За снимките ок
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 24 August 2010 - 09:29 AM
Да е живичък и здравичък и винаги да носи радост и усмивки на Вас и близките Ви.
Няма ли да участвате в нашият забавен конкурс за авторска снимка на нашето си кученце?
Ето линк към темата на конкурса : http://forum.dog.bg/...BE%D0%B2%D0%B5/
Публикувано: 24 September 2010 - 05:12 PM
Отдавна не съм влизала в сайта и отдавна не сме си говорили. Затова моля за извинение, ако бъркам, но........нали ти си правеше развъдник за немски шпицове? Какво стана - направи ли го? Има ли вече мъничета за продаване. Нали помниш? - мечтата на детето ми е среден немски шпиц -оранжев
Поздрави!!
Дафи
Публикувано: 24 September 2010 - 07:19 PM
dafney, в 24 September 2010 - 05:17 PM, написа:
Отдавна не съм влизала в сайта и отдавна не сме си говорили. Затова моля за извинение, ако бъркам, но........нали ти си правеше развъдник за немски шпицове? Какво стана - направи ли го? Има ли вече мъничета за продаване. Нали помниш? - мечтата на детето ми е среден немски шпиц -оранжев
Поздрави!!
Дафи
Здравейте!
Сещам се за Вас и вашите желания, но не мисля, че аз мога да ги задоволя.
Първом защото женската ми(черна на цвят)е малка за развъждане и второ защото не мога да гадая, ако някога завъдя нея и белия ми среден шпиц дали ще има желания от Вас оранжев цвят, най - вероятно - не.
В момента развъдната дейност е последното, което ме вълнува.Искам само кучетата ни да са живи и здрави.
А развъдника ни е регистриран още преди няколко години.
Потърсете в чужбина развъдници за оранжев мител.
Успех Ви желая!
дури
Публикувано: 26 September 2010 - 10:07 PM
зоя, в 26 September 2010 - 03:15 PM, написа:
ние сме тук,наистина доста рядко пиша ,но ще се поправя
МОЛЯ ВТОРИЯ ПОСТ ДА МИ БЪДЕ ИЗТРИТ,ЧЕ МИ СЕ ДУБЛИРА
Публикувано: 08 March 2011 - 12:55 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 09 March 2011 - 11:46 PM
Публикувано: 10 March 2011 - 05:32 PM
Прахосмукачката е неизбежно в ръцете на всеки шпиц-стопанин в период на космопад - от това няма спасение.
За връзката между високата температура в отопляваното жилище и падането на козината - ами казват, че влияело върху режима на смяната на козината, но така или иначе животинките се приспособяват някак, а и няма какво да се направи по въпроса ...
За слягането на козината - съвсем нормално е в период на линеене. Първо обикновено пада подкосъма - това са тънките косъмчета, които летят из цялата къща и се завират навсякъде. След като те опадат - няма кой да поддържа козината бухнала и тя прилепва към тялото, като при това също започва да пада - това са по-дългите и по-твърди косми. През това време расте новия подкосъм и след като всичко приключи кученцето е пак пухкаво!
Поне при нас такава е схемата за смяна на козината, но тази схема е доста различна при всеки шпиц, така че ти предстои да разбереш как ще е при твоята Дара. Съветвам те да я сресваш редовно през този период, за да падат мъртвите косми и да не се заплитат, а и така по-малко остават да летят из къщата.
Ако имаш възможност - вземи й някоя добавка за козинката, полезно е през този период. Аз давам на Линда Петнил, но има и други варианти - можеш да си избереш.
Поздрави!
Публикувано: 16 March 2011 - 09:49 AM
Надявам се да ме помните и много бих желала де ме приемете отново при вас
Вече си имаме нов член на семейството: PALOTAI-PILLAGO KEVIN, Papillon. Спряхме се на тази порода, защото за нас си решихме, че е колкото различна, толкова и близка до Шпиц-a. В Дог.бг няма група за Papillon и понеже не исках да си пиша сама пред-пролетно "цъфнах" при вас:D
А пък и вие си ме знаете ...А с останалите ще се запознаем ... Надявам се
Публикувано: 29 May 2011 - 02:00 PM
п.с. кучето ми е среден шпиц.
Публикувано: 01 July 2011 - 08:25 PM
Публикувано: 19 August 2011 - 07:33 PM
Публикувано: 20 August 2011 - 12:29 PM
Публикувано: 22 August 2011 - 06:30 PM

Cave canem, te necet lingendo - Beware of the dog, he may lick you to death...

Публикувано: 25 August 2011 - 11:41 PM

Вход

Горе
Цитиране +