ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 November 2007 - 09:42 PM
Цитат
А каква е таксата?
Колко струва да се пуснат документи за развъдник..
Много ви благодаря за отговорите, господин Димитров.
:blink:
Колко струва да се пуснат документи за развъдник..
Много ви благодаря за отговорите, господин Димитров.
:blink:
Мисля че тук не се коментират цени ,има си клуб и федерация.А и аз не знам всички такси.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 19 November 2007 - 09:50 PM
Ако регистрираш развъдник отиваш в БРФК ,попълваш бланка на която пишеш з имена(това се прави за всеки случай ако първото име е заето)преди струваше 50лева.Чака се около 2месеца.
Прикачени файлове
-
IMG_0034.jpg (27.48K)
Брой сваляния: 23 -
IMG_0034.jpg_thumb (27.29K)
Брой сваляния: 10 -
IMG_0034.jpg (27.48K)
Брой сваляния: 25 -
IMG_0034.jpg_thumb (27.29K)
Брой сваляния: 9
Публикувано: 19 November 2007 - 09:56 PM
Малко се обърках с тези снимки трябваше да е 1 в нашия форум ама хайде черпя и тук със снимка!
Публикувано: 19 November 2007 - 10:29 PM
Сбъдната мечта снимка от английския развъдник
"Liubice German Spitz"
"Liubice German Spitz"
Прикачени файлове
-
Liubice German Spitz.jpg (22.28K)
Брой сваляния: 139
Публикувано: 19 November 2007 - 10:54 PM
Аз съм потдавала моите документи в БРФК и ми излезна развъдника миналата година.
Публикувано: 19 November 2007 - 11:02 PM
Моя развъдник се казва ORCHIDE IN BLOSSOM .В превод знаеш,че означава разцъфнали орхидеи.Чака се толкова защото ти патентоват името и друго същото в света няма.
Публикувано: 20 November 2007 - 12:21 AM
здравейте приятели на немския шпиц! много искам да си взема среден или голям шпиц<но не знам нито за развъдници< нито за частни продавачи> ще ви бъда много благодарна< ако ме насоЧите>аз съм от перник и ако знаете за хора> които продават моля пиШете ми>съЩо така> ако може да ме насоЧите за нормалната цена< на която се продават< тъй като не искам някой да ме измами поради некомпетентността ми< ако не искате тук пиШете ми на лиЧни< всякаква информация Ще ми е полезна<много благодаря предварително на всеки< който ми помогне :blink:
Публикувано: 20 November 2007 - 12:30 AM
Привет mg7 и добре дошли във форумите на дог.бг.
По въпроса за немски мителшпиц..
От вашия постинг става ясно едно: не сте чели тази тема тук..
В нея има инфо и цени на породата.
Няколко страници назад има написан номера на Христо Кънчев единствения към момента легитимен развъдник на мителшпиц( бял цвят).
Ако желаете друг цвят да е вашето кученце ще трябва да си внесете..
Коментирано е тук на каква цена предлага мителшпицове и дали очаква кучило скоро..
Имате няколко варианта да се сдобиете с куче:
- да се обадите на Христо Кънчев
(развъдник "Титазелин" гр.Ботевград)и да се поинтересувате за развъдните му планове;
- да си внесете мителшпиц от чужбина
( цената е между 800 и 1000 евро зависи от качеството на кученцето и развъдника);
-да си купите кученце от зоомагазин
(цена между 560 - 600 лв.) или зооборса
( не го препоръчвам, но мнозина именно така се сдобиват с кученце);
- да си вземете кученце от някого, който е заплодил женската си на "междусъседски начала" с кучето на комшиите;
Избора е ваш.
Поздрави: дури
п/с немски голям шпиц, доколкото зная, си нямаме развъдник за породата в България.
И ако избора ви на порода е този ще се наложи да си внесете голям шпиц от чужбина.
Ако имате въпроси насреща съм ..
По въпроса за немски мителшпиц..
От вашия постинг става ясно едно: не сте чели тази тема тук..
В нея има инфо и цени на породата.
Няколко страници назад има написан номера на Христо Кънчев единствения към момента легитимен развъдник на мителшпиц( бял цвят).
Ако желаете друг цвят да е вашето кученце ще трябва да си внесете..
Коментирано е тук на каква цена предлага мителшпицове и дали очаква кучило скоро..
Имате няколко варианта да се сдобиете с куче:
- да се обадите на Христо Кънчев
(развъдник "Титазелин" гр.Ботевград)и да се поинтересувате за развъдните му планове;
- да си внесете мителшпиц от чужбина
( цената е между 800 и 1000 евро зависи от качеството на кученцето и развъдника);
-да си купите кученце от зоомагазин
(цена между 560 - 600 лв.) или зооборса
( не го препоръчвам, но мнозина именно така се сдобиват с кученце);
- да си вземете кученце от някого, който е заплодил женската си на "междусъседски начала" с кучето на комшиите;
Избора е ваш.
Поздрави: дури
п/с немски голям шпиц, доколкото зная, си нямаме развъдник за породата в България.
И ако избора ви на порода е този ще се наложи да си внесете голям шпиц от чужбина.
Ако имате въпроси насреща съм ..