ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 July 2008 - 10:57 AM
Здравейте момичета- кокичета. Как са сладките ми белички бонбони. Слушат ли ви? Рамонче, мила, не се плаши- всички кучета са бягали като малки. Важното според мен е след това да помислиш добре и да прецениш какво не правиш като хората с възпитанието за да се стигне до тук. Аз веднага потърсих помощ- някой откликнаха, други- не. Важното е че имам желание да преодолея тези проблеми и за сега да ви кажа се справяме добре. Да чукна на дърво за невероятно малко време постихнахме с Лиса голям напредък- вече проявява истинска покорност и дори на игра не смее да ме притесни, ухапе или нещо друго. Съобразява се с действията ми и пресенява дали да направи нещо или не- не като преди да прави каквото с е наумила а вече имаме напредък с разходките- сменила съм начина по който протичат за да задържам вниманието и и вече при изключителни мерки на сигурност е доказано, че повече няма да мръде от мен. В темата "наказателне кодекс за кучета и котки" от Апсо има изключително полезни неща- а на 2-ра страница съм го превела. Успех на всички, приятни разходки през уикенда и очаквам мнооооооого снимкииииииииииии! Целувки на всички дву- и четири краки мили създания! :wub:
Публикувано: 20 July 2008 - 05:44 PM
Eeeeee eee и замириса на море :chaika: Момичета кокичета, утре заминавам на моренце.В неделя съм тук, Дидка с теб ще се видим утре :yahoo: Е хайде казвам ви ЧаО и обещавам да ви донеса като подарък много снимки :P :wub: :wub: :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 21 July 2008 - 03:46 PM
Здравейте момичета! :wub: Ние с Айс се прибрахме малко от 2 седмичната почивка тези дни може пак да заминем(но не се знае ;)) Вие как сте?Как са пухкавите ви кученца?Нямам снимки да ви покажа Айс какъв е станал дебел, (;D )но днес ще го снимам. :P Вчера се изкъпахме и сега сме мекички,напъфюмирани и пухкави.По-късно ще пусна снимки. [move]Поздрави:мони & айс :wub: [/move]
Публикувано: 23 July 2008 - 03:58 PM
Оооооо, колко са сладкиииии..... :P :wub: Мони, Айсчо е такъв сладурчо. Да му се ненагледа човек, направо е прекрасен. А за Ронката ще чакам снимки след време, пък и дано и аз да съм там ;D Аз все обещавам, но наистина ще се опитам да направя снимки на Лисундера (брех, как сложно звучи от моята уста...) ;D Лека вечер на всички и гушки на пухчовците. :wub:
Публикувано: 26 July 2008 - 09:22 PM
Eeeee свърши моретооо ;D Нооо ето ме пак тук нося ви като подарък мноооооого снимки да им се радвате :yahoo:Да ви кажа очаквах повече дейтсвие от страна на Парис в морето..ама не плашиха го вълните иначе го"изпробвах" плува ;D ;D ;D Ето подаръчетата: :blink: :yahoo: :blink:Категория: Плажни снимки
Категория: Смешни снимки
Категория: Сладурски снимки
Категория: Любими снимки :yahoo:
<---- :wub:
Ееех и като за край ви поздравявам с тази снимка:

Чао!!! :blink: И очаквам да ми кажете харесват ли ви подаръците ;D ;)
Ееех и като за край ви поздравявам с тази снимка:
Чао!!! :blink: И очаквам да ми кажете харесват ли ви подаръците ;D ;)

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 26 July 2008 - 09:30 PM
Иеееее, супер, супер, супер! И аз бях там......нъцки пък! Много се радвам Рамонче че снимките са станали сполучливи! Иначе другите са страхотни, от тях лъха на лято, море и безгрижие- личи си, че сте си изкарали чудесна почивка. Радвам се че успях и да се видя с теб, за което мога да кажа само хубави неща. страхотни са!
Публикувано: 28 July 2008 - 10:29 AM
Здравейте момичета! :wub: Как са пухените ви токи?Рамонче като гледам добре сте си искарали на моренцето снимките много ми харесват.Големи сладури сте всичкиии... :wub: :wub: :wub: :wub: love~animals и на мен не ми е познат този шпиц.(въпреки,че може да е брат на Ричи(на huski))Но нямам представа... :-:- :(