парола: ku4ence
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 January 2010 - 10:40 PM
На мен не може да ми зареди галерията
Публикувано: 21 January 2010 - 08:14 PM
Мерси много !!
Ками и на мен не ми се отваря оная галерия

Публикувано: 22 January 2010 - 06:03 PM
При нас все едно и също , по цял ден скучаеме с Рори. Аз съм болна и не излизам никъде , накрая ще откача.Само Роро има късмета да бъде извеждан.От няколко дни Роро се прибра с черно петно на главата, пак е правил любимото му -да се завира под колите.Незнам какво толкова търси там?!
За разлика от мен , на него студа му понася много добре.По цял ден ми скимти да го пускам на вънка.Обикаля целия двор и облайва и въздуха, взел се е за кучето -пазач .Ама това си е от породата
Меги - никакви ви няма ...
зоя - не съм те разбрала.Мислех че за твоята лична говориш
Мацинката е много хубава , добре си пасват в игрите с кучо ,като гледам по снимките
Публикувано: 01 February 2010 - 12:14 PM
Как сте в тези преспи?
Ако на нас хората снега носи повече неудобство то, сигурна съм, шпицленцата ни са предоволни, нали?
Искате ли да си направим конкурс за най - весела снимка?
Снежни поздрави,
Дури и Волфи
Публикувано: 01 February 2010 - 01:55 PM
Добре дошли на новото попълнение!Много сладки бебоци
Тука сме,Ками....,ама си трайкаме ... няма с какво да се похвалим
За себе си,какво да ви кажа ...кризата ме настигна и мен.Стоя си вкъщи,шетам и като не мога да копам на друго място,копам из нивите на Facebook
Успешна седмица и много прегръдки за всички вас,и за кучовци!
Публикувано: 01 February 2010 - 11:12 PM
Как сте в тези снежни дни ???
Ние сме добре.
Преди два дни Рорски ходеше със затворено око и го дразнеше много, слагах му капки за 2 дни и сега вече е наред.Направи ми впечатление че го дранеше лявото око и лявото ухо също
За Facebook - нямах регистрация там , ама щом ще правим шпицешка дружинка ще се рег.
На мен ми беше интересно , защото сестра ми влиза специално да си нахрани кучето
Поздрави!
Публикувано: 09 February 2010 - 11:04 PM
Проблемчета с форума - обещават да ги оправят още днес!
А Линда си няма проблеми - животът си живее! Тича си животинката по заснежените поляни и е щастлива.
Впрочем не - и тя си има проблеми. Днес се беше тотално ... заледила! След тичане в пръхкавия сняг от козината й висяха снежни топки на цели гроздове, а тя, горката, сядаше насред пътя и се опитваше да си ги чисти със зъбите, ама не успяваше да се справи, та те си оставаха да висят... накрая беше окичена с тях цялата, дойде при мен да ми се оплаче!
Та всеки с проблемите си...
Публикувано: 10 February 2010 - 08:14 PM
Проблемчета с форума - обещават да ги оправят още днес!
А Линда си няма проблеми - животът си живее! Тича си животинката по заснежените поляни и е щастлива.
Впрочем не - и тя си има проблеми. Днес се беше тотално ... заледила! След тичане в пръхкавия сняг от козината й висяха снежни топки на цели гроздове, а тя, горката, сядаше насред пътя и се опитваше да си ги чисти със зъбите, ама не успяваше да се справи, та те си оставаха да висят... накрая беше окичена с тях цялата, дойде при мен да ми се оплаче!
Та всеки с проблемите си...
Здравейте и от нас! Как стее?
Публикувано: 10 February 2010 - 09:56 PM
Зимните разходки, виждам, са в разгара си!
Днес на обед моята "фурийка" се натича добре в гората на Борисовата градина - че утре обещават дъжд и топене на снега, което мен по принцип ме радва (не обичам зимата!
Прибрах я днес накичена със снежни топки по козината като коледна елха, последва топъл душ за размразяване и "госпойцата" се оттегли в покоите си за следобедна дрямка.
Ех, живот ... лайф!
Ама какво да я правя, като ми е слабост? За друго не бих тракала зъби в парка - ама като гледам колко е щастлива милата, когато цепи преспите - загръщам се в палтото и й се радвам! Впрочем парка днес си беше наш, срещнахме само десетина човека. Половината бяха забързани минувачи, а другата - хахави кучкари като нас!
Да се похвалим - вече си имаме и ние хвърлячка за тенис-топки, подарък за Линда от Дури
Та чакаме да се стопи снега, за да я изпробваме на далечно хвърлане! Щото блондинката ми, общо взето, надушва топката, потънала в преспите сняг, ама ако се разсее по някоя катеричка - познайте кой гази сняг да колене да търси изгубени топки...
Поздрави и целувки от нас на цялата шпиц-глутница!
Публикувано: 10 February 2010 - 11:09 PM
Публикувано: 10 February 2010 - 11:40 PM
А самият Айси най-вероятно го е хванал яко пубертета - за това чат-пат не слуша, бяга и се прави на мъж!
Хубав празник - св.Валентин и Трифон Зарезан! Всеки да си празнува, каквото му е на душата - а защо не и двете? Плюс рожден ден на домашния любимец - направо си е 3 в 1, как да не кажеш "Наздраве"!
Публикувано: 01 March 2010 - 03:56 PM
И при нас днеска всичко е в бели облаци, въпреки че вчера го изресвах и суших 1000 часа .През ноща се беше намъкнал незабелязано на спалнята и не можах да си позная чаршафите сутринта.Споглеждаме се с Калоян , брадата му цялата в мъх от Мишока, а аз в устата , по косата , все едно нарочно сме го скубали Роро и сме се замеряли с козина му.Сутринта пак го ресах , а то пада ли , събрахме да облечеме още един Роро
Ама няма начин, с това негово "рядко щастие" се беше оклепал ужасно много.
То даже и двамата са с такива стомаси , защото предната вечер не искаха да си ядат сухата храна , а гледаха с жадни очи Калоян как яде, на него му стана жал и им надроби боб от неговия
С къпането направихме експеримент , Рори го къпех с един специален шампоан за чувствителна кожа , против изсушаване и т.н.(Beaphar) Обаче няма особен ефект.Чешеше се като луд.Сега взехме катранен шампоан и е все едно друго куче.Има добър ефект.
Поздрави!

Вход

Горе
Цитиране +