Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9661 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 October 2009 - 07:22 AM

какво щяхме да правим без нашата римелка,отново страхотни снимки,много весели af_089.gif ,оправиха ми настроението в студената сутрин af_089.gif ,аз как да направя на пуфи такава линиика с възрастта,незнам от къде dry.gifи,обувайте ботушите и на разходка,аз вчера бях до късно на работа и се разходихме в 22.30ч,защото реших да преместя нагръдника и Пуфи като го видя и полудя,скачане,лаене и аз милата навлякох се с дрехи и се разходихме по улиците като лудите,ама какво да я правя wub.gif ,весел ден на всички и споделете за линииката на възрастта wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#9662 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 08:05 AM

Добро утро на всички,
Как сте в студа?
Зоя, знам какво са разходките в 22.00 часа :(( като беше малък го извеждахме преди лягане за да може да издържи до сутринта уж да не ни събужда рано /нищо подобно/ и сега вече КРАЙ, нашия хубостник си го търси всяка вечер 10, 11, 12 няма значение преди лягане-разходка.
Линийката си я правиш във http://www.minidog.info/ и след това си я копираш в подписа.

А аз да ви разкажа какво смело сърце е Дарси, дано да не ви доскучея: Вчера както си се разхождаме и срещу нас три помияра със "стопанин"/един човек ги храни и те цял ден обикалят с него улиците/. Викам си аз момчето, но никой не ме чува а напротив: хукна срещу тях с лай и наежен, съответно и те не стояха мирно.... и стана една, добре че представете си помиярите спряха да нападат след като "стопанина" им се скара, а моето домашно куче до последно отиваше срещу тях. Направо ми идваше да го убия... толкова се притесних, не е истина.
То не му е за първи път- преди време пак така се беше спуснал срещу цяла глутница и те взеха че избягаха дали от тогава реши че е много "велик" , може би и тинейджърската възраст, отделно преди ден два подуши едно разгонено хъски и от тогава не е същия, забил носа в земята върти се като гламаф..... не знам, но направо ме е страх да го пускам. Дано по скоро да му премине, ако ли не ще си ходи на едно въже разстояние.
Лек и спорен ден на всички

User's Signature

Качена снимка

#9663 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 October 2009 - 11:31 AM

Цитат
На моя пухчо Декстър много му пада козината, а няма проблем, поне така казват ветеринарите - лъскава е, здрава и е мнооооого. Но въпреки това и много пада. Вие знаете ли някакви методи, с които да се ограничи поне малко. Колкото да е поносимо или всичко ще си е така в косми все.

козинката пада най-много през пролетта,сега би трябвало вече да е пораснало зимното кожухче,въпреки ,че на рони му пада и през този сезон,но доста по малко,мисля че при всички кучовци е така.
но ако смяташ,че при вас е доста ,подсили я с витаминки,на пазара има доста добри продукти,на рони му правя комбинация от рибено масло и петнил(витаминки с дроб)и имаме много добри резултати,през пролетта се скуби доста по малко от обичайното за този сезон smile.gif успех we_070.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9664 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 12:02 PM

много съм смотана dry.gif ,не става,дори снимка не мога да сложа на профила,трагичен случай съм ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

#9665 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 12:16 PM

ХЕЙ,УСПЯХ,благодаря пепа 73,и аз не знам как но стана gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif
User's Signature

Качена снимка

#9666 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 October 2009 - 12:51 PM

айде честито,зойче ab_041.gif
User's Signature

#9667 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 01:21 PM

За петнила чух от Пуфи, стопанката на Фредо. Споделете повече. Айси в момента почти не се скуби, но още не е толкова облечен като Рокси и Фредо (нали ги виждам на живо та мога да сравня) Много е гъста, но яката, опашката и потурките не са толкова дълги. Да давам ли петнил или да не насилвам времето (все пак те са по-големи от нас)

слагам ви една негова снимка с моя приятелка, която ми беше на гости и се влюби в него на мига

User's Signature

Качена снимка

#9668 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 October 2009 - 02:37 PM

marapepelia6ka,козинката се оформя до годинка та и отгоре,при всяко кученце е различна дължината , зависи от родителите както се казва-ген ab_041.gif айси е още малък козинката ще стане по дълга ,на тази възраст и рони беше с по къса,но не му пречи да му даваш петнил нищо, че сега не се скуби,витаминките са много хубави. за възраста на айси му давай всеки ден по едно в продължение на 20 дни,после толкова дни да почива. smile.gif
много е готин айс,сладурче голямо е ,да го нагушкаш от мен wb_052.gif
User's Signature

#9669 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 03:09 PM

Ще взема петнил. Витамините никога не са излишни. Преди няколко месеца ходих да видя таткото на Айси. Признавам като го купувах изобщо не гледах родители, родословие и прочие. Бях толкова щастлива и очите ми бяха само в него. Та бащата е много гъсто окосмен като малко мече е направо. Но е мръсен и сплъстен rf_011.gif и не мога да видя колко е дълга. Докато Рони например е просто приказно красив. И всеки косъм сякаш свети. Ей го на снимка

Не помня дали съм ви показала първата ни среща, затова се извинявам предварително ако се повтарям

User's Signature

Качена снимка

#9670 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2009 - 07:49 PM

Не намерих редактора затова пускам нов пост (иначе щях да допълня последният)
Понеже не исках да обличам Айси затова получихме подарък. ab_041.gif
Вижте ни

User's Signature

Качена снимка

#9671 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 October 2009 - 09:02 PM

Хе, marapepelia6ka, то и за нас, хората, не всички дрехи са ни за да не мръзнем - някои са за "шик"!
А на Айси дрешката му отива - значи е супер!
af_089.gif
Много сте готини с бебешора Айси на снимките - как се е гушнал само в тебе! smile.gif

За петнила - и аз давам на Линда, след като й опада козинката (моята мома се съблича много решително през лятото, направо си остава по "анатомия"! ab_041.gif ) и като започне да расте новата.

Малко инфо за петнил:
PETNIL (ПЕТНИЛ) е хранителна добавка за кучета и котки със специфично действие върху козината и кожата:
СЪСТАВ - черен дроб на прах, глюкоза
АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ - натурални протеини - 30%, натурални влакнини - 20%, натурални мазнини - 3,5%, натурална пепел - 4,5%
СЪДЪРЖАНИЕ В КГ - витамин Н (биотин) 9680
ПОКАЗАНИЯ - ПЕТНИЛ е с богато съдържание на витамини и протеини и е идеална хранителна добавка за кожата и козината на животните. Включеният в състава на ПЕТНИЛ прах от черен дроб съдържа всички витамини от В-комплекс, микроелементи и незаменими аминокиселини. Те активират биохимични процеси, включително метаболизма на кожата, синтезата на протеини и храносмилането в организма. ПЕТНИЛ може да се използва като добавка в храната при:
- метаболитни нарушения на кожата с храносмилателен произход
- по време на и след боледуване, за по-бързо възстановяване и стимулиране на апетита
- по време на и след третиране срещу паразити (бълхи, кърлежи, въшки, тении).
НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРОВКА:
котки - 2-3-таблетки дневно
малки кученца, дребни породи (до 10 кг) - 2-3 таблетки дневно
средни породи кучета (10-25 кг) - 3-6 таблетки дневно
едри породи кучета (над 25 кг) - 6-8 таблетки дневно

Цитат(pepa73 @ Oct 15 2009, 08:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
....
Зоя, знам какво са разходките в 22.00 часа :(( като беше малък го извеждахме преди лягане за да може да издържи до сутринта уж да не ни събужда рано /нищо подобно/ и сега вече КРАЙ, нашия хубостник си го търси всяка вечер 10, 11, 12 няма значение преди лягане-разходка.

Пепи, и при нас е същото - открай време извеждам Линда преди лягане, за да се изпишка и да си спи спокойно, ама последно тя май не се сеща за "пиш", а само се чуди по кого да лае в "доба полунощна"... ud_009.gif Та не знам дали да не й "отрежа" това извеждане, че аман от "Не" и "Тихо" - хората спят все пак... dry.gif

Поздрави на всички!
re_037.gif

#9672 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 October 2009 - 10:21 AM

марапепиляшка,таткото на айси много ми е симпатичен,хубаво кученце .на снимката ми се вижда като кремъв на цвят,такъв ли е в действително?лично на мене много ми харесва кремав шпиц wb_052.gif
много е сладък айс с пуловерчето, малко май като в небрано лозе стой с него ab_041.gif af_089.gif
времето е само за сън и рони не пропуска тази възможност af_089.gif
Прикачена снимка
User's Signature

#9673 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 10:42 AM

Цитат(марея @ Oct 16 2009, 11:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
кремъв на цвят,такъв ли е в действително?

Не, просто е мръсен. Иначе е беличък. А в дрешката Айси наистина стоя мирен като наказан пред строя. ab_041.gif Хич не беше очарован. Сутринта беше една мнооого мокра и джапаща разходка.
Хубав ден момичета и пухчовци.
User's Signature

Качена снимка

#9674 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 05:29 PM

Цитат(марея @ Oct 15 2009, 01:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
айде честито,зойче ab_041.gif

хей марея,не ми се смей ea_103.gif ,полвин час се мъчих да си направя линийка,но важното е,че успях,но успях защото съм инат ab_041.gif ,аз не давам никакви витамини на Пуфата,но Римелка пак е подготвена по темата,за разлика от мен wb_052.gif ,и мисля отново да се доверя и да купя''петнил'',милото ми кученце ако можеше да говори сигурно щеше да ме ругае непрекъснато заради моята небрежност за красивата и козинка ab_041.gif,пак има прекрасни снимки на пухчовците ви,а малко ми е неудобно,но ще започна нова темичка,вие госпожици имате ли деца,ние с мъжът ми мислим да поработим по въпроса,за сега само мислим де wub.gif ,и незнам как ще се справя с Пуфи и бебе,някоя от вас минала ли е по този път,разгледах и профилите ви,но не разбрах на всички възръстта и затова не мога да се ориентирам дали имате деца,по скоро бебета wub.gif ,надявам се да не ви досаждам с мойте въпроси.....много целувки на всички от мен и лудата Пуфи gb_023.gif
User's Signature

Качена снимка

#9675 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 October 2009 - 10:05 AM

Цитат(зоя @ Oct 16 2009, 04:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
вие госпожици имате ли деца,ние с мъжът ми мислим да поработим по въпроса,за сега само мислим де wub.gif ,и незнам как ще се справя с Пуфи и бебе,някоя от вас минала ли е по този път,разгледах и профилите ви,но не разбрах на всички възръстта и затова не мога да се ориентирам дали имате деца,по скоро бебета

зойче,желая ви успех в начинанието за бебенцето.моето бебе е на 16 годинки ab_041.gif както се казва на млади години го изгледахме и сега си гледаме кефа ab_041.gif е,не че сега сме стари де,да не ме разберете погрешно ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
зойче,аз съм гледала едновременно бебе,куче(тогава имахме коли) и котка(която почина тази година на заветните 17 г.),от личен опит ти казвам-не е трудно,даже напротив много е забавно,така че дерзайте smile.gif
User's Signature

#9676 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 17 October 2009 - 12:03 PM

Зойче,а моето бебе е на 21 wub.gif .Когато забременях,имахме болонка ...Леся.Беше прекрасно куче.Когато се роди щерката,кучо ми беше като бебефон ... в момента,в който детенце ревнеше,Леся идваше и ме дърпаше за дрехите,за да ме заведе при нея,ако случайно аз не бях я чула ab_041.gif .Детето ми израсна с куче и докато рунтавелка беше жива,аз не знаех какво е болен малчуган.Стига да се спазва хигиена и всичките там ваксини и хапченца,които са нужни за здравето на домашния любимец,няма проблем.Даже е много хубаво и препоръчително.Мъжът ми малко мрънкаше в началото,но това е типично поведение на хора,които не приемат за нормално отглеждането на кучета и котки в затворени помещения /апартаменти/,въпреки че и той много обича животните.
При едновременното отглеждане на куче и бебе,ангажиментите и отговорността се увеличават ...спор няма,но при желание всичко се подрежда прекрасно и наистина е по-вълнуващо af_089.gif .Успех и от мене в начинанието! ae_085.gif

Айси с това елече е голям сладур!Малко му е терсене,но така е с истинските мъже-не обичат да се кипрат ac_007.gif .А,хакера Рони се е отдал на заслужена дрямка se_128.gif .

И аз започнах да давам на Тисата Петнил,пък да видим какво ще стане с кожухчето и?!Досега не съм прибягвала до него. Благодаря ти,Римелка! ga_082.gif

Поздрави и целувки за всички! gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9677 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2009 - 03:13 PM

Марея май сме на един хал с възрастта и бебетата. И моята щерка е на 16. Съгласна съм с Меги. При добра организация няма проблем да се гледат бебок и кучо заедно. Аз имах пинчер когато забременях, но не можах да се разбера със свекърва ми и пинчера го изкараха на двора. По него време живеех с тях в къща. Но Бони пак беше неизменно с нас и тичаше до количката, когато излизахме на разходка. Така, че Зойче смело дейставйте, пожелавам успех в начинанието.
User's Signature

Качена снимка

#9678 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2009 - 09:52 AM

Днес ФРЕДО има РД. Става на една годинка. Искам да поздравя стопанката му Пуфи и да им пожелая да са здрави, и винаги готови за шпиц пакости, и лудории. Много гушки на рожденика и весело изкарване на празника.
User's Signature

Качена снимка

#9679 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2009 - 10:19 AM

Здравейте и от нас с Линда!
smile.gif
Поздравления за порасналия Фредо и весел шпиц - рожден ден! vb_024.gif
Стопанката му отдавна не е писала при нас - чудесно ще е, ако се появи и ни зарадва със снимки на момъка! ba_025.gif

При нас - нищо нова освен дъжд, локви, студ...
Вчера Линда успя да ме изложи пред един продавач на зеленчуци от кашончета на тротоара. Спрях да си купя домати - последните розови dh_188.gif , а в съседния кашон имаше орехи. Иван я е научил да яде орехови ядки - понякога чупи по някой орех и й дава, тя умира за тях, яде и мляска. zh_112.gif Та на улицата, докато аз се си избирам доматите и търся протмонето - с какво мислите се занимава моята хубостница? Чувам по едно време жената, която чака ред след мен - "Оле, вижте какво прави кучето!" Ами какво - измъква си орехчета от кашона и като катеричка си ги складира зад гърба ми, явно ги краде и чака аз след това да ги отмъкна някак до къщи! ab_041.gif
Посмяхме се всички, купих и килограм орехи - нямаше как! и се прибрахме.
Оплаках се на Иван от безобразното поведение на кучето МУ, което възпитава лошо - да краде, той се изхили и я погали:
"Браво, моето момиче, така те искам! Важното е нищо да не излиза от къщи - само да влиза!"
af_089.gif

Хубав ден на всички!
И си дръжте шпицовете под око - малки клептоманчета са това! wb_052.gif
ab_041.gif

#9680 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 October 2009 - 01:50 PM

римелка и нашия хубавец много обича орехи,когато сме на вилата само дебне да падне някое орехче от дървото-веднага го докопва.вчера май беше прекалил, защото после имаше дрис-дрис ab_041.gif та се наложи към12 да излизаме,иначе рискувах да минира в къщи ab_041.gif ,но днес слава богу е добре af_089.gif
лек и усмихнат ден smile.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486