Няма да повярвате какво стана днес.Разхождам Ричи и един дядо се спира при мен и ми вика:"Я мини хъски!" bl)
Бях изумена!Естествено обясних на човека че това не е хъски а е шпиц и така нататък.
А пък вчера едно малко момиченце дойде до Ричи да го погали и естествено Ричи се радва и върти опашка.Извъднъж майка му идва хваща го и го дръпна и вика:"Кучето ще те ухапе!" oleeee Божееее след като вижда че кучето се редва и нищо не му прави значи всичко е ок.А друг е проблема че тя се е заговорила с нейна приятелка и изобщо не обръща внимание къде е детото и.
bash
Сега се сещам и една друга случка.Аз може би съм я разказвала назад в темата.Вървим си аз,майка ми и Ричи в парка и петмесечния Ричи-алармата тича и лае навсякаде но не наранява никой и не пречи на никой. l) Беше полудял. l) wink И изведнъж една госпожа се развика:"Вържете си кучето или му сложете наморник!Не виждате ли че детето ми реве!Ще захапе някой тва куче!"Майка ми естествено се ядоса и каза:"Вие виждали ли сте такъв малък наморник!Щом сме пуснали кучето значи е добро и няма да нарани никого!"
Е кажете ми може ли да има такива хора!Така да мразят животните! NNN bash
Слагам една усмихната снимка на Ричи!