Цитат
BEER Страшно ми е интересно!Разказвайте..Поздрави:Dury(Дури е съкращение от ..хм,слаДУР+И ;ника ми е "патент "на мн.близък френд и държа да не ме прекръствате на Дуру-сапунчетата)хихи!И разказвайте ..!!!С такъв интерес ви чета.А колкото повече снимки качвате -все повече ми заприличва Кори в някои свои части на КЛАЙНЕ(мини)шпиц.. w)А името ми е Виктория.Ако ви е по-лесно и удобно за запомняне;)
Здравейте, Вики, Олинка, Слънчице и съответно: Волфи, Лъки и Порши cheers
Сега пиша аз - "майката" на Кора. Снощи направо си устроихме сгледа с мъжкарите ви b) - четохме и разглеждахме, защото досега все не бяхме попадали на форуми за породата. Много са ни хубави и добрички кутренцата, нали? angelpik Кора вчера беше окъпана! През лятото е имало случаи да я къпем и в два последователни дена - след като се е увъртолила я в умрял плъх oo , я в кучешко л......о! А относно обличането - естествено, че не я обличаме b) - просто в магазина много ни хареса дрешката - която е суичър с качулка! червен, а долната част е плисирана пола на шотландски карета и на талията има панделка с елмаз! bravoS - то е нещо като карнавална дреха - специално ще я облечем за снимка да ви я покажем каква е кипра super best . В къщи най-редовно поляга на голите плочки - спи на дивана, или на фотьойла, или ни килима - и като й стане топло - се мести на плочките. Яде всичко - най-обича малки деца хахаха. Люти чушки, лук, мандарини, лимони.....абе всичко! Само сега като беше разгонена малко ни притесни - изведнъж отказа обичайната си храна - консерва и гранулки на педигри - и започна да посяга на храната на котарака (който пък от своя страна не яде котешки консерви - но кучешките харесва s) а що се отнася до това - дали е мини, или мител.....аз с това започнах писането си тук: представиха ни я на 2-месечна възраст за мини....и ветеринарката каза: абе малко ми е едричка за мини.....та не знам. Но сега като разбрах, къде е холката (човек се учи докато е прост 1super - ще направя замерването! Поздрави на всички ви c)