ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 07 August 2008 - 08:17 AM
Иве, ти няма ли да ни зарадваш с някоя снимка на Аресчо? Хайде, че ни стана мъчно вече! ;D
Причтен ден на всички и много усмивки в днескашния ден! :wub:
Публикувано: 07 August 2008 - 11:47 AM
Didka_puppy , направо повдигна болната тема за хигиенните навици. Като го прочетох ме присви стомаха - от личен опит . С Пуфи беше много трудно - дано не ви се случва - затова няма да давам съвети - сигурно ще са безрезултатни ;D Аааа, и за въпроса относно гризкането - превантивно си приберете обувките, чехлите и джапанките, защото усладили му се веднъж - трудно се отучва :P
Публикувано: 07 August 2008 - 01:53 PM
Приятен ден на всички! :wub:
Публикувано: 07 August 2008 - 02:26 PM
Успех на всички!
Публикувано: 07 August 2008 - 05:00 PM
Та така да ви кажа за балсама- добър е след като се изсуши мерише на бебче и днес също мерише така(макар и не толкова силно) прави козинката още по мекичка и бяла! :yahoo: :wub: Почти заличава мириса на къпано куче ;D :blink: :yahoo: :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 07 August 2008 - 08:48 PM
Публикувано: 07 August 2008 - 10:18 PM
P.S. Питах ветеринаря дали може да го изкъпя че мирише лошо.. и той ми каза нали да му измия лапичките и дупето само с вода.. а иначе може да го пръскам с пърфюм.. :rolleyes: ..И много ме изненада наистина ли може да се пръска с парфюм????????? Чували ли сте подобно нещо.. пръскате ли вашите пуховцииии? :rolleyes:
Публикувано: 08 August 2008 - 12:19 AM
Цитат
Аз съм возила така в кола дог, овъргалял се целия, обаче в човешки :Бляк!: Вонята беше невъобразима. Слава богу, че колата ми беше комби (без задни седалки) - бяхме му заклещили повода изкъсо с капака на багажника, така че да е колкото се може по-далече от нас и все пак е дог - дупето му беше почти до главата ми... Беше незабравимо пътуване ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 August 2008 - 12:30 AM
Цитат
P.S. Питах ветеринаря дали може да го изкъпя че мирише лошо.. и той ми каза нали да му измия лапичките и дупето само с вода.. а иначе може да го пръскам с пърфюм.. :rolleyes: ..И много ме изненада наистина ли може да се пръска с парфюм????????? Чували ли сте подобно нещо.. пръскате ли вашите пуховцииии? :rolleyes:
Парфюма е бич за обонятелната им система, сменете ветеринара :blink:
Публикувано: 08 August 2008 - 08:06 AM
Радвам се, че са се включили доста хора в нашите съвети ;D. Принцес, и аз като Дидка- бандитка мисля, че за парфюм не може да става и въпрос- това е най- голямата тъпотия, която някога съм чувала! Май наистина е добре да смениш ветеринаря- ако споделиш откъде си можем да ти дадем съвет за добър ветеринар в града ти. И наистина да не се повтарям, прочети раздела "Хранене"- там всичко е казано и обсянено. А за млеката внимавай! И аз в началото се бях заблудила, че прясното мляко е безобидно, но....не е така. Има и още доста забранени храни за кучо, затова чети преди да си започнала с тях ;) Разкажи ни с какво го храниш, как върви привикването към хигиенни навици, с какво играе....абе- всичко!
Иве, пак паднах от смях с вашия дивак. Представям си какво ви е било на теб и Буши с тия "аромати", пфуууу.....опазил ме Господ! :rolleyes:
Лек ден на всички и целувки на пухчовците!
Публикувано: 08 August 2008 - 08:56 AM
Умрях си от смях с историите на Ива и Бушката и междувременно чуках на дърво -Дано не ми се случва ;) Но неведомни са пътищата господни / кучешки ;D
Докато се възмушавах , как вета може да предложи кучо да се парфюмира, ми проблесна , че човека може би е имал в предвид Кучешки Парфюм който е специално за кучета. В интерес на истината не съм използвала подобно ароматизиращо средство , но имам позната с Йорки, която редовно му купува от вет. маг. различни аромати - имало мъжки и дамски на цена около 10 лв.. Както вече бях споменала Шпицовете се поддържат лесно чистички и миришат възможно най-малко от всички кучешки събратя.
Поздравления за успешния избор на куче :yahoo:
Ако решиш да купуваш парфюм - търси кучешки ,а не за хора :P
Публикувано: 08 August 2008 - 10:20 AM
Публикувано: 08 August 2008 - 01:16 PM
Радвам се, че ви създавам настроение и ви разсмивам, ама чукайте на дърво да не ви стига, че не е особено приятно, но пък като отшуми случката и е забавна, дори смешна. За съжаление или радост съм попаднала на куче с характер. По някога ми става неудобно, когато го извеждам на кучешката поляна, защото той не спира да лае и се опитва да пази всички женски. По някога хората се отместват, за да могат да си говорят, защото от него човек и собствените мисли не може да си чуе. Но за сметка на това е невероятен чаровник. Какъвто и да е той си е моето слънчице. Е можеше и да е малко по- кротък, но....
Добре дошли на Роро и стопанката му! :blink:
Публикувано: 08 August 2008 - 01:31 PM
С радост виждам, че нашата топчеста компания се увеличава. Добре сте ни дошли. Разкажете за вас- откъде сте, на колко е бонбона и ни радвайте и със снимки. Ще ни бъде приятно да се приседините към постоянната ни глутница! :wub:
Поздрави на всички!
Публикувано: 08 August 2008 - 04:14 PM
Публикувано: 09 August 2008 - 10:00 AM
Разкажи ни за Рорито..от къде го купи...прави ли бели...научи ли го вече на хигиенни навици..с какво го храниш? :blink:
П.С. Компанийката ни все повече се разраства!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 09 August 2008 - 12:20 PM