ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 February 2007 - 11:14 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 11:14 AM
Цитат
http://dog-shop.hit.bg/, тел.8721311-Данина??!
моля, някой ако има инфо да пише!
Това е борса за кучета (няма човек, който да развъжда всякакви породи) според мен ги получават от чужбина, и ги преподават тук.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 21 February 2007 - 11:23 AM
когато взехме Нера, всичко стана мн.бързо... обадихме се на частна обява, отидохме малко по-късно на адреса и се влюбихме в нея(имаше и нейна сестричка там). жената ни обясни, че кучетата са на нейна позната на която се наложило да замине за провинцията и ни увери в достоверноста на това което продава.... ние обаче бяхме във еуфория и почти нищо не чухме. отидохме в банката, после през магазин за животни за да купим вс.необходимо и се върнахме за нея. заведохме я на ветеринар веднага след това, тъй като ни каза, че ваксини не са поставяни, а само е обезпаразитявана(ние я обезпаразитихме вътрешн още веднъж, по препоръка на доктора). много е сладка и е видимо здрава за сега(дай боже!), но днес се притесних, след всичко изчетено във форума относно разжъдници, борси и т.н., та за това звъннах на тел.на жената от която я купихме, за да помоля за координати на собственика на родителите. тя любезно ми го предостави, но какво беше учудването ми когато ми вдигна любезна жена и ми каза, че всъщност те са борса. смотолеви че ще ми изпрати на мейла снимки на родителите до няколко дни, щом се свърже с тях, но техни ли ще са снимките-никой не знае!!!
така или иначе вече сме я взели и тя ни радва сърцата. синът ми си я купи сам със пари от изкарани шестици тази година(и тези до края, които ще трябва да изкара ;) а аз до сега бях тврдо против куче в апартамент...
дано само да е жива и здрава!
иначе изгледах много снимки и прочетох мн за породата и според мен няма съмнение че е шпиц, но дали е мини или мител явно времето ще покаже....
сърдечни поздрави на вас и вашите любимци
sophie
Публикувано: 21 February 2007 - 11:55 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 11:56 AM
Цитат
Цитат
не знам?!
а Нера е на 3м.(утре ще ги навърши) и преди седмици тежеше 1,500кг - значи може да е нещо между мини и мител ;)
Моят шпиц като ми го донесоха на 45 дена, беше 1,300 кг,
според мен не може да е "нещо средно", но най-добре seska да каже,
тя е спец b)
п.п. Не го хранете с кренвирши, колбаси, консерви и други боклуци,
приучете го на качествена гранулирана храна, може малко пиле
(обезкостено, разбира се), ориз и бульон, но като добавка към нея !

Публикувано: 21 February 2007 - 12:00 PM
Цитат
Това е супер, и аз съм купувала, харесва се много, може да се дава на
подрастващи, до 6 месеца b)

Публикувано: 21 February 2007 - 12:02 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 12:05 PM
да, от софия съм и до сега не съм давала мляко-ветеринаря ми каза без мляко и кокали! ...не знам, а чух че даже и яйца давате на вашите кученца?! много съм непросветена относно отглеждането на кученца..! сухата хрна, която купих е на роял канин, но ще опитам и другата, за която спомена Dury.
още веднъж мерси момичета! ще се опитам да не досаждам много с тъпи въпроси ;)
Публикувано: 21 February 2007 - 12:08 PM
Цитат
Съгласна съм, но съгласи се и ти, Dury, чe мител шпиц не може да е 1,500 на 3 месеца ...

Публикувано: 21 February 2007 - 12:11 PM