ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 February 2007 - 12:14 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 12:18 PM
а темата наистина е прекрасна! вчера попаднах на този форум и четох до 3ч. сутрнта... не ме питайте как станах на време! и въпреки всичко не успях да проета всичко!!!
сега се налага да излизам, но ще пиша пак по-късно и ще прочета всичко, което сте писали до сега-обещавам angelpik
желая прекрасен ден на вас и вашите сладки шпицчета ;)
беше ми мноооого приятно!
Публикувано: 21 February 2007 - 12:34 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 12:40 PM
Цитат
никога в живота не съм ходила на такова място!
нямам нищо против да дойда, поне за да не умра идиот ;) и освен това е ми бъде приятно да се запознаем! академик е много близо до нас. мерси за млякото, но сигурна ли си че няма да ти е от полза??
приятелите ме наричат Софи ;)
Публикувано: 21 February 2007 - 12:50 PM
Родословие няма, донесоха ми го от Словения, мога да му изкарам,
но не виждам смисъл, тъй като няма да го водя по изложби.
Иначе е здрав, смени си бебешката козина, смени зъбки, расте,
и никога не се спира - от къде е тая енергия и бяс, не знам b)
Имам и шелти на 3г, разбират се чудесно, играят, и така (писала съм доста из форума, ама не в тая тема, нали е запазена марка за Dury)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 21 February 2007 - 01:26 PM
по цял ден, и доста тормози баткото - дърпа му ушите, краката, хапе го, даже и му се "качва" - под формата на игра де, ама аз му се карам.
Иначе си ядат от една купа, разхождам ги заедно в парка, и си спят при мен на спалнята - поне нощем е тишина и спокойствие b)

Публикувано: 21 February 2007 - 01:33 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 01:46 PM
а Ричи кастриран ли е? и ако не, мислиш ли да го правиш??
аз четох много за и против и съм решила Нера да я оперирам и да и сложа чип. мисля че операцията трябва да се направи преди 1вото разгонване-ще питам bl)
Dury, честито за снимката и дано да не ви разкарват много! все пак това е събитие, тъй като Волфи, доколкото четох, е бебето на форума, нали? тази тема си я направила още преди да го вземеш... гледах даже негови снимки като бебе w) голям сладур 1super
Публикувано: 21 February 2007 - 02:02 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 02:15 PM
Цитат
аз четох много за и против и съм решила Нера да я оперирам и да и сложа чип. мисля че операцията трябва да се направи преди 1вото разгонване-ще питам
Не, не е кастриран, нямам и намерение да го кастрирам,
нито да го водя на женска, а шелтито ми е родословно, изложбено !
И една подробност - само женските се разгонват, помислете за
вашата красавица (имала съм женска НОК преди години, като се
разгонеше, ставаше страшно ....)

Публикувано: 21 February 2007 - 09:26 PM
Dury, купих нови 2 вида суха храна, но нямаше от тези две марки които ти ми каза. взех някаква канадска(пиле с ориз и сомга с нещо), но не помня името. купих и витамини на витакрафт-витабон както и спрей фронтлайн против бълхи и кърлежи(ветеринаря и слага на 2 пъти пудра, но се чеше и май има още бълхи
bash