ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 November 2007 - 08:23 PM
Благодаря ти мила Марея!
Звънях им току - що
( пише в сайта им че правят доставки й след 19ч. има 3 телефона на които да се звънка за доставка)не ми вдигна никой( пуснах им смс)също така направих заявка в сайта им.
Имат ( на снимка) същото легло дето търся..Дано го имат й в наличност.
Стискайте палци и лапки да стане работата :wub: :wub: :wub:
Звънях им току - що
( пише в сайта им че правят доставки й след 19ч. има 3 телефона на които да се звънка за доставка)не ми вдигна никой( пуснах им смс)също така направих заявка в сайта им.
Имат ( на снимка) същото легло дето търся..Дано го имат й в наличност.
Стискайте палци и лапки да стане работата :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 23 November 2007 - 08:42 PM
Марея аз точно оттам ( магазина на доктор Стефан Стефанов)го бях видяла и харесала пустото легло.
Днес се чух няколко пъти с него и в крайна сметка чак след около 20 дни!
А аз му обещах на грамаданския кучак
( обичам и се стремя да спазвам дадената си дума дори..когато говорим за животни)съвсем скоро да си има де да си ляга самостоятелно..
Марея сподели как сте, що сте с кучо?
Някоя новинка снимка да ти се намира.. :P :wub:
Днес се чух няколко пъти с него и в крайна сметка чак след около 20 дни!
А аз му обещах на грамаданския кучак
( обичам и се стремя да спазвам дадената си дума дори..когато говорим за животни)съвсем скоро да си има де да си ляга самостоятелно..
Марея сподели как сте, що сте с кучо?
Някоя новинка снимка да ти се намира.. :P :wub:
Публикувано: 23 November 2007 - 08:57 PM
Еее Дури много е сладко легълцето но Волфи.В Плевен съм виждала такива легълца.Е нармално е батко Алекс да се сърди.Знам какво е.Когато купят на брат ми нещо а не мен не аз много се сърдя или обратното.И при кучетата е така. ;D
Нещо интересно става ли при вас шпиц-манияци?Как сте? ;)
Нещо интересно става ли при вас шпиц-манияци?Как сте? ;)
Публикувано: 23 November 2007 - 09:02 PM
Здравей мила Дидка.
Ами при мен нищо особено не се е случвало..
Нямам приказка" за лека нощ" тая вечер..Но си запазвам правото за някой друг път да се присетя и да ви разсея с някоя историйка.
Иначе нищо ново няма около мен.
Очакваме с радост да видим снимките на новичкия ни шпиц тук ама Ива се стиска да ни го покаже барем на една снимка..Ще вдигнем стачка накрая!
Ще издигнем лозунги"Искаме снимка на Джейк!"и докат не се изпълнят исканията няма да пиша в любимата ни тема. ;D :P
Ами при мен нищо особено не се е случвало..
Нямам приказка" за лека нощ" тая вечер..Но си запазвам правото за някой друг път да се присетя и да ви разсея с някоя историйка.
Иначе нищо ново няма около мен.
Очакваме с радост да видим снимките на новичкия ни шпиц тук ама Ива се стиска да ни го покаже барем на една снимка..Ще вдигнем стачка накрая!
Ще издигнем лозунги"Искаме снимка на Джейк!"и докат не се изпълнят исканията няма да пиша в любимата ни тема. ;D :P
Публикувано: 23 November 2007 - 09:13 PM
ами дано да стане от предния сайт,ти продължавай да звънкаш,ако не тази вечер, дано утре се свържеш и да доставят леглото на кучо :kuchence:;D при нас нищо ново и интересно,чакаме снега да завали, дето се вика на корема ми "излезна"този сняг и тогава ще направя една зимна фотосесия,иначе ронката е добре ,гони постоянно котката и е хапи за опашката изобщо забавление има :yahoo:
Публикувано: 23 November 2007 - 10:07 PM
Ооо явно с още нещо ще ви пожелая лека и спокойна нощ, милички!
Току- що отваряйки хотмайла получавам..това..от далечна Австралия..
Това е Fyreburst "H" litter, whelped 23/11/2007.
Sire: CH Atetak Here's Dickens
Dam: CH Nueboree Vienetta
3 cream girls, 3 black girls, 1 cream boy
от австралийския развъдник "Fyreburst" с чиято любезна развъдница си кореспондирам.
http://www.geocities.com/fyreburst/
Току- що отваряйки хотмайла получавам..това..от далечна Австралия..
Това е Fyreburst "H" litter, whelped 23/11/2007.
Sire: CH Atetak Here's Dickens
Dam: CH Nueboree Vienetta
3 cream girls, 3 black girls, 1 cream boy
от австралийския развъдник "Fyreburst" с чиято любезна развъдница си кореспондирам.
http://www.geocities.com/fyreburst/
Публикувано: 23 November 2007 - 10:31 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 11:15 AM
Съжелявам 4е не пращам снимки на моя джейк но просто аз незнам как моля ви кажете ми как и ще ви прата много негови снимки :blink: :blink: Супер кученца си имате monika_25 ; Dury ; haski ;iva81 ; марея :wub: :wub: поздрави : ива и джейк :blink: :blink: