ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 October 2007 - 07:33 PM
:wub:Бебе мителшпиц и кучило новородени от развъдник
"Тита Зелин" Ботевград.
:wub:
"Тита Зелин" Ботевград.
:wub:
Прикачени файлове
-
l_f7146ee175281b95ca233c24dec0a4e3.jpg (6.25K)
Брой сваляния: 106 -
l_d159e80eb306178bc1cb1f73abd440a8.jpg (11.1K)
Брой сваляния: 93 -
002080375.jpg (18.56K)
Брой сваляния: 86 -
Photo-0146.jpg (15.17K)
Брой сваляния: 82
Публикувано: 14 October 2007 - 01:42 PM
Е жалко че не сте от Плевен! :(Много е сладко вашето кученце!Ще разкажете ли повече за него!И още снимки ако може. ;D
Дури страхотни снимки си качила на кученцата от Тита-Зелин.А на последната приличат на мишлете.Още не са станали бели мечета. :wub:
Отново ще кача няколко снимчици на Ричко!
Ако вече темата е препълнена със снимки казвайте защото аз от както имам нов фотоапарат не спирам да снимам. ;D
Дури страхотни снимки си качила на кученцата от Тита-Зелин.А на последната приличат на мишлете.Още не са станали бели мечета. :wub:
Отново ще кача няколко снимчици на Ричко!
Ако вече темата е препълнена със снимки казвайте защото аз от както имам нов фотоапарат не спирам да снимам. ;D
Прикачени файлове
-
PIC_0002.JPG (51.13K)
Брой сваляния: 14 -
PIC_0002.JPG_thumb (54.93K)
Брой сваляния: 10
Публикувано: 14 October 2007 - 05:46 PM
Dury здравей! Купих шампоан на Айс на Boiozoo(2в1-шампоан и балсам)в магазина ми казаха, че е много хував а и на Ол Систем нямаше!Заедно с шамппоана взех и някои лакомства , които Айс обича! :wub: ;) http://images21.snim.../004247058.jpg
Публикувано: 14 October 2007 - 05:50 PM
а ето и няколко снимки на Айс след изкъпването му в неделя :wub: http://images21.snim.../004247067.jpg
Публикувано: 15 October 2007 - 08:08 AM
здравейте на всички!! много хубави снимки сте качили докато не бях на работа!! а тези с бебетата са направо убийствени!! относно моето кученце - мини шпиц е, но си пиша във вашия форум, заради невероятните снимки и коментари. пък и то не се знае все пак какво бебе ще излезе:)
Публикувано: 15 October 2007 - 01:37 PM
Привет Дана.
На моя шпиц първото захлаждане не му направи никакво впечатление.
Тепърва ще става студено, за мое съжаление, но силно се надявам тази зима Волф да види истински хубав, дебел сняг.
И двете ми кучета нямат проблем ни с дъждовете, ни със силния, пронизващ вятър ( батко му обожава снега!).
Проблем имам само ..аз.
Не понасям изобщо хладното време, есенното захлаждане, студовете, ветровете ме сковават ( буквално ми посиняват крайниците).
Ама какво да се прави 4 -сезона си имаме като даденост и си изтърпявам некак си клинч- периодите.
Та така за студа и шпица ми - не му се помрачава радостта от разходките.
Поздрав: дури :wub:
На моя шпиц първото захлаждане не му направи никакво впечатление.
Тепърва ще става студено, за мое съжаление, но силно се надявам тази зима Волф да види истински хубав, дебел сняг.
И двете ми кучета нямат проблем ни с дъждовете, ни със силния, пронизващ вятър ( батко му обожава снега!).
Проблем имам само ..аз.
Не понасям изобщо хладното време, есенното захлаждане, студовете, ветровете ме сковават ( буквално ми посиняват крайниците).
Ама какво да се прави 4 -сезона си имаме като даденост и си изтърпявам некак си клинч- периодите.
Та така за студа и шпица ми - не му се помрачава радостта от разходките.
Поздрав: дури :wub:
Публикувано: 15 October 2007 - 02:02 PM
това имам в предвид
Прикачени файлове
-
1354_04_10_07_7_42_43_2.jpg (18.14K)
Брой сваляния: 80
Публикувано: 15 October 2007 - 02:19 PM
Не е мое кучето бебе от тази снимка.
;)
Като се учех как да слагам снимки в лична галерия в началото мислех да сложа само на моите кучета.
После .. се оказа лесна работа правенето на галерия и намятах сума ти снимки на всякакви кучета и животни.
Не се подвеждайте, че пише " моите кучета".Това беше "работно заглавие" на личната ми галерия.
Ако знам как бих го сменила.
Ако сте я разглеждали цялата там има и кеесхонд и малък шпиц..
Впрочем обърнете внимание на една много красива снимка на немски малък шпиц - бял като сняг .
Кучето се казва Елф Дорсдорф Амарилис ( дано не бъркам цялото име!) и е собственост на Ивето от форума.
Грамаден красавец!
А снимката на бебето е от развъдник за породата мителшпиц и ако държите ще опитам да намеря как се казва развъдника.
:blink:
;)
Като се учех как да слагам снимки в лична галерия в началото мислех да сложа само на моите кучета.
После .. се оказа лесна работа правенето на галерия и намятах сума ти снимки на всякакви кучета и животни.
Не се подвеждайте, че пише " моите кучета".Това беше "работно заглавие" на личната ми галерия.
Ако знам как бих го сменила.
Ако сте я разглеждали цялата там има и кеесхонд и малък шпиц..
Впрочем обърнете внимание на една много красива снимка на немски малък шпиц - бял като сняг .
Кучето се казва Елф Дорсдорф Амарилис ( дано не бъркам цялото име!) и е собственост на Ивето от форума.
Грамаден красавец!
А снимката на бебето е от развъдник за породата мителшпиц и ако държите ще опитам да намеря как се казва развъдника.
:blink: