Публикувано: 19 November 2007 - 05:18 PM
Здравейте приятели,
толкова неща имам да ви пиша, но както всичко в БГ, защо моя доставчик да не ме остави цяла неделя без нет :angry:, но това е положението.
Бях на изложбата в неделя, за която Дури ви е писала. Но като за начало аз не искам да говоря за организацията или за залата, защото смятам има по- приятни и интересни неща, които да ви разкажа. Пък и не искам да ви развалям настроението.
Първо искам да отбележа, че Волф и Дури бяха супер готини и искам да им честитя победата, а те естествено си я заслужиха.
ЧЕСТИТО ДУРИЧКА :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Пожелавам ти да не спираш да вървиш напред и на горе. Бяхте много сладки ;)
И аз бях много горда, тъй като съм част от вашето т.нар. семейство :blink:
Изложбата сама по себе си беше много интересна, тъй като имаше различни породи кучета. Бях особено очарована от Аляски маламут, ирландсия вълкодав, за който и Дури пише по- горе, както и от моите слабости шнауцерите, йоркитата и мопсовете. имаше и две невероятни кучета чао чао в златисто и черно. Толкова добре поддържани и перфектно изглеждащи чао-чао кучета не бях виждала. Не бива да се пропуска и една представителка на франция представяща кокери. милата женица не спря да прави прическа на кокерчетата през цялото време. Чак ми дожаля за животинчетата: то не беше сешоар, то не бяха четки и гребени. Но явно това е част от преставянето, но пък чак толкова ;)
Също така не искам да пропусна и кучето на една позната, която не бях виждала от шофьорският ни изпит. Тя едиствена в цяла България, а и може би на Балканския полуостров развъжда Американска акита. Браво Жени!!! Много красиво и перфектно възпитано куче. Не трябва да бъдат пропускани и помераните, както и един мини шпиц черен- невероятно красив.
Но продължавам да твърдя, че ние собствениците на мител шпиц сме щастливци :wub: :wub:
Това е от мен и Арес за сега :wub: :wub: :wub: :wub:
Съжалявам ако съм ви отегчила, а пък ако съм ви развеселила малко ще съм много доволна B)

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!