ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 24 November 2007 - 08:30 PM
Бих желала да споделя с вас последното ми откритие относно нрава на Арес. Той е станал невероятно ревнив спрямо мен. Вчера бях купила храна за него и за котаракът ми от зоомагазина и явно съм се поомирисала малко, оставих я и го изведох. Кучетата от нашата компания започнаха да скачат по мен, защото явно им миришеше. И Арес като започна да скача по тях и да ги лае, абсолютно не можех да повярвам на тази негова реакция. По същият начин реагира, когато се радвам на някое дълго куче. Идва и започва да ме бута и да лае кучето. Но пък другото нещо, което открих е, че той слуша и се съобразява повече с приятеля ми, отколкото с мен. Този факт не ми е много по вкуса, но какво да се прави.
Лека вечер на всички, с много прегръдки и целувки :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 24 November 2007 - 08:44 PM
Имам въпрос към потребител Iva :)
вие бъзикате ли се нещо с нас?
Та как се казвало вашето куче?
КОГАТО КРАДЕТЕ СНИМКИ ОТ ИЗВЕСТЕН РАЗВЪДНИК НА ПОРОДАТА ПРЕДСТАВЯЙКИ НИ, ЧЕ КУЧЕТО НА ТЯХ Е ВАШЕ НА ДОВЕРЧИВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НЕ ВИ ЛИ СТАВА НЕУДОБНО, ЧЕ НЯКОЙ тук ще ви хване в плитката ви лъжа?
Въпроса ми е: защо?
Защо ни излъгахте, че кучето от снимките, които ми пуснахте на личния майл е вашето куче?
Моля отговорете: защо?
Снимките, които ми пуснахте с молба да кача от ваше име представяйки вашето куче с измислено име Djeik Rex Black Mey от Швейцария е на кучето Liubice Crazy Diamond For Caoilta (Floyd)
от известния английски развъдник "THE CAOILTA".
Поздравявам ви само за едно: за избора на куче по снимки- да Флоид е шампион!
Искам да кажете на всички потребители защо се подигравате с доверчивостта ни?
Мислите ли, че като шпиц - фен ще ми е убягнало да видя снимките на великолепния Флоид?
Докъде щяхте да стигнете в плитката си лъжа?
Та нали мога да помоля за справка в Клуба за Северни кучета
( както ми писахте на лични че сте член на клуба!)от която щеше да се разбере, че няма куче записано в племенната книга с подобно име Джейк Рекс Блек Мей.
Докъде възнамерявахте да стигнете в измислената ви история с Флоид?
Очаквам отговор от вас Ива!
Публикувано: 24 November 2007 - 09:02 PM
Искрено съжалявам, че позволих на емоцията ми да ме подведе и сърдечно повярвах, че си имаме ново попълнение в лицето на потребител Iva:) и нейното кученце..
Впускам се аз в приветствия, обяснения, в разяснения, в качване на снимки пратени ми лично от нея с молба да представя нейното й кученце тук на всички..
Защо ни излъгахте Ива?Какво спечелихте?Тест ли ни правите нещо?
Мили приятели позволете ми отново да ви представя един великолепен представител на породата мителшпиц
( когото съм ви показвала и преди на страниците тук) мога само да си мечтая подобно кученце да бъде внесено в България, мога да мечтая и не спирам да го правя да зърна на живо куче от такава класа:
-име на кучето:Liubice Crazy Diamond For Caoilta (Floyd)
-резултати от изложби:
6 Best Puppy in Breed Awards
Best Puppy in Show G.S Club 2007
1 Res CC
Currently TOP GSM PUPPY IN THE UK
Graded EXCELLENT at the GSBOC breed survey 2007г.
Няма да копирам от сайта на английския развъдник снимките, които ни представи Ива за същите на нейния Джейк Рекс Блек Мей от Швейцария само ще ви предоставя линк, а вие сами вижте ..
http://www.caoilta.c...album/index.htm
Публикувано: 24 November 2007 - 09:11 PM
Стоп!Греша..не всеки.Само някой, който иска да се подиграе с нас..
С любовта и интереса ни към породата.
Въпроса е защо го е направила..Каква е идеята..Много ми е криво..
Не мисля, че всички ние заслужаваме подобно отношение.
Ако нямаме доверие един другиго къде отиваме?!
.. :(
Давате ли си сметка, Ива, че аз си кореспондирам с развъдниците каня ги в тази тема тук
( и макар да не пишат зная, че следят темата нима не виждате как "хвърчи" като ракета по посещаемост?!) кажете ми какво си мислите, че правите като ме подвеждате да представям
"на доверие" куче чужда собственост за ваше?!
..
Правило номер едно: бъди честен!
Нима мислите, че ако ни бяхте представили някое кученце купено от зоомагазин щяхме да ви посрещнем с по- малка радушност?
Дължите на всички потребители в любимата ни тема обяснение защо се подиграхте с доверието ни.
http://www.caoilta.c...spitz/index.htm
Публикувано: 24 November 2007 - 09:15 PM
Аз не се ровя много из интернета защото сутрин уча а после на училище.Ако ми остане през деня и вечер сле училище пиша във форума но не се ровя много из нета.Ако Дури не ми беше казала щях да ви повярвам.Много ми е интересно каква е породата на бялото кученце до "Джейк".Изобщо знаете ли?Аз както Дури ще ви попитам ЗАЩО ГО НАПРАВИХТЕ? :- :o :(
Публикувано: 24 November 2007 - 09:33 PM
А човек ако не е "на ти"в нещата в работата си и в хобито си за къде е..
Не знам страшно тъпа история.
Дори имам подозрения, че потребител Ива изобщо не се казва така..
Бялото кученце, което си играе с "Джейк" тоест Флоид е гостенче ако не греша така пишеше под снимката.Сега ще погледна.Ами пише Флоид и Карли.
А породата ще погледна да видя коя беше ако те интересува, Дидка?
Публикувано: 24 November 2007 - 09:41 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 10:00 PM
Марея ти много точно си формулирала част от моите мисли в момента:"..чудя се изобщо как може да има хора ,да се занимават с такива неща."
Що за персона е тази, която изпитва потребност да лъготи из животински интернет сайтове и форуми?
Да ви призная честно от самото начало ми "замириса" на гнило..Но се надявах да греша и наистина да имаме честта и удоволствието някой да внесе класно, елитно куче от любимата ни порода.
Въпросната потребителка с фалшивото куче с фалшиво име
( защото Флоид не е нейн, той изобщо не живее в България!)твърдеше в писмата си до мен
( понякога заварвах тук до 3 писма едно след друго!)че кучето й е подарък от приятели, че е член на Клуба за северни кучета и аз й повярвах.
Никога не би ми хрумнало, че това е долна лъжа..
Въпроса е каква е целта на подобна инсинуация?
..
Боже!Трябва да помоля админа или модератора на породи да махне идиотския ми надпис написан надоверие, че й на английски език над снимките на Флоид!
Не ми се мисли какъв гаф може да стане..
Публикувано: 24 November 2007 - 10:17 PM

Публикувано: 24 November 2007 - 10:18 PM
моля ви на страница 346 там дето съм представила на английски "кучето на Ива:)" от което се разбира че.. Флоид не е той, а е с фалшивото име Джейк Рекс Блек Мей "собственост" на Ива Пейчинова молбата ми е да докладвате този постинг на модератора.
В самото съобщение отдолу ще видите "Информирай модератор", но както се оказа не мога да докладвам за собствения си постинг и съответно да бъде изтрит постинга ми с английския текст.
Снимките нека си останат, но текста трябва да бъде премахнат..
Коя от вас ще ми услужи?
:wub:
Публикувано: 24 November 2007 - 10:21 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 10:24 PM
Ох..главата ме заболя..що за простотия е да лъжеш..с каква цел..какво печели въпросната Ива с това..Не зная..
Исках нещо да те питам имаш ли идея от де мога да се сдобия с повод като този на кучето от снимката отдолу?
Това е американско ескимоско куче в ринга запазих си фотоса заради повода - да издирвам подобен.
Имаш ли планове да пътуваш в чужбина в близките месеци?
Ти как си, как са красивите ти кученца и папагали? :wub:
Публикувано: 24 November 2007 - 10:25 PM
Цитат
моля ви на страница 346 там дето съм представила на английски "кучето на Ива:)" от което се разбира че.. Флоид не е той, а е с фалшивото име Джейк Рекс Блек Мей "собственост" на Ива Пейчинова молбата ми е да докладвате този постинг на модератора.
В самото съобщение отдолу ще видите "Информирай модератор", но както се оказа не мога да докладвам за собствения си постинг и съответно да бъде изтрит постинга ми с английския текст.
Снимките нека си останат, но текста трябва да бъде премахнат..
Коя от вас ще ми услужи?
Публикувано: 24 November 2007 - 10:30 PM
Не веднъж сме им отговаряли честно, открито на въпросите, когато знаем отговорите.Никога никоя от нас не би отказала да сподели впечатленията си и познанията си относно мителшпицовете.
..
Каквото й да е мисля, че никой от нас не заслужава подобна подигравка!
Благодаря ти Мони, че си докладвала да махнат текста към снимките.
Искаш ли да кача снимките с плюшката на красивия Айси да се виждат в темата?