ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 June 2008 - 09:47 PM
Ооооох и ние сме така.И ми е много неприятно защото Парисчо цял ден скучае в къщи.И сутрин добре изведа го ..разведри се.И после до вечерта много часове е само в къщи.... ужас не е хубаво така :( После горкото като излезнем вечерта и е като нов като излезнем...бяга като луд ;D
Пухчовците като ги изкарваме по два пъти трябва да е за повече време иначе..... поне моят Парис полудява в къщи! :(
Пухчовците като ги изкарваме по два пъти трябва да е за повече време иначе..... поне моят Парис полудява в къщи! :(

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 24 June 2008 - 08:28 AM
Здравейте момичета и пухчовци. :wub: Хайде Рамонче да ти е жив и здрав хувабеца и все така да те слуша и още по- пухин да стане ;D При нас също е адска жега и така като гледам ще остане жега цяло лято. Ние вчера с Лиси повторихме кратката разходка в двора на училището но този път не съм и махала каишката- свикна бързо с нея и са чува само "цзъъъът" и я разтяга, после като се усети обръща се да ме види не съм ли забегнала, изчаква ме и после пак драсва ;D. Такива кратички залъгалки ще си правим до следващата седмица, този четвътрък ни е третата ваксинка и на 5 юли откриваме сезона на гългите разходки! Дотогава....тъпрение! ;D
Поздрави на всички и лек ден от мен! :wub: :wub: :wub:
Поздрави на всички и лек ден от мен! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 25 June 2008 - 12:51 PM
Цитат
Ееее Марея благодарим много! :wub:С дидка, лиси и Парис сме много очаровани!Много е сладко, кажи ни как и ние да направим едно такова колажче :blink:
кликни върху него и ще влезнеш в сайта,прекачваш снимките който желаеш,копираш адреса и го поставяш и готово,айде пробвай се! :P
Публикувано: 25 June 2008 - 01:25 PM
Цитат
Здравейте момичета!Марея колажчето е много сладко. :wub: Какво правят сладурите ви в тази жега?На Айс му е много топло и мисля да спрем и ние обеднити разходки. :o :rolleyes: ;D Поздрави :wub:
Ей Мони, как си мила. Радвам се, че се включи. На Айсчо му е топло, а?! :P ;D В тази връзка- днес, когато отивах на работа видях един шпиц, цъкаше безгрижно до стопанина си- идилия! Ама милото- така беше офъкано :sarkastichen:, направо си личеше как са цъфкли с ножицата- то да се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Ама нищо- свършена работа, поне ще и е лекичко на душицата! ;D
Публикувано: 25 June 2008 - 02:19 PM
Ее да ,ама до колкото знам шпицовете не се постригват. ;) :blink: ;D Заради подкосъма или нещо такова.А и Дури ми е казвала много пъти,че като пострижещ кучето ти не му помагаш,мислиш,че ще му е добре,а всъщност не му е. ;) B) Искате ли малко снимки на Айси? :P :yahoo: :wub: Поздарви :wub: