ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 October 2009 - 07:22 AM
Публикувано: 15 October 2009 - 08:05 AM
Как сте в студа?
Зоя, знам какво са разходките в 22.00 часа :(( като беше малък го извеждахме преди лягане за да може да издържи до сутринта уж да не ни събужда рано /нищо подобно/ и сега вече КРАЙ, нашия хубостник си го търси всяка вечер 10, 11, 12 няма значение преди лягане-разходка.
Линийката си я правиш във http://www.minidog.info/ и след това си я копираш в подписа.
А аз да ви разкажа какво смело сърце е Дарси, дано да не ви доскучея: Вчера както си се разхождаме и срещу нас три помияра със "стопанин"/един човек ги храни и те цял ден обикалят с него улиците/. Викам си аз момчето, но никой не ме чува а напротив: хукна срещу тях с лай и наежен, съответно и те не стояха мирно.... и стана една, добре че представете си помиярите спряха да нападат след като "стопанина" им се скара, а моето домашно куче до последно отиваше срещу тях. Направо ми идваше да го убия... толкова се притесних, не е истина.
То не му е за първи път- преди време пак така се беше спуснал срещу цяла глутница и те взеха че избягаха дали от тогава реши че е много "велик" , може би и тинейджърската възраст, отделно преди ден два подуши едно разгонено хъски и от тогава не е същия, забил носа в земята върти се като гламаф..... не знам, но направо ме е страх да го пускам. Дано по скоро да му премине, ако ли не ще си ходи на едно въже разстояние.
Лек и спорен ден на всички

Публикувано: 15 October 2009 - 11:31 AM
козинката пада най-много през пролетта,сега би трябвало вече да е пораснало зимното кожухче,въпреки ,че на рони му пада и през този сезон,но доста по малко,мисля че при всички кучовци е така.
но ако смяташ,че при вас е доста ,подсили я с витаминки,на пазара има доста добри продукти,на рони му правя комбинация от рибено масло и петнил(витаминки с дроб)и имаме много добри резултати,през пролетта се скуби доста по малко от обичайното за този сезон
Публикувано: 15 October 2009 - 01:21 PM
слагам ви една негова снимка с моя приятелка, която ми беше на гости и се влюби в него на мига

Публикувано: 15 October 2009 - 02:37 PM
много е готин айс,сладурче голямо е ,да го нагушкаш от мен
Публикувано: 15 October 2009 - 03:09 PM

Не помня дали съм ви показала първата ни среща, затова се извинявам предварително ако се повтарям

Публикувано: 15 October 2009 - 09:02 PM
А на Айси дрешката му отива - значи е супер!
Много сте готини с бебешора Айси на снимките - как се е гушнал само в тебе!
За петнила - и аз давам на Линда, след като й опада козинката (моята мома се съблича много решително през лятото, направо си остава по "анатомия"!
Малко инфо за петнил:
PETNIL (ПЕТНИЛ) е хранителна добавка за кучета и котки със специфично действие върху козината и кожата:
СЪСТАВ - черен дроб на прах, глюкоза
АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ - натурални протеини - 30%, натурални влакнини - 20%, натурални мазнини - 3,5%, натурална пепел - 4,5%
СЪДЪРЖАНИЕ В КГ - витамин Н (биотин) 9680
ПОКАЗАНИЯ - ПЕТНИЛ е с богато съдържание на витамини и протеини и е идеална хранителна добавка за кожата и козината на животните. Включеният в състава на ПЕТНИЛ прах от черен дроб съдържа всички витамини от В-комплекс, микроелементи и незаменими аминокиселини. Те активират биохимични процеси, включително метаболизма на кожата, синтезата на протеини и храносмилането в организма. ПЕТНИЛ може да се използва като добавка в храната при:
- метаболитни нарушения на кожата с храносмилателен произход
- по време на и след боледуване, за по-бързо възстановяване и стимулиране на апетита
- по време на и след третиране срещу паразити (бълхи, кърлежи, въшки, тении).
НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРОВКА:
котки - 2-3-таблетки дневно
малки кученца, дребни породи (до 10 кг) - 2-3 таблетки дневно
средни породи кучета (10-25 кг) - 3-6 таблетки дневно
едри породи кучета (над 25 кг) - 6-8 таблетки дневно
Зоя, знам какво са разходките в 22.00 часа :(( като беше малък го извеждахме преди лягане за да може да издържи до сутринта уж да не ни събужда рано /нищо подобно/ и сега вече КРАЙ, нашия хубостник си го търси всяка вечер 10, 11, 12 няма значение преди лягане-разходка.
Пепи, и при нас е същото - открай време извеждам Линда преди лягане, за да се изпишка и да си спи спокойно, ама последно тя май не се сеща за "пиш", а само се чуди по кого да лае в "доба полунощна"...
Поздрави на всички!
Публикувано: 16 October 2009 - 10:21 AM
много е сладък айс с пуловерчето, малко май като в небрано лозе стой с него
времето е само за сън и рони не пропуска тази възможност
Публикувано: 16 October 2009 - 10:42 AM
Не, просто е мръсен. Иначе е беличък. А в дрешката Айси наистина стоя мирен като наказан пред строя.
Хубав ден момичета и пухчовци.
Публикувано: 16 October 2009 - 05:29 PM
хей марея,не ми се смей
Публикувано: 17 October 2009 - 10:05 AM
зойче,желая ви успех в начинанието за бебенцето.моето бебе е на 16 годинки
зойче,аз съм гледала едновременно бебе,куче(тогава имахме коли) и котка(която почина тази година на заветните 17 г.),от личен опит ти казвам-не е трудно,даже напротив много е забавно,така че дерзайте
Публикувано: 17 October 2009 - 12:03 PM
При едновременното отглеждане на куче и бебе,ангажиментите и отговорността се увеличават ...спор няма,но при желание всичко се подрежда прекрасно и наистина е по-вълнуващо
Айси с това елече е голям сладур!Малко му е терсене,но така е с истинските мъже-не обичат да се кипрат
И аз започнах да давам на Тисата Петнил,пък да видим какво ще стане с кожухчето и?!Досега не съм прибягвала до него. Благодаря ти,Римелка!
Публикувано: 17 October 2009 - 03:13 PM
Публикувано: 18 October 2009 - 10:19 AM
Поздравления за порасналия Фредо и весел шпиц - рожден ден!
Стопанката му отдавна не е писала при нас - чудесно ще е, ако се появи и ни зарадва със снимки на момъка!
При нас - нищо нова освен дъжд, локви, студ...
Вчера Линда успя да ме изложи пред един продавач на зеленчуци от кашончета на тротоара. Спрях да си купя домати - последните розови
Посмяхме се всички, купих и килограм орехи - нямаше как! и се прибрахме.
Оплаках се на Иван от безобразното поведение на кучето МУ, което възпитава лошо - да краде, той се изхили и я погали:
"Браво, моето момиче, така те искам! Важното е нищо да не излиза от къщи - само да влиза!"
Хубав ден на всички!
И си дръжте шпицовете под око - малки клептоманчета са това!
Публикувано: 19 October 2009 - 01:50 PM
лек и усмихнат ден

Вход

Горе
Цитиране +