .
марапепеляшка айсе е страхорен.
зоя според мен ще и е тъжно без вас но вие си знаете , аз лично съм на мнение да си го вземетес вас но това си е ваше решение .
момичета аз се чудя ако ходя на море каде да е даите съвет ?

Ние бяхме на Царево и останахме много доволни. Има много плажове, където може да се води и куче. Обиколихе всичко от Приморско надолу, но си седяхме най-много на Попския плаж.
nik_tan, няма значение колко кг. важното е да си го обичаш. От снимките, които видях не ми се струва слаб. Да ти е жив и здрав и много да му се радваш!
марея и аз се включвам в призива за много снимки от почивката! ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9319 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 06:11 PM

здравеите момичета имам предложение ... тей като стана тенденция да разхождаме бари и роро заедно секи ден ви предлагам утре към 7 да се видим на езерото на входа на борисовата ... римелка специано те чакаме да се видим които може да доиде е добре дошъл .... целувки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9320 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 21 July 2009 - 08:29 PM

Здравейте,момичета!
Nik_tan,стандарта на породата се намира на първа страница от нашата тема.По принцип,шпицове със светли очи и светли носни гъби не се допускат до изложби и размножаване,та било те и родословни.Просто се дисквалифицират,но това не ги прави по-малко шпицове,а и ние не сме тръгнали да обикаляме киноложки мероприятия.Родословието не е само документ за принадлежност към дадена порода,но и гаранция за здравето на кучето.За съжаление,познавам доста чистопородни четирикраки сладури,които от бебета се скъсаха да боледуват.Затова те попитах веднъж,дали познаваш родителите и т.н. на Бари ...,дали са здрави?Моята Тиса няма родословие.Баща и е карамелко.Само тя от цялото кучило,се роди момиченце и само тя е с розов нос и пъстри очета.Майка и беше също мое куче.Познавам бабите и дядовците и.Всичките и братчета са чисто бели,с изключение на един светъл карамел,с тъмни очи и с черни носни гъбки.Затова,мила,гледай си с много обич Барито,защото той е уникален и недей да се тръшкаш дали е шпиц,дали е мини или среден! Само да е жив и здрав!При нас ще срещаш винаги разбиране и ще гледаме да помагаме със съвети,доколкото можем.
На вниманието на Dog.bg и на всички,които не са разбрали,но по някакъв начин ги вълнува -малкият Бари е с пъстри очички wub.gif !
Римелка,връчвам ти моя си "Пулицър" за дар слово rc_036.gif и много ми е кеф да ти чета постовете,особено когато се разбъбриш повече,както ти казваш ac_007.gif.А,Линдето си е за "Оскар" wub.gif ! Смях се от сърце на нейните преживелици с непостоянните мъжки кучовци .Както при повечето препатили жени и тя,съвсем скоро ще престане да се връзва на номерата им mc_004.gif.
Мара Пепеляшка,радвам се,че Айси вече не куца и дано не го боли,за да може да си тича и играе без проблем bg_016.gif!
Камка,ако Рорката продължава да тропка редичко,свари му ориз и му дай смекта!Но,ако имаш по-сериозни опасения-заведи го пак на лекар! friends.gif
Тисата,тези дни,не мога да я изкарам из под спалнята,която е в северна стая ...сетете се-защо? Толкова и е топло,че дори не обръща никакво внимание на Изи.А,мацата използва всеки удобен момент,за да скача върху и,сякаш е батут и знае,че ще остане ненаказана ve_054.gif ....е,поне за известно време ac_007.gif.
Бобче,няма да мога да дойда на срещата,но ще очаквам от вас снимков материал и весели случки da_005.gif .
Хубава вечер и много целувки за всички! gb_023.gif
п:п: Ани,и аз се чувствам доста изморена ....толкова,че ако и мене някой ме вземе за батут,и аз няма да реагирам ...поне в началото ac_007.gif. Не се давай на мързела bi_051.gif !Още малко остана и .... планината е твоя oj_088.gif .

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема