ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 January 2009 - 11:08 PM
Здрасти Меги, както и всички останали. Ние сме добре и при нас нещата са Ок. Аз много се притеснявах след нахапването Арес да не се озлоби, но това за мое щастие не стана. Той си е все същия игривко, който търси във всеки един екземпляр партньор за игра. Не му е много конфортно тези няколко дни, защото както знаете аз съм в центрофугата ;D, което естествено му се отразява, но утре има възможност "татко" му да ходи на Витоша, така че той 100% ще намаже. Иначе е доволен ;D, у нас е доста хладно поради проблемите с газта и на него му харесва. Не е обичайната жега, от която сигурно му става зле и постоянно търси хладинка при вратите.
Та това накратко е при нас.
Желая хубава вечер на всички! :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 09 January 2009 - 11:12 PM
Ние още не сме се оправили :kisel: Аз пуснах и другаде въпроса си относно лапките на Рорко, сега опитваме едно ново лекарство препоръчано от момиче със същия проблем,дано се оправим.
И все пак ако някой е имал подобен проблем като нас или знае нещо ефикасно моля да ми го напише тук или на ЛС.
А пък иначе получихме ботушките ама чак на следващия ден :( Естествено забравих да снимам(но ще се поправя) Роро противно на очакванията ми понесе добре ботушлетата :blink: и ми беше много сладичък да го гледам,а по стълбите тропкаше като мадамка с токчета ;D ама няма начин.
Поздрави на всички и цунки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 09 January 2009 - 11:24 PM
Публикувано: 10 January 2009 - 12:11 AM
Много е сладка малката пухкава топка :P
Да я нацелуваш от мен и да ни качиш още снимчици :wub:
С вас момичета какво става? Как са вашите любимци? Нещо снимки не качвата, с изключение на марея.. която мога да похваля за страхотните снимки :wub:
Аз скоро ще ви покажа нова фото-сесия на моята Сузка :P
Айде лекичка от мен, че и аз нещо почнах да ви пиша по късните часова, а Сузи ме гледа едно жалничко и чака да гася лампата ;D
Целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 January 2009 - 09:59 AM
Цитат
много целувки от нас и приятен ден ;)
Публикувано: 11 January 2009 - 04:00 PM
Публикувано: 11 January 2009 - 04:46 PM
Публикувано: 11 January 2009 - 08:43 PM
Да ти кажа най-вероятно разстройството на кучето се дължи на храната!Аз имам от 3-4 седмици немски шпиц и на нея и сложиха онзи ден и втората ваксина и нямаше проблем. Аз моята принцеса я храня с Роял Канин мини джуниър + консерва на Педи грий джуниър. Трябваше да попиташ с какво са я хранили до сега , защото рязката промяна на храна води до това :(
Публикувано: 12 January 2009 - 12:24 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2009 - 04:50 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 06:43 PM
Виждам ново сладко Цветенце тук :blink:
Поздрави целувки от нас :wub: