Ани, Рони много добре позира пред лехите с цветенца, а това,че припикава доматите - пак добре, щото моята си къса сама доматчета, отмъква си ги с крадлив вид и си ляга в тревата да си ги яде! Въобще на вилата си е като на "шведска маса", изяде и къпините на корена...
Меги, изгледах клипчето с кеф! Ах как ми е позната тая поза - свити виновно ушички, наведена виновно главичка и ... нагло навирена опашка!
За спането в кревата на стопанина - да ви обадя моята Линда! Вечер си ляга кротко в своето си креватче - уж де!.
"Притрябвал ми тоя или оня, имам си легло - там ще си спя!" И да я викам - не идва, държи се "на положение"!
Оказва се -чака да загася лампата.
Няколко минути след това чувам тихи стъпки в тъмното и ... туп, някой скача на кревата. Ляга си в краката ми, свива се на кълбо - "аз само малко тук, таквозинка, няма да преча..."
Е, да де, ама се оказва - чака ме да заспя!
Като се събудя през нощта по някое време - наглата шпицка е пропълзяла, намърдала се е до мен, че и глава на възглавката ми е положила и си хърка като ангелче!
А за плуването - Иван я научи, беше малка тогава.
Първо - във фонтана на парк "Оборище", хвърляше й топката във водата и я приканваше да влезе да я вземе, за да ни я донесе, естествено - за награда, саламче. Много я беше страх, милата, да влезе във водата, та в началото се налагаше самият Иван да събуе сандалите, да запретне крачолите и сам да си донесе топката!
После Линда се престраши, започна да скача смело, когато водата е на плитко и може да джапа по дъното. В един момент скочи, а беше дълбоко и ... сама разбра, че може да плува!
Хареса й, защото усети, че така й става по-хладно в жегите и вече сама си влиза във водата, където я намери, когато й стане горещо.
Последно сега тренираме носене на фризби! Е, носи го де, ама все пак топката си остава любимата игра - първата любов не се забравя!
От днешната тренировка:
Поздрави на всички и приятни почивни дни.

Вход

Горе
Цитиране +