Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#5221 Потребителят е офлайн   iva:) Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 November 2007 - 01:09 AM

Ми не исках нито да ви нараня нито нищо просто трябваше  да ви питам за инфор. за среден немски шпиц без да ви лъжа че имам такова куче  :'( много съжелявам  :'( :'( :'(

#5222 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 01:14 AM

Мило дете..
Иве запомни нещо много важно от мен възрастния човек:
НИКОГА не лъжи.
Една лъжа води след себе си друга, а края на кълбото от лъжи е ..загубеното доверие на хора, които са ти вярвали и са били открити и честни с теб.
Най- важното нещо е да бъдеш честен човек.
Да държиш на думата си.
Ок..ще приема извинението ти вярвайки, че ще си извлечеш поука и занапред няма да постъпваш по недостоен начин.
Ок?
Лека и спокойна нощ и за теб, мило дете
( не е ли минало времето за лягане, и да  си в топличкото легълце прегърнала любимото си голдънче..)
Оле Затвори Очички отдавна вика с вълшебното си гласче едно малко момиченце да спинка..
дури  :blink:

#5223 Потребителят е офлайн   iva:) Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 01:29 AM

Благодаря ти dury че ми прости  :yahoo: :blink: вече никога няма да лъжа Лека нощ на всички сладури със сладки кучета  ;) :blink: искате ли да ви пратя снимки на моя истински джейк  :blink:

#5224 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 01:33 AM

Мъниче лягай си вече..!
Я кое време е, а ти си уморяваш детските очета пред компютъра!
Ще се радваме да ни покажеш истинския Джейк, но утре!
:blink:

#5225 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 09:17 AM

iva:) твоя истински Джейк е много красив.Аз много харесвам голдените.Е не повече от шпицовете но и те са много красиви.А ако искаше информация за немския среден шпиц просто трябваше да погледнеш първата страница и ако имаш въпроси да ни попиташ.Прощавам ти за пръв и последен път! ;)
User's Signature

Качена снимка

#5226 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 10:15 AM

Здравейте !!!
Мъглата на вън е ужасна. Току що се прибрахме с Арес от разходка, той милия вече не беше бял, а черен. Теглих му един душ, чакам го да изсъхне и ще го пръскам със сух шампоан.
Прочетох средношните ви постове, абе хора вие спите ли изобщо.
Дуричка, това което си предложила - евентуална среща с хората от форума е страхотно. Можем да си организираме нещо, на някое място където ще е горе- долу удобно за всички. Или пък може някъде в планината, когато завали снега. Но това са отново предложения. Както и да е: аз съм с двете ръце ЗА.
А по повод на 14 год. девойка с голдъна.
Мило дете, трябва да осъзнаеш, че породата е без значение, когато човек обича своето животно, просто защото то си е негово. Всеки един от нас ако имаше друга порода куче, пак щеше да твърди, че тя е най- готината.
РАдвай се на това, което имаш, а не на това, което искаш да имаш. Мечтите могат  само да те стимулират, за да ги осъществиш :blink:
Ива и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5227 Потребителят е офлайн   Silvibg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 10:44 AM

Мила Дури! Толкова си доверчива и отзивчива. Приличаш на дъщеря ми. Може би , защото си пристрастна и всеотдаина особено що се отнася до породата. Очакваш същото отношение и от останалите във форума, но хората са различни и проблемите им също :huh:. Доста по-различни от животните. Някой имат необходимост да си пишат глупости тук-там дори без някаква определена цел да излъжат (просто бъркат форума). Със сигурност има други места на който ще получат съдеиствие и помощ, но те все още не го осъзнават. Някой пише глупости, после се извинява-прощавай им на такива хора и не се чувствай обидена - така само вредиш на себе си а ти си добър човек. А сега те поздравявам, и всички останали, с една от новите снимки на Били, който се радва вече на коледна елха и очаква подаръци.  :yahoo::wub:

#5228 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 11:27 AM

:Танц:Много е красив този Били :wub:с тази снимка ни подсказваш че идват много светли празници и наистина трябва да мислим позитивно,защото живота е толкова кратък,че трябва да се радваме на всеки миг от него! :wub: :wub:
User's Signature

Виолета

#5229 Потребителят е офлайн   Silvibg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 11:34 AM

:blink:Права си слънчице. Помислете си колко хубави празнаици идват и си представете, колко би било хубаво да мислим и се чувстваме щастливи както по коледа.Поне на мен така ми действат тези празници. Представете си само за миг ако можехте да сте дядо Коледа и да радвате хората. А всеки може , не само подараци са нужни! :yahoo: :wub:

#5230 Потребителят е офлайн   iva:) Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 11:52 AM

Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка                                   
      Това е моят Джейк и този път е найстина Днес майка ми ще се обади на една 'Агенция Максимус' и ще пита за среден немски шпиц и ако не е много пари ще си го взема  :yahoo: :Танц: :yahoo:

#5231 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 November 2007 - 12:00 PM

Цитат

Днес майка ми ще се обади на една 'Агенция Максимус' и ще пита за среден немски шпиц и ако не е много пари ще си го взема  :yahoo: :Танц: :yahoo:

Не си купувай куче от там.

И това е тема за шпиц, така че тия снимкио не са на място тук.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5232 Потребителят е офлайн   iva:) Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 12:06 PM

Защо да не си купувам от там

#5233 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 November 2007 - 12:50 PM

Доколкото знам 'Агенция Максимус' имат хубави кучета ???  :-
User's Signature

Качена снимка

#5234 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 01:28 PM

Извинете ме ако съм малко груба но хубави кучета от агенции и зоомагазини  просто НЯМА!Истинския шпиц както всички знаете е с обилна козина,квадратен да не се впускам в подробности Вики пуска достатъчно снимки на шпицове от развъдници.Разликата е огромна защото развъдниците селектират само най-добрите кучета,затова и цените са по -високи.Агенциите внасят кучета от къде ли не,никога не се знаят родителите а често слагат снимки на кучета от реномирани развъдници и твърдят ,че това са родителите.Да не говорим колко кученца от зоомагазини умират,форумите са пълни с такива случай.
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#5235 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 01:33 PM

Макар, че не разбирам много, Вики е специалистката, но съм склонна да се съглася с Ивета. В зоомагазините повечето кученца са болни. Наскоро имаше такъв случай, за който аз знам. едно померанче почина от парвовироза(май така се казваше болестта). Според мен е най- добре от сигурен източник, защото ако си вземете болно кученце проблемите са много. А и във ветеринарните клиники никак не е евтино. Аз не съм ходила за нещо сериозно (чукам на дърво), но Дуричка наскоро беше и  като разказва за какви цифри става въпрос... Предценете много добре ситуацията.
Извинете ме за тирадата
Ива
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5236 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 01:49 PM

Аз също знам че агенция "Максимус" както и други агенции и зоомагазини не са изклюбително добри.Имаше случай за мини шпицчи което беше починало няколко дена след взимането му от зоомагазин.А доколкото знам както вече казаха слагат снимки на кучета от развъдници.Кученцата са прекрасни но не са техни.Решението е твое и на родителите ти Иве от къде ще си вземеш куче но ако бях на твое място не бих си взела кученце от агенция или зоомагазин. ;) :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5237 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 November 2007 - 01:54 PM

http://dog.bg/forum/...pic,1268.0.html
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5238 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 02:16 PM

От няколко месеца Ричи е "разгонен".Всъщност доколкото само женските се разгонват и мъжките като ги усетят и те се "разгонват" но не занм как до го кажа.Така ето го и въпроса ми:Навън постянно ближе там където са пишкали женските.Възможно ли е на него да му стане нещо ако например е болно кучето?А на нас/членовете на семейството/ да ни стане нещо като ни ближе? :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#5239 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 November 2007 - 02:28 PM

дури,сега се пребирам вече съм тука ;D
User's Signature

#5240 Потребителят е офлайн   iva:) Икона