Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9401 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 August 2009 - 01:36 PM

Цитат(Megian @ Aug 4 2009, 02:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Епа,много сте убави ab_041.gif wub.gif ! Как сте,муцурани?

много хубаво си искарахме в събота даже и фризбита им купихме
чакаме камката с другите снимки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9402 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 01:47 PM

иначе сме много добре щъкаме си заедно като имаме време ... даже под секрет да кажа се каним заедно на море да ходим но още нищо не се знае . иначе роро и бари си свикнаха да са си заедно и голяма забава пада . аз лично си умирам от кеф като ги разхождаме и двамата са много игриви и забавни ако не е единия ще е другия ... абе 2 шпица на едно място си е шоу.
тая снимка съм я качвала но айде пак да ни видите

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9403 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 04 August 2009 - 02:29 PM

Много се радвам за вас,че се намерихте и че Рори и Бари са си другарчета.Как ви сте щъка по тия жеги ...не знам ... Мойте две косматки сега са се скрили под спалнята и спят,а аз съм се запердила,защорила и правя течение ...луда работа .Хайде,нали Камката щеше да качва още снимки xb_035.gif ... Аз,чакам,за да воайорствам ac_007.gif
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9404 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 04 August 2009 - 02:41 PM

Цитат(Megian @ Aug 4 2009, 12:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Епа,много сте убави ab_041.gif wub.gif ! Как сте,муцурани?

ab_041.gif Зле сме по тези жеги , не се издържа. Казах и на Боби че другото лято Мишо ще го подстрижа, защото бере душа до вратата ab_041.gif Искам вече да тръгвам към морето,колкото по малко остава-толкова по бавно минава времето eg_033.gif

Боби ви е писала че имахме случайна среща с два шпица , единия беше над 15 кила на 10 месеца - това не влиза ли вече в Голям шпиц?
Иначе беше мног красив и никак не си пестеше целувките и прегръдките wub.gif Дали са го на жената за среден шпиц ( позната история) ,взет от същия магазин дето взех Роро xc_049.gif
Казахме и на стопанката за форума, може би ще се регне тука, защото имаше въпроси относно куч.
А за черния шпиц - просто се влюбих wub.gif Черните кучовци имат невероятен чар, жалко че нашите диванета не ги взехме , ама мислех че ще ни изритат от рейса с две кучета ea_103.gif После Боби ми разясни че нейния Бари и на дискотека го е водила, пък един рейс не е проблем ab_041.gif

И друго от един гръцки магазин дето всички го знаят май smile.gif им купихме нагръдници на пикльовците за по 6 лева, направо се изядох от яд,като видях колко са прилични нагръдниците и колко малко пари са.А преди мен ме друснаха с доооста повече и нагръдника даже му беше голям eg_033.gif

ПП Меги ти одавна не си пускала снимки на Изи и моята любимка smile.gif ?!

Поздрави ! И дано най- сетне захладнее че не се издържа !

Слагам ви и един линк,че незнам как се качват клипове тука да видите Мишо- http://vbox7.com/play:57680c85

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9405 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 02:42 PM

и аз чакам нейните снимки ама кога ще е вижте моя пухчо на 3 месеца безмалко

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9406 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 02:47 PM

камката е права кажете и че няма проблем да си качиш кучето в автобуса.... камка супер е снимката целувки от нас а що се отнася до жегите е много противно но нали ви показахме как се оправят кучовците ... като се бухнат в чешмата ab_041.gif
наистина защо не качвате снимки на пухчовците да ги видим че ни домъчня
ae_085.gif поздрави ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9407 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2009 - 03:05 PM

Камка,Мишо е Рори,нали? Много скокливо момчето,ама много късичко клипчето ac_007.gif . Не съм пускала снимки,защото моите хулиганки само спят ...какво да им снимам хъркащите дупета bi_051.gif . Разхождаме се повече вечер,по хлад ...,ама тогава е тъмничко и не стават хубави фотоси.През деня,Тисата не иска да се разхожда ...пишурка и т.н. набързо и се прибира сама във входа.Няма да я тормозя,я ...като не иска да друска трътка по полянките,нейна си работа.От утре го дават да захладнее малко,а и аз съм в отпуска,така че ще им направя една по-сериозна фотосесия,че се излагаме вече oc_171.gif .
Бобче,Бари е бил много сладко бебче ...като всеки мъник wub.gif .
Цунгушки за всички! gb_023.gif

п:п: Камката с кой хулиганин е сега на снимката? Не мога да го позная,юнака ...Наистина е много хубава!
Бобче,у наше село си нямаме обществени чешми и езерца за бухане ...само треволяк ab_041.gif
User's Signature

#9408 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 03:12 PM

Цитат(Megian @ Aug 4 2009, 04:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Камка,Мишо е Рори,нали? Много скокливо момчето,ама много късичко клипчето ac_007.gif . Не съм пускала снимки,защото моите хулиганки само спят ...какво да им снимам хъркащите дупета bi_051.gif . Разхождаме се повече вечер,по хлад ...,ама тогава е тъмничко и не стават хубави фотоси.През деня,Тисата не иска да се разхожда ...пишурка и т.н. набързо и се прибира сама във входа.Няма да я тормозя,я ...като не иска да друска трътка по полянките,нейна си работа.От утре го дават да захладнее малко,а и аз съм в отпуска,така че ще им направя една по-сериозна фотосесия,че се излагаме вече oc_171.gif .
Бобче,Бари е бил много сладко бебче ...като всеки мъник wub.gif .
Цунгушки за всички! gb_023.gif

п:п: Камката с кой хулиганин е сега на снимката? Не мога да го позная,юнака ...Наистина е много хубава!
Бобче,у наше село си нямаме обществени чешми и езерца за бухане ...само треволяк ab_041.gif

еми аиде де чакаме снимките
а на снимката на камката не е рори ab_041.gif е ти каде живееш ако не таина ?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9409 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2009 - 03:16 PM

В "Надежда" ...на Мачу Пикчу у царевичака ab_041.gif .Далечко сте ми за разходки,защото имам и други ангажименти и няма да мога да сколасам,но не се знае -знае ли се mc_004.gif .
User's Signature

#9410 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 03:18 PM

Цитат(Megian @ Aug 4 2009, 02:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Камка,Мишо е Рори,нали? ]

Дам, вече официално обявявам второто му име ab_041.gif Той си се обръща на него повече от своето име,явно съм прекалила smile.gif
За клипа - това ни е дебюта във vbox7 и викам айде да е по скромно ,ама скоро ще му накачвам и детските клипчета(не че са мнного)
О и момчето ми пак има броблеми с окото eg_033.gif Зачервено му е доста и го присвива,има изтичане на нещто бяло-жълто и сега чакам майка ми да ми донесе капки,че аз не мога да мръдна от нас.А как ще му ги слагам - е това вече не знам, пак от едно флаконче ще му капна два пъти в окото само . Много е упорито това животно ea_103.gif От най-инатливите , ми се падна най-най smile.gif .Като го гледам с това червено око ми става лошо направо и той се опитва да го закача с лапата и аз му правя "скандали" да не го направи на рани .Абе ужас е ...

User's Signature

Качена снимка

#9411 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 03:23 PM

Цитат(Megian @ Aug 4 2009, 04:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
В "Надежда" ...на Мачу Пикчу у царевичака ab_041.gif .Далечко сте ми за разходки,защото имам и други ангажименти и няма да мога да сколасам,но не се знае -знае ли се mc_004.gif .

е се някои ден ще доидеш насам да се видиме
камка на рори окото ще се опави не се притесняваи аз ти казах с капките за нула време ще е като нов и дано повече проблеми да няма , че миличкия много му доиде
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9412 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2009 - 03:25 PM

Ох,Ками ...не знам вече ..сигурно е някакъв конюктивит.Вземи му някакви витамини...да му подсилиш организма!Инат,инат .... ама,я гледай какъв е обичен.Такъв сладък щурчо е ...особено,като си го представя как къта играчките на Габето ab_041.gif

п:п: И аз се надявам да се видиме! ae_085.gif Все някой ден ще се прежаля да се доберем с Тисата до Борисовата ab_041.gif
User's Signature

#9413 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 03:26 PM

Цитат(Megian @ Aug 4 2009, 04:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох,Ками ...не знам вече ..сигурно е някакъв конюктивит.Вземи му някакви витамини...да му подсилиш организма!Инат,инат .... ама,я гледай какъв е обичен.Такъв сладък щурчо е ...особено,като си го представя как къта играчките на Габето ab_041.gif

е много е сладък като се заиграе с нещота на габата ама ками ти защо не ги наснимаш да ги пуснеш да ги видим ab_041.gif че са много сладки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9414 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 05:28 PM

гледаите бтв новините от 19 часа ще ни дават с камката бари и рорко
ето ви линк вигте какво ще дават в бтв новините от 19 часа
http://www.btv.bg/videos/
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9415 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 05 August 2009 - 08:13 AM

Вчера майка ми донесе Цилоксан за Мишо и днес окото му е значително добре, по-леко зачервено е и си го държи напълно отворено smile.gif С едно шамарче успявам чудесно да му сложа капки на момчето.Само да питам да сложа ли профилактично и на другото око капки ( то няма вид да му има нещо)?

Нещо гледам нашата тема не е от най-активните!
Айде пишете и пускайте снимки де smile.gif
Аз нямам нови снимки , мойто диване е много срамежлив и като види апарат отива под дивана ab_041.gif

Роро има навика като седя някъде из къщи, да се изправя на задни крачка и се опира с предните на раменете ми , отваря колкото може по голяма уста и ме захапва по гушката, а като се дръпна и го избутам застава настрани и ми се зъби и лае лекичко все едно недоволно dog.gif Аз ставам и нарочно се затичвам към него уж да му се скарам, а той започва да се върти като луд бързо в кръг на едно място ud_009.gif Както и обича да ми дъвче косата, когато си лежа и естесвено и за това получава караница, защото ако го оставя ще имам най-странната прическа на света ab_041.gif

ПП А шпица от снимката с мен е момчето което видяхме случайно на улицата!Много е готин и пухен wub.gif

Поздрави !
User's Signature

Качена снимка

#9416 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 09:23 AM

Здравейте момичета. Още малко и жегите ще отминат. После пък ще търсим слънчицето, ноооо така е. Няма как сезоните вървят, ние растем. Неизбежният ход на времето. Хубави снимки сте направили пак. Аз май ще сменям фотоапарата. Трябва ми за бързо движещи се обекти. ab_041.gif Иначе е невъзможно да направя хубава снимка. Ето все пак една съвсем нова. От тази сутрин.

Камка ще се оправи очето. А за профилактичното капване на другото защо не?
Боби ще гледам линка с удоволствие.
Целувки на всички.
User's Signature

Качена снимка

#9417 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 10:37 AM

md_064.gif md_064.gif md_064.gif мале marapepelia6ka какъв хубав ти е станал момъка направо немога да му се нарадвам ... много е пораснал да ти е жив ии здрав и го нацелуваи от нас с бари . md_064.gif надявам се още да го има клипа дето ни снимаха но не ни дадоха в емисията само на рекламата r_181.gif
целувки от нас
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9418 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 10:19 AM

Мерси Бари. Още си чакаме лъвското окосмение, предполагам на зима ще е в целият си блясък. Иначе е все така щур и неуморен. Обаче от ден на ден ме обича все повече. Не мога да направя и стъпка без да е залепен до мен. И как ме гледааа. Знам какво ще ми каже ако можеше да говори. В очичките му го чета.
Хеййй момичета къде се покрихте всички. Вече не е толкова горещо. Обадете се, че сте добре.
User's Signature

Качена снимка

#9419 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 12:50 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Aug 7 2009, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Мерси Бари. Още си чакаме лъвското окосмение, предполагам на зима ще е в целият си блясък. Иначе е все така щур и неуморен. Обаче от ден на ден ме обича все повече. Не мога да направя и стъпка без да е залепен до мен. И как ме гледааа. Знам какво ще ми каже ако можеше да говори. В очичките му го чета.
Хеййй момичета къде се покрихте всички. Вече не е толкова горещо. Обадете се, че сте добре.

ще видиш зимата какъв ще е пухчо . а и сега е страхотен , как сте сички се покриха незнам защо така маи сте на море а ?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9420 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2009 - 02:15 PM

Здравейте,банда! re_037.gif

Мара Пепеляшка,ние сме добре ... другите предполагам-също ...Някои ловят риба,другите си пекат дупетата на морето с всичките му там екстри oj_088.gif.Много е пораснал Айс ,а и без лъвската грива пак е много хубав wub.gif . А,леле,па мале зимата какъв ще стане ...пу-пу-пу ac_007.gif .Имаше ли някакво по-странно поведение при него,покрай земетръса?Страшно си е било при вас ...

Камка,Бобче,щикате ли с кучовците?Аз,още си чакам обещаните снимки от горещия период.Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?
Хубав следобяд на всички и gb_023.gif !

User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема