Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9561 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Икона за мнението  Публикувано: 16 September 2009 - 05:50 PM

Сладката Линдаа.. wub.gif Ех каква красавица е.. Невероятнаа af_089.gif Поздрави от нас и целувкии {kiss}
User's Signature

Качена снимка

#9562 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 08:53 PM

линда е прекрасна.ние с фреди се връщаме от 5 часова разходка в морскатал.но днес не ни е ден фреди беше ръфнат по мцуната а аз по ръкатаот един лош кучо ама и двамата сме добре
User's Signature

Качена снимка

#9563 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 16 September 2009 - 09:15 PM

Как стее с Фреди ?Бездомно ли беше кучето?И при мен има мнооого бездомни кучета и сама немога да извеждам Айс.Винаги има някой с мен. ud_009.gif Една комшийка зжъна в обшината и се оплака ,че са нападнали дъщеря и която е на 7 годинки и техния отговор бил ,че трябвало да има поне още 5 оплаквания и тогава мойело да дойдат да видят тези ку1ета. eg_033.gif Какви са тея закони в тая дърйава бе? eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9564 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 07:55 AM

Цитат(monika_25 @ Sep 16 2009, 10:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Какви са тея закони в тая дърйава бе? eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

Липсващи! eg_033.gif
И ние започнахме да се скубем. Не толкова много както когато сменяхме бебешката козина, но като го галя остават доста косми по дрехите ми. Другото неудобство е росата сутрин. Става мокър и кален, на всичко отгоре се научи да се въргаля в тревата. В резултат се превръща в малък мърльо, който после се сърди като го мият. ab_041.gif Но пък от ден на ден се гуши все по често в мен. Преди ми гризеше палците на краката, сега се намърдва в скута ми с всичките си осем килограма, че се и донамества докато намери най-удобният за него начин. А на мен дали ми е удобно не пита. Прсото си заявява мястото в скута ми и толкоз. ab_041.gif Това е положението. Знае, че е любимецът в къщи и се превръща в малък тиран. Но пък се научи, че не му е разрешено да си взема сам от чинията с мезенцето ми вечер и послушно чака аз да му дам. И най-често си го получава. По лесно ми беше да го шляпна като е нахален. Като е добричък нищо не мога да му откажа. wub.gif

Хубав ден момичета. Гушки на вашите пухчета.
User's Signature

Качена снимка

#9565 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 08:27 AM

Здравейте и от нас! marapepelia6ka999 и Айс е сущия хитрушко аз като си седа на компа и си гледам нещо той идва и почва веднага да скача по мене за да го гушна. И са много умниии и красиви wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9566 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 12:24 PM

благородно ви завиждам,че кученцата ви се галят във вас и дори спят в скута ви ud_009.gif ,ПУФИ ме хапе денонощно,само като е на разходка ме оставя на мира ab_041.gif ,сигурна съм,че като порасне ще спре,но сега я гушкам само докато спи,или като е сънена,тогава е много миличка,през останалото време,или ми виси на крачола,или ми яде пантофите,или скача директно върху носа ми,ако съм седнала ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ,но съм сигурна,че и при вас е било така,взех си копма от ремонт,обещавам довечера да ви пусна снимки,специално съм я наснимала преди 2 дни,за да се покажем и ние af_089.gif Римелке,Линдето е страхотна,много е красива и си успяла да уловиш мига секундата,в която си е седнала на дупето ab_041.gif 4ао сладури и много целувки на всички
User's Signature

Качена снимка

#9567 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 01:28 PM

Цитат(зоя @ Sep 17 2009, 01:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
през останалото време,или ми виси на крачола,или ми яде пантофите,или скача директно върху носа ми,ако съм седнала ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Хихихи точно така беше и при нас. Не напразно се похвалих днес. Това си е очебийна промяна в поведението ни, която много ме зарадва. Търпение Зойче, скоро и вие ще я усетите. af_089.gif И аз снимах Айси, но ми падна батерията на фотоапарата. Довечера ще кача снимките.
User's Signature

Качена снимка

#9568 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 01:54 PM

Дарси беше същото диване като малък, каквото докопаше беше в устата му. Не че и сега не го прави но много по-рядко. Обикновено сутрин след задължителната доза целувки ако все още не съм станала и започва да ме хапе по ръцете или краката / или не хапи ами "мъжки му работи"/.
Още от начало като че ли не беше много общителен.Може би защото е от развъдник и не беше свикнал с човешки ласки. Сега е къде къде от преди, но като чета постовете ви ....
Това са му първите снимки-на 2 месеца и накрая е от първата му разходка вече по голям-почти 4 месеца

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9569 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 08:37 PM

Ееееех каква игра му дръпнахме с Фредо. Дойдоха ни на гости на нашата поляна. af_089.gif
Сега ви пожелавам лека нощ. Ние вече спим уморени от многото тичане.

User's Signature

Качена снимка

#9570 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 09:31 PM

Хе, Дарси е бил като малък страхотен ушат сладурко! Сега е красив шпиц - пораснал и възмъжал, ама стопанката му рядко ни го показва...

Супер е, че Фредо с Айси така добре си играят! Значи не се е стресирало кученцето от инцидента с ухапването - слава богу!
Целувки на смелчагата и, разбира се, и на Айси, дето се намърдва на коленете на стопанката си. ab_041.gif
marapepelia6ka, това не е нищо! Моята хубостница, дето като малка си спеше без мрънкане в креватчето, в един момент се възползва от моментната ми слабост (беше болна) и се намърда в леглото ми! ab_041.gif И до ден днешен си спи там нахалката, в краката ми, а вчера ... Ами събуждам се по някое време и усещам нещо, притиснато до гърба ми. ud_009.gif
Линда - легнала до мен, допрели "гръб до гръб" - като вълци в глутницата, в същата поза като моята, че и главата си положила на възглавницата МИ! Та пусни шпиц под одъра - той - на одъра, че и на възглавницата ти!
ud_009.gif ab_041.gif

А за хапането - споко, граждани, всичко с времето си!
Моята хубостница като малка ни джвакаше от сутрин до здрач, само да докопа някой крак или ръка, или каквото свари! Любимият и номер беше да се завре под бюрото и да гризе с малките остри зъбки Иван за пръстите на краката, докато той си бачка на компютъра. а той я възпитаваше с поучения "Правило номер едно - пръсти не се гризат!". ea_103.gif
Първо гризкаше малките пръсти, накрая вече и големия пръст се побираше в устатата й. В резултат - всяка вечер чорапите му беше скъсани и пръстите му стърчаха от тях, ab_041.gif
Убеждавах го да й се кара и да не й позволява това, ама май на него си му беше кеф, защото сам го завираше в устата й и най-сериозно й обясняваше правата си "Пръста си е мой и мога да си го държа, където си искам, включително в устатат ти, а ти нямаш право да го гризеш" ab_041.gif Естествено, Линда пет пари не даваше за тия философии и си го дъвчеше упоително!
Е, порасна и това отмина, но и сега това си им е любима игра, ама тя вече знае и не стъска - хапе "на ужким".
af_089.gif

Е, аз пак се разбъбрих...
Лека нощ и хубав ден утре!
re_037.gif

#9571 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 07:09 AM

Хехе Римела май не само шпица е образа у вас. Вече съм фен на цялото ви семейство.
Ето още малко снимки от сутрешната ни разходка

тук сме нетърпеливи и хич не ще да стои мирен за снимка

вече сме навън af_089.gif

следва душене и ровене

внимателно оглеждаме всеки, който мине

винаги си полягва за кратка почивка без значение колко е мокро

User's Signature

Качена снимка

#9572 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 08:06 AM

Добро утро на цялата банда!!!!

Римелка не пускам много снимки, за да не стана досадна, но тези мисля че си струва. На първата бяга след един хвърлен камък, но толкова е бърз че апарата не може да го хване чисто, а втората съм я кръстила "кой кого"
През почивните дни ще го водим на гости и смятам да направя нова фотосесия, но да видим как ще се получи.

Приятни почивни дни ви пожелавам, въпреки дъждовната прогноза.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9573 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 10:29 AM

здравейте и от мен,страхотни снимки сте качили,браво,много красиви кучета и страхотна козина,на нас ни е малко неудобно,като видите какви сме плешиви ab_041.gif ,но все пак ще кача снимките след обяд,като се прибера,при нас новото е,че имаме малки котенца в двора,3 на брой,много мънички,и от снощи майка им ги доведе пред нашата врата,незнам защо,а моята Пуфи им се радва,направо им досажда,много е обичлива непрекъснато ги облизва и трите,скача около тях,абе изобщо цирк,аз не съм вярвала,че така ще им се радва,тя им се изявава като майка,ще и направя снимки с котета,много са сладки,иначе снощи като се разхождахме в парка,се срещнахме с един пинчер,такава игра падна,нали са си еднакви на височина,толкова се гониха и скачаха,че накрая легнаха един до друг и не помръдват,но това след около час скачане и тичане af_089.gif ,изобщо тези дни само приятни емоции,аз май се увлякох с обясненията дано не съм ви досадила,утре съм почивка и ще направя снимки на ;;цирка;; ab_041.gif,желая ви много весели мигове на всички и пускайте още снимки,искренно им се радвам на всички пухчовци af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9574 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 01:48 PM

ето ни и нас.... af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9575 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 03:28 PM

Чудесни сте Зойче. И козинката ви ще порастне. Божеее все едно видях Айси като мъничък.

User's Signature

Качена снимка

#9576 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 September 2009 - 04:58 PM

ето малко снимчици и от нас ae_085.gif Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка като стана на въпрос как се привързват животинките ето и рокси как се вълнува с 4и4ито ми ab_041.gif http://vbox7.com/play:bbff0536
User's Signature

Качена снимка

#9577 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2009 - 07:22 AM

здравеите компания отдавна н съм писала защото училището ме зове яката. всички кучовци са много сладки. Онзи ден бяхме на гости на голямата поляна на Айси.Цирка беше пълен.Фредо се правеше на мъж( да да мъж ама се криеше зад мен :Д :Д)изглежда се беше стреснал от инцидента ни с дого-аржентиното и лаеше всички.Разбира се приятеля му Айси се опитваше да го разсее като го закачаше и го предизвикваше да си играят но след време нещата се нормализираха.нямам търпение да доиде неделя да се съберем в морската.ще има мнооооооооого снимки.а сега ето ви една снимка на дупето на фреди по време на водопой md_064.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9578 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 19 September 2009 - 05:46 PM

Като започнахте да пускате снимки на пухчовците като бебенца реших и аз да пусна няколко на Айс като малък (от както е при мен от 45 дни) и сега на 2години и 7месеца.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9579 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 19 September 2009 - 05:49 PM

И да пусна малко нови (от днес снимки) на Айс. My Lovee.. wub.gif <3 Много целувки от мен и Айс за вас! af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9580 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2009 - 08:19 PM

Еха, готини снимки, разгледах ги всичките с кеф!
smile.gif

Подемам почина на Мони - "преди и сега" - и пускам снимки на Линда. Такава, каквато беше, и такава, каквато е сега.
- на 4 месеца
Прикачена снимка
- на 5 месеца
Прикачена снимка
- на 6 месеца
Прикачена снимка
- на 8 месеца
Прикачена снимка
- на 1 год.
Прикачена снимка

Сега, пролетта - на 2 год.
Прикачена снимка