Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9581 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 September 2009 - 08:46 PM

Ей страхотни сте. Веднага се включвам и аз

на 45 дена

на 3 месеца

на 4 месеца

от тази вечер 7 месеца

User's Signature

Качена снимка

#9582 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 September 2009 - 09:28 PM

здравейте момичета ,скоро не съм се "отбивала"при вас ab_041.gif ама нещо доста ме налегнаха ангажиментите dry.gif
всички сте направили един прекрасен фотоконкурс,с удоволствие разгледах и прочетох всичко.
рони,много ми заприлича на пуфка когато беше на тази възраст,как бързо си минава времето момичета все едно скоро беше и той един мишок,а оттогава минаха две години-млад мъж е вече,но по душа си е същото бебенце кротко и любвеобилно smile.gif
ние скоро не сме се снимали,но ще си поправим грешката и ние ше се включим,за сега и аз пускам снимка на рони от бебешкото му време на 5 м.
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9583 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2009 - 02:08 PM

толкова много пухкави кученца,идва ми да ги нагушкам всички ab_041.gif ,ето вижте моята пуфи с какво се занимава денонощно ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9584 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2009 - 07:59 PM

Вместо пожелание за хубава вечер

User's Signature

Качена снимка

#9585 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2009 - 03:10 PM

здравейте вчера ми се случи нещо невероятно както се прибирахме с фредо от дъъъъълга разходка в морската с айси и цезар. фредо почна да лае по един храст и там намерих това сладурче:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9586 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2009 - 08:59 PM

Еха, какъв мушмурок! ab_041.gif
Много е готин! af_089.gif
Ама ... какво е това? Извинявам си за невежеството си. dh_188.gif

#9587 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 08:15 AM

Според мен този сладур е заек.
Явно нашите кучовци са като хамелиони ту с косми ту без, не мога да повярвам Линда колко "плешива" е била, а сега каква пухкавелка е, докато Рони си е пухчо от малък.
Изобщо всички са толкова сладки и толкова различни, уникални, всеки по своему.
А ето и няколко снимки от почивните дни-пак се изявявахме във футбола това явно му е призвание види ли топка и полудява. На една от снимките съм го хванала с много интересна физиономия все едно е ял кисели ябълки/то като се замисля в двора имаше ама не знам дали бяха кисели/
Вчера на разходката срещнахме женско Хъски, то така налетя на Дарси-любов та чудо. Разделихме се и както си вървим ДАрси ме поглежда "през рамо" и така заметна глава все едно ми каза "видя ли колко съм готин и мацките ме харесват" паднах от смях.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9588 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 08:24 AM

Фредо е намерил зайче af_089.gif
Ето още малко снимки от съвмстната разходка

АЙСИ

ФРЕДО

АЙСИ

ФРЕДО

ФРЕДО И АЙСИ

АЙСИ И ЦЕЗАР

АЙСИ

User's Signature

Качена снимка

#9589 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 08:27 AM

добро утро и от нас,как прекарахте почивните дни?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9590 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 08:36 AM

ФРЕДИ И АЙСИ СА МНОГО КРАСИВИ,ЗАВИЖДАМ ВИ БЛАГОРОДНО ЗА КРАСИВАТА КОЗИНКА,ИСКАМ И НА ПУФИ ДА ПОРАСНЕ,ИЗГЛЕЖДА ПЛЕШИВА ДО ВАШИТЕ СЛАДУРИ ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9591 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 08:57 PM

оооооо супер е да си имаш другарчета за разходка.С Цезар Айси и Рокси сме супер компания. и твоята пухла е мн готина но има още времеи тя Ще стане като нашите кучовци. ()
User's Signature

Качена снимка

#9592 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 23 September 2009 - 09:16 PM

Здравейте,сладури!

Много сладурски снимки сте постнали ...особено бебешорските. Мили спомени ha_081.gif

Така,така,Мара Пепеляшка ...на всяко фото-надпис,защото иначе нъц да разбереш кой,кой е ab_041.gif.Айси си става пич отвсякъде.Много са готини с Фреди,а и Цезар е случил на весела компания.

Glamour_spark,какво стана със зайчето?Как се държи Фредо с него?

Пепи,Дарсито голяма свалка е направил.Няма начин да си фудболист и мацките да не си падат по тебе af_089.gif.

Зойче,Пуфата си има много сладка компания.Така се е разнежила покрай тези котенца,сякаш са нейни рожби wub.gif.Не се шашкай,че е пършивичка!Я,виж Линдето каква е била ...и тя така,пък сега каква чаровна хубавица е.И Тисата беше плешо като малка,обаче дебело плешо,та не и се забелязваше толкова,защото пупата и отвличаше вниманието ab_041.gif.Няма начин и Пуфи да не стане красавица.Само търпение aa_002.gif!

Тисата и Изи са добре.Сутрин,щом вдигна щорите,двете клюкарки се намърдват на клюкарницата /прозореца/ дупе до дупе и започват да коментират околоблоковата фауна с облайване и мяукане.Когато се изморят,лягат близо една до друга и замъркват.Жалко,че не мога да извеждам и Изити с нас на разходка.Мрънка като малко детенце,когато излизаме с Тисата навън и не мирясва,докато не се приберем.Много се обичат двенките fe_079.gif .

Прикачена снимкаПрикачена снимка

Прикачена снимка

Тук съм успяла да хвана само едното клюкарче wb_052.gif
Прикачена снимка

Много поздрави от нашата банда и много цунгушки за всички! gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9593 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 02:20 PM

големи сладури са тисата и мацата, ab_041.gif ,можете да направите филм черна маца,бял кучо ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif,римелка нещо се изгуби по терена,какво ли прави с нейната лудетина?хайде изчезвам на работа,весел ден на всички и пускайте снимчици, af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9594 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 September 2009 - 06:47 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Хм, пита Зойчето какво ли правим? Ами Линда живота си живее, а аз... dh_188.gif
Ех, гледам на снимките кученцата ви на разходка какви са чисти, бели, спретнати! - а моята все ще ми отвърти някой номер, че да се чудя откъде да я захващам. Мислех, че след онова овалване в пепелта на огнището не може да ми сервира нищо по-"фешън", ама съм се лъгала горчиво!
Та ето историята.
Бяхме на дачата и решихме да отидем на разходка до близкия язовир Огняново.
Оказа се - лоша идея.
Въобще не ми хареса - голи брегове, заблатена вода и, най-гадното - невероятна мръсотия! zz_020.gif Направо си беше огромно сметище по брега - всеки дошъл на риболов или разходка си беше оставил буклуците, навсякъде бутилки, опаковки от храна, найлонови торбички в безмерно количество, скъсани джапанки, камари спринцовки (явно кой е бил тук!), имаше и метални кутии от консерва риба - явно какъв улов са имали рибарите! ab_041.gif
Естествено, на Линда това не й правеше впечатление и тичаше като бясна! Намерихме накрая една по-чисто местенце да се изкъпе - е, щом пробва и водата, тя съвсем откачи и се започна...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Е, то това лошо няма - лошото беше, че след излизане от водата следва тичане по брега, търкаляне, завиране по храсталаците...
Примирих се, че няма да се размине без къпане и чистене на някой-друг бодил, ама това, което видях ud_009.gif
Прикачена снимка
Цялата й козина чак до кожата се оказа пълна с тия бодилчета - стотици, хиляди, милиони! Така и не разбрах откъде ги събра - докато се обърна и ... rf_011.gif
Е, сестрички мили, представете си как се чисти това чудо!
Прибрахме се на дачата, аз се заех с Линда, Иван - като видя, че ми се реве - се включи и той.
Разпределихме си я - на мен опашката и потурките, Иван се зае с ушите и яката.
Първо - с цялата си наивност - клекнахме до нея на земята и се заехме да я пощим. С триста зора изчистих опашката, но докато успея да събера бодлите - хубостницата направи с опашунката раз-два и си ги качи обратно там.
ub_013.gif
Аз се отчаях съвсем, тогава Иван предложи да я качим на масата - иначе няма да стане.
"Ами тя няма да иска" - казах. Линда не трае да стои върху маса - дърпа се, иска да скача.
"Ха! А ти защо реши, че някой ще я пита?" - отсече Иван, грабна ошашавената Линда и я постави върху масата, донесе столове, транзистора да свири приятна музика, аз си сложих, да ми е под ръка, пепелника - въобще направихме си удобства и започнахме седянката. ab_041.gif
Линда се опита да се дърпа, но след един дружен рев от двама ни "НЕЕЕ!" миряса, стоеше си кротко и само тихо си мрънкаше.
Е, изпощихме я накрая - де с гребени, де с голи ръце - ама ни се разгони фамилията! После я изкъпах, суших я там с кърпата, колкото можах...
Пладне мина - замина, ние гладни, жадни... Е, накрая приключихме, оставихме я на тревичката отпред да съхне и седнахме да хапнем. Аз- с гръб към Линда, хапвам - пийвам доволна, че свършихме и кучето най-сетне е чисто.
По едно време Иван се хили:
"Обърни се и я виж тая какво прави!" ab_041.gif
Обръщам се.
ud_009.gif
Копа нашата дупка, та пушек се вдига - рови с лапи, завира главата, души, пак рови! И сияе с оная шпиц-усмивка! ie_146.gif
А аз... sf_101.gif
Е, това е то - да ми е жива и здрава!
af_089.gif

#9595 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 08:46 PM

здравейте на всички!!!!!!линда се е постарала да ви е ,,забавно,, но това е тръпката да имаш шпиц. ab_041.gif иначе фреди се държи добре с каспър ближи го и си играе с него. wub.gif всички кучовци са мн мн мн красиви.снимки от нас ще има утре целувки
User's Signature

Качена снимка

#9596 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 24 September 2009 - 10:26 PM

Римелке и Айс беше станал целия в такива топченца и му бях махнала повече от 40 :( ама с много ресане става.. Поздравии af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9597 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2009 - 12:01 PM

Е не! Не е истина просто колко много се забавлявам с всяка следваща история на Римелка за пакостите на Линда. Ако се съберат в едно става "истински истории на един шпиц" af_089.gif Невероятно семейство сте. И тримата. Просто съм влюбена във вас и чувството ви за хумор. Само не разбрах защо пощите Линда на ръка. Вярно Айси е с по-къса козинка, но пък е ужасно гъста. Не гледайте снимките, че е беличък и чистичък. Такъв е само първите 10 минути навън. Умира да се търкаля и става все едно е болен от шарка. Неизбежно вечер следва дъълго ресане с четката. Тогава всичко пада, а и той е по-мирен. Иначе явно го скубя и не ми позволява.
Нацелувайте всички пухкави пакостници от мен. И онази черно/бяла двойка, която ми е влязла в сърцето също като Линда, Айс, Фредо.....и компания.

пп Жижатка се загуби, домъчнало ми е за нея напоследък....
User's Signature

Качена снимка

#9598 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2009 - 05:53 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Sep 25 2009, 12:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Само не разбрах защо пощите Линда на ръка. Вярно Айси е с по-къса козинка, но пък е ужасно гъста. Не гледайте снимките, че е беличък и чистичък. Такъв е само първите 10 минути навън. Умира да се търкаля и става все едно е болен от шарка. Неизбежно вечер следва дъълго ресане с четката. Тогава всичко пада, а и той е по-мирен. Иначе явно го скубя и не ми позволява.

Тези гадости по Линда се оказаха узрели семена от някакъв трън или нещо подобно, с кукички по тях, заплитат се в козината и ... няма откачване! Без преувеличение - бяха стотици еднакви! ud_009.gif
С четката - абсурд, опитахме - нищо не правим. Единствено металния гребен свърши работа в тоя случаи, ама той ни е само един, а ние - двама, та се наложи да извадя от чантата си моя, за коса - ама и той неудобен, що псувни отнесе... ab_041.gif Имаше и четири истински големи, хубави бодила - висяха като буздуганчета. Те са си баш за "ръкоделие" - гребен не ги лови! ud_009.gif

Та внимавайте, сега зреят подобни трънаци, бодили, осили - дръжте кучовците по-далече от тях.
Съвет на препатила! wb_052.gif

Много са готини Пуфи с писанчетата и футболиста Дарси! af_089.gif

А Каспър - а бе и на мен ми заприлича на зайче, ама нещо ушите му ми се видяха много къси за заю-баю, то явно аз толкова разбирам от зайци... dh_188.gif

Меги, удари джак-пота с това коте! С Тисата са страхотна двойка, че май и по акъл си уйдисаха, а? ab_041.gif

Поздрави на всички!
re_037.gif

#9599 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 26 September 2009 - 01:10 PM

re_037.gif

Ха-ха-ха ... Римелка,добре сте си изкарали на дачата.Линдето се е погрижило и този път да ви вдигне адреналина на тебе, и на Иван ab_041.gif. Доколкото виждам от снимката,дегизираната с бодилчета скица чак е горда с постигнатия резултат ...така сладко е навирила муцунка ab_041.gif wub.gif. Мисля,че ги познавам тези топченца ...като ги допреш,се пръскат на стотици малки кукички и иди ги чисти после zz_031.gif.Преди години бях извела Тисата и Чара на едно поле близо до нас,което от едната страна беше обточено с шубраци.Двете муцунки се завряха за секунди из тях и когато излязоха,бяха целите накацани от тези гадинки.За капак,Тисата се овъргаля много качествено и в една кравешка торта,която срещна по пътя си zz_020.gif ...ужас ....На връщане,хората,които срещахме по пътя, се превиваха от смях,а аз бях бясна-побесняла и се чудех кое по-напред и как да изчистя.Разгеле,прибрахме се някак и ги натиках и двете в банята ...честно казано,бяха ме докарали до рев,но ги изкъпах и "изпощих" като вторият процес продължи два-три дни.Никой не искаше да ми помогне.Сега като се сетя,се смея от сърце,ама тогава ...леле-мале ... rf_011.gif .

Наистина ударих джак-пота с Изито af_089.gif .Направо е разкошно маце ...и добричко,и умничко ...пу-пу-пу,но и доста щуро и изобретателно в игрите си.Тисата сякаш се подмлади покрай нея и май наистина са си на един акъл двенките ab_041.gif.
Надявам се, скоро да мога да кача клипчета,за да ги видите калпазанките в действие.
Хубав и спорен ден,и много целувки за всички!Уникални сте и съм много щастлива,че ви има! hb_027.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9600 Потребителят е офлайн   Дея Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 01:41 PM

Здравейте на всички и от мен! Първо искам да благодаря за страхотната тема! Наистина бе страшно полезна за мен и най-сетне успях окончателно да се ориентирам към породата немски шпиц. Разглеждах снимки и четях историите ви, като искам да ви поздравя за страхотните ви съкровища! Благородно завиждам на всички ви! В момента съм в усилено убеждаване на домашните, че имам нужда от едно такова пухче и се надявам силно да успея. Дано съвсем скоро и аз да пусна снимка на бъдещото ми сладурче! aa_002.gif

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни