Препоръчвам да го качиш в youtube - след като използвай Вмъкни YouTube - намира се вляво от полето за писане на ново съобшение, под емотикончетата. Успех!
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 01 October 2009 - 03:55 PM
Препоръчвам да го качиш в youtube - след като използвай Вмъкни YouTube - намира се вляво от полето за писане на ново съобшение, под емотикончетата. Успех!
Публикувано: 02 October 2009 - 12:19 PM
Гушки за Ронката
Много благодарности на Римелка и twoofo за помоща!
Оказа се,че качеството на клипчетата ми е под всякаква критика и при премятането от компа на Vbox и после-тук,почти нищо не се вижда ....така е с телефон
Много ми е гадно,че другите моменти,които съм снимала са пълен провал
Публикувано: 02 October 2009 - 05:22 PM
Между другото...Снимките ви са толкова хубави...Просто се разтапям като ви гледам пухкавите съкровища!!!
Публикувано: 02 October 2009 - 09:13 PM
Мила Дея, няма да ти честитя, за да не "урочасаме" нещата, само стискам палци мечтата ти да стане реалност!
На мен също кученцето ми е първо, не знаех нищо за това как трябва да го отглеждам, но намерих цялата ми необходима информация основно тук във форума.
Много полезно инфо има тук в темата за средните шпицове, но - за жалост - малко трудно е да се открие, че "темичката" вече гони 500 стр.!
По интересуващите те въпроси те съветвам да прочетеш:
- за възпитание и обучение, вкл. на хигиенни навици - темите в този раздел ТУК, има писано за всичко;
- за ваксините - ТУК;
- за хранене - ТУК са важните теми.
И ... споко, не се шашкай! Всичко ще е OK!
Чети и ако има нещо неясно - питай!
И ... приготви фотоапарата, чакаме снимки!
Меги, много са готини сладуранките как си папкат!
За клипчетата - не се ядосвай, и моите първи бяха с такова качество, а ги прових уж с фотоапарат...
После намерих една програма в нет-а и я изтеглих, казва се Total Video Converter. С нея ги конвертирам, преди да ги кача - намалява обема на файловете от апарата и го преобразува, по-добре изглеждат качени в някой сайт.
Целувки на крадливата комбина Тисата - Изи!
Публикувано: 03 October 2009 - 10:39 AM
Като чета всички бели на кучовци и особено на сладката Линда ми се изправя косата!
Нашето лято беше по спокойно изпълнено с разходки и походи. Голямо хойкане беше. Племенничката ми ни беше на гости почти месец и моя Тоби като си я хареса по цял ден падаше голяма игра с нея.
Качвам и малко снимки вече ще пиша по често. Тук съм си. :)
П.С. НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЛИ ВЕЧЕ С ТАЗИ ДЪЛГА ЕДНА ТЕМА СОБСТВЕН ПОДФОРУМ?
Публикувано: 03 October 2009 - 07:38 PM
Ами на колко дни е най-удачно да е кутрето?
А и още нещо! Спорим усилено с майка ми къде е най-подходящото място за мъника. Аз съм твърдо за моята стая, ала тя е убедена, че килера е идеален, защото през зимата е топло вътре ,а и е точно срещу банята и ще е удобно за приучаването към първоначалните хигиенни навици. Моята стая е доста по-далече от банята
А пък аз отново виждам сладки кученца отгоре, че даже и сладко детенце :) хехе
Публикувано: 04 October 2009 - 01:02 PM
Линче, големи сладури са Тоби с малката ти племеница, явно добре се разбират!
За ДЕЯ - малко съвети за избор на кученце - ТУК
От личен опит - като си избирах кученце, грам идея нямах как да избирам, бяхме се разбрали с Иван за момиченце, ама като ги видях четирите пухчетата в кучилото - отворих уста и забравих да я затворя - такива бяха сладури всички!
Тогава Иван си каза решително мъжката дума - "Искаме момиченце, и то - най-палавото!" Е, поне за последното не мога да се оплача - заявката ни беше изпълнена на 101%!
И на другия ти въпрос не мога да дам съвет, за жалост. Мога да кажа само как беше при нас - Линда беше "лятно" бебе, та проблемът беше не как да й е топло, а как поне малко да й е прохладно, че лятото 2007 беше адски горещо, а шпицовете не са особено "топлолюбиви", даже напротив.
Та тя си спеше на коридора, там си я оставях и да играе с играчките си, ако не мога да се занимавам с нея. Иначе си беше при мен в стаята, когато можех да й обръщам внимание и да следя какво е докопала да гризе!
Помня, един път търсихме безуспешно капачката на флаш-чето по бюрата, няма и няма! Отчаян, Иван попита "А провери ли в устата на Линда?" След тоя случай всичко изгубено се търсеше първо там, тя се научи, милата - сама отваряше уста да покаже, че не е там това, което търсим...
Всичко това продължи, докато пишкаше и акаше яко нон-стоп - (на балатума!
Малко снимки от последната ни разходка преди да се развали времето - че сега вали дъжд и си дремем в къщи, с кратки обиколки из квартала, и чакаме Слънчо да се покаже...
- тичаме...
- скачаме...
- правим стойка "мирно" (за саламче, не за браво
- плуваме
- ловим катерички (безуспешно, но в лова е важна тръпката, а не плячката!
"Ах, само да можех да се покатеря там... и не ми върти тая опашка! Ах, защо ни мога да се катеря..."
Поздрави на всички и хубава седмица с много слънце и весели разходки!
Публикувано: 05 October 2009 - 09:46 AM
много и се радвам като е видя във водата,пъпчето и да не е хвърлено в някой язовир,все на вода налита хубосницата
ние вчера бяхме до вилата уж рони да потича на воля,но беше доста мокро и кално,но това естествено не му попречи да препикае цветята и някой друго доматче
лека и успешна седмица от мен!!!
Публикувано: 05 October 2009 - 12:00 PM
Дея,поздравления и от мене затова,че си се спряла на тази порода за домашен любимец!Шпицовете са невероятни кученца.Колкото до това, как да го избереш ....сърцето ще ти подскаже, когато се погледнете с мъника в очите
Линче,Тоби и племенничката ти са много сладки,а на бебочка ми иде да и изпапкам бузетата
Римелка,Линдето е шпиц-амфибия
Ани,Ронката добре е препикал китките и доколкото виждам е много доволен
Мушкатата в градината как ги запазвате през зимата?
А,колкото до ошлайфането ми в снимането ...и корифей да стана,ако нямам хубав фотоапарат,така ще да е
Тука ги снимах снощи ...да я видите Изата каква драка е
Успешна седмица на всички и много целувки от нас!
Публикувано: 06 October 2009 - 09:28 AM
Публикувано: 07 October 2009 - 06:54 AM
Публикувано: 08 October 2009 - 10:05 AM
Зойче,ти спиш,но Пуфата гордо позира
Онзи ден сутринта,хванах Тисата в крачка ...с плячка в уста -половин пакетче обикновени бисквити,което беше тафнала от масата в кухнята.Явно е имала намерение да го скътае отново под възглавницата ми,но остана много изненадана,когато ме видя,че седя на леглото.Явно е очаквала,че още се мотая из банята.Успях да я хвана за малко в кадър,благодарение на бавния каданс,с който се движеше и който издаваше чувството и за вина
Хубав и успешен ден за всички!

Вход

Горе
Цитиране +