ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 05 December 2007 - 04:16 PM
***Честит Рожден ден Рони!***
Пожелаваме ти крепко здраве, много и вкусни лакомства, много и дълги разходки, много поводи да усмихваш стопаните си, все така да те обичат твоите хора, и да видиш истински сняг още тази година!
Честита първа годинка сладурче!
Най - сърдечен поздрав:Волфи&Алекс&дури :wub:
СТРЕЛЕЦ (23.11-21.12)
В отношението към кучето-Стрелец е необходимо да бъдете справедлив.
Те имат добре развито чувство за собствено достойнство.
Те никога няма да разберат и оправдаят чувствата на ядосания човек, изливащ гнева си върху първото попаднало под ръка същество.
Като цяло са жизнерадостни и подвижни, не обичат тесни затворени пространства, копнеят за широко пространство.
Никога няма да свикнат с ролята на "кучето на верижка".
Поводът и колибката не са за тях!
На вилата или на село им е най-добре, отколкото в градския дом.
Кучетата-Стрелци ненавиждат повода, но се поддават на дресировка и обожават пътешествията и постоянните пътувания-идеални животни за пътуващ цирк.
Тези животни са неуморими и неизтощими, те са жизнерадостни и лесно се заразяват от хазарта на състезанията.
Това са прекрасни спортни и работни кучета. :palqcho:
Пожелаваме ти крепко здраве, много и вкусни лакомства, много и дълги разходки, много поводи да усмихваш стопаните си, все така да те обичат твоите хора, и да видиш истински сняг още тази година!
Честита първа годинка сладурче!
Най - сърдечен поздрав:Волфи&Алекс&дури :wub:
СТРЕЛЕЦ (23.11-21.12)
В отношението към кучето-Стрелец е необходимо да бъдете справедлив.
Те имат добре развито чувство за собствено достойнство.
Те никога няма да разберат и оправдаят чувствата на ядосания човек, изливащ гнева си върху първото попаднало под ръка същество.
Като цяло са жизнерадостни и подвижни, не обичат тесни затворени пространства, копнеят за широко пространство.
Никога няма да свикнат с ролята на "кучето на верижка".
Поводът и колибката не са за тях!
На вилата или на село им е най-добре, отколкото в градския дом.
Кучетата-Стрелци ненавиждат повода, но се поддават на дресировка и обожават пътешествията и постоянните пътувания-идеални животни за пътуващ цирк.
Тези животни са неуморими и неизтощими, те са жизнерадостни и лесно се заразяват от хазарта на състезанията.
Това са прекрасни спортни и работни кучета. :palqcho:
Публикувано: 05 December 2007 - 07:02 PM
Охо,кученце на годинка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Публикувано: 05 December 2007 - 07:57 PM
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИ4КИ.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС.ОБАЧЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ-ИСКАМ ДА НАМЕРЯ ДРУГИ СТОПАНИ НА РИЧО,ЗАЩОТО ПРИ НАС СИ МИСЛЯ ЧЕ НЕ МУ Е ДОБРЕ.ПИША И ПЛАЧА,НО НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ИЗДЪРЖА ДА МЕ ОБВИНЯВАТ ЧЕ БИЛ СКЪСАЛ ДИВАНА И Т.Н.,А АЗ НЕ СЪМ ГО ПАЗИЛА И СЪМ НЕБЛАГОДАРНА,ЗАЩОТО НЕ СЪМ ЗНАЕЛА КАК СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ И ТЕМ ПОДОБНИ.АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ НЕКА МИ ПИШЕ,ЦЕЛУВКИ :'(
Публикувано: 05 December 2007 - 08:04 PM
Хейй bubbast !
Успокой се..Не бързай..ще го измислим..а ако наистина решиш да го дадеш другиму ще му намериш стопани, но нека опитаме всички заедно да ти помогнем да се справиш с проблемите.
Сподели за какво точно става дума..
На колко е шпица, какво прави, кое дразни "другите ти домашни любимци" в неговото поведение.
Не си сама, ей!Тук сме!
И те слушаме.. :wub:
Успокой се..Не бързай..ще го измислим..а ако наистина решиш да го дадеш другиму ще му намериш стопани, но нека опитаме всички заедно да ти помогнем да се справиш с проблемите.
Сподели за какво точно става дума..
На колко е шпица, какво прави, кое дразни "другите ти домашни любимци" в неговото поведение.
Не си сама, ей!Тук сме!
И те слушаме.. :wub:
Публикувано: 05 December 2007 - 08:13 PM
АМИ ИЗГРИЗАЛ Е ЪГЛИТЕ НА ДИВАНА И ЕДИН СТОЛ.АЗ ЩЕ ГИ ОПРАВЯ,НО МИ Е ГАДНО ЗАРАДИ РИЧО.КАРАМ МУ СЕ ,НАКАЗВАМ И Т.Н.,НО ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ТОЙ ПРАВИ НА ИНАТ.СЕГА Е НА 4 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА,ДОКОЛКОТО ЗНАМ ДО 1Г.ПРАВЯТ ТАКИВА НЕЩА.ИМА СИ КОКАЛИ,МНОГО ГИ ОБИЧА,ИГРАЧКИ,НО НАЙ-ВЕРОЯТНО ИСКА НЯКАКВА ПО ТВЪРДА ИГРАЧКА.НЕ ЗНАМ.
Публикувано: 05 December 2007 - 08:18 PM
bubbast не ти прави на инат, просто е мъниче все още!
ВСЕКИ притежател на куче е минал по "тоя трънлив път" куче бебе у дома и израстването му..
На практика лично аз не съм чувала за нито един стопанин отгледал кученцето си от бебешор да не е имал подобни проблеми.
Това не е до порода, а до възраст.
Малък е просто..това е.
Предлагам ти една идея: вземи му клетка.Когато излизате всички и остава сам - го прибирай в неговата "крепост - клетката" затваряш вратичката, с купа прясна вода, здрави и дотатъчно големи играчки( за да не глътне част от тях или целите ако са твърде малки).
Какво ще кажеш за идеята?
Може ли да ни поздравиш с някоя снимка на мъничкия беладжия Ричо Ричоне? :wub:
ВСЕКИ притежател на куче е минал по "тоя трънлив път" куче бебе у дома и израстването му..
На практика лично аз не съм чувала за нито един стопанин отгледал кученцето си от бебешор да не е имал подобни проблеми.
Това не е до порода, а до възраст.
Малък е просто..това е.
Предлагам ти една идея: вземи му клетка.Когато излизате всички и остава сам - го прибирай в неговата "крепост - клетката" затваряш вратичката, с купа прясна вода, здрави и дотатъчно големи играчки( за да не глътне част от тях или целите ако са твърде малки).
Какво ще кажеш за идеята?
Може ли да ни поздравиш с някоя снимка на мъничкия беладжия Ричо Ричоне? :wub:
Публикувано: 05 December 2007 - 09:00 PM
А по въпроса за проблемите от кучето. Ако трябва да споделя моя опит, не веднъж съм писала Арес какви неща прави. Вчера ми изяде поредният чифт чехли и сега в къщи отново сме с един чифт - този на приятеля ми, ако и него не го изяде.
Смятам, че най- лесното нещо е да го подарите. Много хора биха го взели, знам го защото аз много време съм си търсила куче и горе- долу са ми познати нещата. Всички правят бели, но поне се успокоявам, че е времено. Решението е ваше разбира се, но смятам, че всички ние можем да ви помогнем да решите проблема си. Ако погледнете по- назад няколко човека коментират нрава на кучетата си относно белите. Снощи например останових, че и една възглавница е изядена. Но наблюдението ми относно мието куче са: когато е достатъчно време на вън, в къщи нямаме проблем. Това ме навежда на мисълта, а и от това, което съм чела до момента е, че те мразят да бъдат изоставяни. Това разбира се, че е невъзможно, защото няма да има какво да ядат, но разходки му е майката. Пробвайте и с кокалите от пресована кожа.
Това е от мен и извинете за тирадата, но писах с единствената цел да запазите кучето си, защото колкото и бели да правят шпицовете са невероятно
Поздрави: Ива :blink:
Смятам, че най- лесното нещо е да го подарите. Много хора биха го взели, знам го защото аз много време съм си търсила куче и горе- долу са ми познати нещата. Всички правят бели, но поне се успокоявам, че е времено. Решението е ваше разбира се, но смятам, че всички ние можем да ви помогнем да решите проблема си. Ако погледнете по- назад няколко човека коментират нрава на кучетата си относно белите. Снощи например останових, че и една възглавница е изядена. Но наблюдението ми относно мието куче са: когато е достатъчно време на вън, в къщи нямаме проблем. Това ме навежда на мисълта, а и от това, което съм чела до момента е, че те мразят да бъдат изоставяни. Това разбира се, че е невъзможно, защото няма да има какво да ядат, но разходки му е майката. Пробвайте и с кокалите от пресована кожа.
Това е от мен и извинете за тирадата, но писах с единствената цел да запазите кучето си, защото колкото и бели да правят шпицовете са невероятно
Поздрави: Ива :blink:
Публикувано: 05 December 2007 - 09:12 PM
благодаря момичета още веднъж за пожеланията много сте мили.bubbast ,не се тревожи,а се успокой всички ще помогнем с каквото можем,на първо място поговори с човека когото те обвинява(да не би случаино да е съпругат)само предполагам ако не е той да ме извини,то поговори за някаква алтернатива в момента действаш емоциялно като искаш да го дадеш на някой.мисля че предложението на дури е най-удачно,когато ви няма просто го слагайте в клетката,всички кученца докато пораснат правят същите изпълнения рони например още първия ден изгриза зарядното на телефона и на няколко пъти беше разръчкал паркета,но всички тези бели са времени давай му повече играчки за да има с какво да се забавлява. :yahoo:но на първо място поговори с когото трябва и обсъдете тези възможности.но в никакъв случей не наказвай ричо прекалено строго,защото има вероятност да се озлоби. :o