ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 July 2009 - 10:24 PM

Нямам снимки, но имам весела история от вечерната ни разходка.

От няколко седмици Линда си има ново приятелче за игри в парка - момченцето Ричи, почти пинчер, ама не съвсем, 7 месеца - на размер, а и на акъл колкото моята хубостница, що се отнася до игрите. Да, ама днес пред очите ми се разиграха две латино-драми, в които Линда изигра първо ролята на "фаталната жена", а после - на "прелъстена и изоставена".

Та играят си те с Ричи и изведнъж - появява се известния вече тук в темата шпиц Цезар. Линда го кани да се надбягват, но Ричи скача смело насреща му - "Долу лапите от моята дама!"
Стана едно наджафкване - мале-мале! Привиках си моята "хубава Елена" да не налива и тя масло в огъня, докато страстите се уталожат. Че знае ли човек - във всяко мъжкарче може да се крие по някой Отело!

Както се полага по сценария, във втората серия ролите се размениха. Минаха покрай нас момче и момиче с лабрадорка на повод, може би разгонена или предстои това, ама нашия рицар Ричи подуши, където трябва ... и се влюби!

Детските забавления - игрите с Линда, бяха забравени, хукна той подире й и ... зачезна!

Стопанката на Ричи (възрастна дама с проблеми в гоненето на влюбени тинейджъри) примирено беше готова да го чака да се върне, не не и ние с Линда. Тръгнахме да си го търсим и ... намерихме го, през две алеи и три полянки! Изправен на задни лапки, неверния Казанова беше си сложил предните на раменете на равнодушната лабрадорка и страстно я целуваше по муцуната!
М-да, такива се мъжете!

Линда шумно изрази възмущението си, а аз не губих време, закопчах Ричи на линдиния повод, който извадих от чантата, и го завлякох вързан, в цялост и съхранност, на стопанката му, като по пътя Линда подтичваше покрай нас и хапеше неверния вързан Ромео по ушите.

Та така е при нас - почти "Дързост и красота"!

Лека вечер, дано ви развеселихме, защото аз добре се посмях и забавлявах!
Целувки на всички!

Публикувано: 21 July 2009 - 07:08 AM
Целувки на всички!

Невероятна история за добро утро. Със сигурност ще започна денят си с усмивка. Айси вече стъпва по-смело на ранената лапичка. Което също ме прави доволна.

Хубав ден на всички. целувки!
Публикувано: 21 July 2009 - 08:33 AM
Ето и малко снимки от тази сутрин по време на разходка,не са с добро качество за което ме извинете.

Публикувано: 21 July 2009 - 08:36 AM
Искам нещо да ви питам...
Роро вчера излезна за първи път на разходка и тъй като той се стиска цяла седмица да не ходи по " голяма нужда" в банята ( ходи само 3 пъти,нормално). Като го изкарах вчера не се спря

Купих му смекта,защото преди доста месеци когато го взех имаше пак рядко и вета ми каза да му дам,след това той се оправи.
Днес сутринта си ходи един път нормално и втори път пак рядко(но съвсем малко).
Да му дам смекта днес пак???
Дали е нормално след толкова стискане,да се е получило така???
Публикувано: 21 July 2009 - 08:47 AM
пак съм тук страхотни снимки сте качили просто са страхотни нашите кученца. аз мога да кажа че всички шпицове са еднакви по поведение поне поне аз имам такива наблудения.
румелке историиката ти е супер добре ми доиде като за добро утро . а по въпроса с Рори и аз съм много разтревожена тей като това се случи докато аз го държах . но аз мисля , че това се дължи на дългото му стискане .
поздрави от нас с бари
Публикувано: 21 July 2009 - 09:06 AM
пак има страхотни снимки на линда,Римелка да не би пъпът и да е хвърлен в някое езерце или фонтанче все на вода налита таз хубосница

а,за Габи и Роро нямам думи големи са сладурковци и май заедно се забавляват доста добре

ками,според мен не му давай нищо на роро,може би сега се изчиства ако не продължи мисля,че няма смисъл от смекта.
ох,момичета така ме е домързяло вече,с нетърпение очаквам почивката,някой я свършиха тази работа на други им предстой тепърва

хайде лек и усмихнат ден от нас с рони

Публикувано: 21 July 2009 - 09:19 AM
КАМКА и аз мисля, че можеш да спестиш смектата днес. От опита с дъщеря ми знам, че в момента в който започне да ходи нормално с остатъци от разтройството значи проблемът е решен. Наглеждай го днес и утре. Ако не се е оправил тогава му дай пак. (не знаех, че и на кучо се дава смекта

МАРЕЯ на теб пожелавам ползотворна почивка. Къде ще ходите? На море или на планина?
Целувки на Бари.
Всъщност целувам всички ви.
Публикувано: 21 July 2009 - 10:12 AM
ник според мен твоя шпиц е малък и ще ти кажа защо . моя на 5 месеца вече беше повече от 5 кила . незнам за другите обаче според мен е малък провери в темета на малките шпицове техните колко кила са били на 5 месеца.
поздрави
Публикувано: 21 July 2009 - 10:42 AM

Публикувано: 21 July 2009 - 11:16 AM
Щом е с сини очи, значи не е и шпиц, така че каквото стане - най важното е да си го обичате.
Публикувано: 21 July 2009 - 11:25 AM

ние сме на планина. на 9 август заминаваме за рони там е по добре,морето хич не му е по вкуса на калпазанина

Публикувано: 21 July 2009 - 12:04 PM
И аз ще кажа страхотен сладурчо имаш. Да ти е жив и здрав, това е най-важното.
Публикувано: 21 July 2009 - 12:07 PM

Публикувано: 21 July 2009 - 12:48 PM
марея да показваш снимки от почивката после .
марапепеляшка айсе е страхорен.
зоя според мен ще и е тъжно без вас но вие си знаете , аз лично съм на мнение да си го вземетес вас но това си е ваше решение .
момичета аз се чудя ако ходя на море каде да е даите съвет ?
Публикувано: 21 July 2009 - 12:59 PM
марея да показваш снимки от почивката после .
марапепеляшка айсе е страхорен.
зоя според мен ще и е тъжно без вас но вие си знаете , аз лично съм на мнение да си го вземетес вас но това си е ваше решение .
момичета аз се чудя ако ходя на море каде да е даите съвет ?
Ние бяхме на Царево и останахме много доволни. Има много плажове, където може да се води и куче. Обиколихе всичко от Приморско надолу, но си седяхме най-много на Попския плаж.
nik_tan, няма значение колко кг. важното е да си го обичаш. От снимките, които видях не ми се струва слаб. Да ти е жив и здрав и много да му се радваш!
марея и аз се включвам в призива за много снимки от почивката!

Публикувано: 21 July 2009 - 06:11 PM
Публикувано: 21 July 2009 - 08:29 PM