Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9872 Потребителят е офлайн   *Арчи* Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 17 January 2010 - 01:28 PM

Новите снимки на Арчи започват от тук http://archieeee.sni...461320.16972026
парола: ku4ence af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9873 Потребителят е офлайн   hinati4kb Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2010 - 01:35 PM

Прекрасен Арчи! <3 Има толкова миличка и сладка муцунка. ^^ wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9874 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2010 - 01:20 PM

Добре дошли на Глория и Луми и от нас с Пуфата wub.gif ,моля всички да погледнат галерията ни,вижте Ориндж,Пуфи..........и още нещо ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9875 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2010 - 10:40 PM

Цитат(зоя @ Jan 20 2010, 11:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добре дошли на Глория и Луми и от нас с Пуфата wub.gif ,моля всички да погледнат галерията ни,вижте Ориндж,Пуфи..........и още нещо ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

На мен не може да ми зареди галерията dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#9876 Потребителят е офлайн   *Арчи* Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 January 2010 - 08:14 PM

Цитат(hinati4kb @ Jan 17 2010, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Прекрасен Арчи! <3 Има толкова миличка и сладка муцунка. ^^ wub.gif

Мерси много !!
Ками и на мен не ми се отваря оная галерия ab_041.gif
wub.gif wub.gif
Целувки от нас с Арчи!

User's Signature

Качена снимка

#9877 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 03:35 PM

коя галерия не ви отваря?,,снимки на нашите шпицове ли''?,при мен се отваря без проблем wa_048.gif wa_048.gif wa_048.gif
User's Signature

Качена снимка

#9878 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 06:03 PM

Как сте момичета?
При нас все едно и също , по цял ден скучаеме с Рори. Аз съм болна и не излизам никъде , накрая ще откача.Само Роро има късмета да бъде извеждан.От няколко дни Роро се прибра с черно петно на главата, пак е правил любимото му -да се завира под колите.Незнам какво толкова търси там?!
За разлика от мен , на него студа му понася много добре.По цял ден ми скимти да го пускам на вънка.Обикаля целия двор и облайва и въздуха, взел се е за кучето -пазач .Ама това си е от породата smile.gif

Меги - никакви ви няма ...

зоя - не съм те разбрала.Мислех че за твоята лична говориш smile.gif
Мацинката е много хубава , добре си пасват в игрите с кучо ,като гледам по снимките ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#9879 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 February 2010 - 12:14 PM

Здравейте стопани на най - красивата и хармонична порода в света - стандартния шпиц!
Как сте в тези преспи?
Ако на нас хората снега носи повече неудобство то, сигурна съм, шпицленцата ни са предоволни, нали?
Искате ли да си направим конкурс за най - весела снимка? oc_171.gif
Снежни поздрави,
Дури и Волфи zz_225.gif

#9880 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 01 February 2010 - 01:55 PM

Здравейте,сборна дружина от стопани на снежна лавина! md_064.gif

Добре дошли на новото попълнение!Много сладки бебоци wub.gif !Да са живи и здрави!

Цитат(kamkata @ Jan 22 2010, 06:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Меги - никакви ви няма ...

Тука сме,Ками....,ама си трайкаме ... няма с какво да се похвалим dh_188.gif .Номерата на Тисата и ги знаете,а скоро не е правила магарии.Белите започна да ги прави Изито,защото не се удържа в затворено помещение в това време и щурее като прави золуми всякакви.

За себе си,какво да ви кажа ...кризата ме настигна и мен.Стоя си вкъщи,шетам и като не мога да копам на друго място,копам из нивите на Facebook ac_007.gif .Голяма шуга били тези виртуални игри ...Ако някой иска да станем дружки там и да си садим и жънем задружно,нека ме потърси-Madlen Tsvetkova ... ще ме познае по снимката с Тисата.

Успешна седмица и много прегръдки за всички вас,и за кучовци! wub.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9881 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2010 - 11:12 PM

Здравейте!
Как сте в тези снежни дни ???

Ние сме добре.
Преди два дни Рорски ходеше със затворено око и го дразнеше много, слагах му капки за 2 дни и сега вече е наред.Направи ми впечатление че го дранеше лявото око и лявото ухо също dry.gif Сега когато окото е добре и ухото нищо му няма ( държеше го някак настрани)

За Facebook - нямах регистрация там , ама щом ще правим шпицешка дружинка ще се рег.
На мен ми беше интересно , защото сестра ми влиза специално да си нахрани кучето dog.gif Но пък за нея например виртуално куче е най- добрия вариант ab_041.gif

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#9882 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 February 2010 - 09:31 PM

момичета,защо я няма опцията за качване на снимки dry.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9883 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 09 February 2010 - 09:53 PM

Ами щото форумното духче дет отговаря за таз опция ви е намусено - обещали сте да пращате много, ама много снимки, а само някои изпълняват db_046.gif ab_041.gif

#9884 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 11:04 PM

Някои си имат поне емотикони - други си нямаме... :-(
Проблемчета с форума - обещават да ги оправят още днес!

А Линда си няма проблеми - животът си живее! Тича си животинката по заснежените поляни и е щастлива.
Впрочем не - и тя си има проблеми. Днес се беше тотално ... заледила! След тичане в пръхкавия сняг от козината й висяха снежни топки на цели гроздове, а тя, горката, сядаше насред пътя и се опитваше да си ги чисти със зъбите, ама не успяваше да се справи, та те си оставаха да висят... накрая беше окичена с тях цялата, дойде при мен да ми се оплаче!
Та всеки с проблемите си...

#9885 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 February 2010 - 12:03 AM

рони, е същия сяда и започва да ги дърпа от козината,а като се приберем веднага влиза в банята и ме чака,знае хайвана,че ще има миена с топла водичка:)вече нямам и емотикони пълен срив.:).
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9886 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 February 2010 - 08:08 AM

Усмихнат и позитивен да е денят ви стопани на най - красивите кучета!

#9887 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 10 February 2010 - 08:14 PM

Цитат(rimela @ Feb 9 2010, 10:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Някои си имат поне емотикони - други си нямаме... :-(
Проблемчета с форума - обещават да ги оправят още днес!

А Линда си няма проблеми - животът си живее! Тича си животинката по заснежените поляни и е щастлива.
Впрочем не - и тя си има проблеми. Днес се беше тотално ... заледила! След тичане в пръхкавия сняг от козината й висяха снежни топки на цели гроздове, а тя, горката, сядаше насред пътя и се опитваше да си ги чисти със зъбите, ама не успяваше да се справи, та те си оставаха да висят... накрая беше окичена с тях цялата, дойде при мен да ми се оплаче!
Та всеки с проблемите си...

Здравейте и от нас! Как стее? af_089.gif Римела и при нас е същата работа,като излезнем навън и се разхождаме,друг тича.. :d И Айс става целия на топки на крачетата и постоянно спира и се опитва да си ги махне и с нетърпеие чака да му измия крачетата с топла воичка и вече е щастлив! Големи сладури са всички!!! wub.gif Поздрави: Мони и Айс
User's Signature

Качена снимка

#9888 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2010 - 09:56 PM

Здравейте и от нас с Линда! smile.gif
Зимните разходки, виждам, са в разгара си! ae_085.gif
Днес на обед моята "фурийка" се натича добре в гората на Борисовата градина - че утре обещават дъжд и топене на снега, което мен по принцип ме радва (не обичам зимата! zz_020.gif ), ама нея - едва ли, нали е севернячка...
Прибрах я днес накичена със снежни топки по козината като коледна елха, последва топъл душ за размразяване и "госпойцата" се оттегли в покоите си за следобедна дрямка.
Ех, живот ... лайф! smile.gif
Ама какво да я правя, като ми е слабост? За друго не бих тракала зъби в парка - ама като гледам колко е щастлива милата, когато цепи преспите - загръщам се в палтото и й се радвам! Впрочем парка днес си беше наш, срещнахме само десетина човека. Половината бяха забързани минувачи, а другата - хахави кучкари като нас! af_089.gif

Да се похвалим - вече си имаме и ние хвърлячка за тенис-топки, подарък за Линда от Дури gc_040.gif На цвят е червена - както се полага за момиченце! ba_025.gif
Та чакаме да се стопи снега, за да я изпробваме на далечно хвърлане! Щото блондинката ми, общо взето, надушва топката, потънала в преспите сняг, ама ако се разсее по някоя катеричка - познайте кой гази сняг да колене да търси изгубени топки... ab_041.gif
Поздрави и целувки от нас на цялата шпиц-глутница!
gb_023.gif

#9889 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2010 - 11:09 PM

Ей и ние ставаме на заснежени фрътлеци. Айси напоследък нещо не ме слуша много. Преди две вечери буквално избяга и три пъти обиколих блока да го търся. Накрая се появи от някъде дъвчейки някакъв боклук. Много се уплаших. Едва тази вечер посмях да го пусна от повода за по-дълга разходка. Явно дяволчетата го бяха напуснали, защото нямах проблеми и послушно дойде да го закача като го извиках за прибиране. Новото при нас е подаване на лапичките като му слагам нагръдника. Вдига първо едната, после другата и сяда да го закопчея на гърба. Душката сладка ме разсмива и вечер. На щерката леглото е на два етажа. Обикновено се качвам на горното да чета книга. И той вече знае това и се катери по стълбичките да ме търси. Но пусти страх стига до последната и толкоз. Започва едно жално скимтене все едно ми вика: знам, че си там, вземи ме при теб. А през деня като съм на работа скачал и ме търсел пак там. На вторият етаж. В неделя ще направи една година. Вече ще празнуваме на 14.02. троен празник у нас. За почитателите на виното - Трифон Зарезан, за влюбените - св. Валентин. А за цялото семейство Рожден Ден на този малък разбойник. Помагайте момичета. Слагайте вашите рецепти за торта в темата. Още мисля каква да е за да е различна от тази на Цезар.
User's Signature

Качена снимка

#9890 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2010 - 11:40 PM

Хе, не се и съмнявам, че ще измислиш най-оргиналната и "вкусна" рецепта за тортата на Айси. Кой си го може - може си го! ba_025.gif Пробвай някоя смела идея и пусни инфо - че ние пък сме през април, с лакома рожденничка... wb_052.gif
А самият Айси най-вероятно го е хванал яко пубертета - за това чат-пат не слуша, бяга и се прави на мъж! md_064.gif Ама иначе гледа дечкото да се присламчи в кревата при стопанката, ако ще и на петия етаж да е! ab_041.gif
Хубав празник - св.Валентин и Трифон Зарезан! Всеки да си празнува, каквото му е на душата - а защо не и двете? Плюс рожден ден на домашния любимец - направо си е 3 в 1, как да не кажеш "Наздраве"! md_064.gif
af_089.gif

#9891 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2010 - 03:56 PM

Цитат(марея @ Mar 1 2010, 10:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
а след банята идват космите ,все съм се чудила защо толкова косми пуска след къпане dry.gif хайде целувки на рорко!

И при нас днеска всичко е в бели облаци, въпреки че вчера го изресвах и суших 1000 часа .През ноща се беше намъкнал незабелязано на спалнята и не можах да си позная чаршафите сутринта.Споглеждаме се с Калоян , брадата му цялата в мъх от Мишока, а аз в устата , по косата , все едно нарочно сме го скубали Роро и сме се замеряли с козина му.Сутринта пак го ресах , а то пада ли , събрахме да облечеме още един Роро ab_041.gif
Ама няма начин, с това негово "рядко щастие" се беше оклепал ужасно много.
То даже и двамата са с такива стомаси , защото предната вечер не искаха да си ядат сухата храна , а гледаха с жадни очи Калоян как яде, на него му стана жал и им надроби боб от неговия ea_103.gif и сутринта в 7 .00 изненадааааа, 2 торти посредата в хола zz_020.gif После цял ден само торяха двора dry.gif Като му е жал , после събира "миризливици " .

С къпането направихме експеримент , Рори го къпех с един специален шампоан за чувствителна кожа , против изсушаване и т.н.(Beaphar) Обаче няма особен ефект.Чешеше се като луд.Сега взехме катранен шампоан и е все едно друго куче.Има добър ефект.

Поздрави! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема