ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 February 2009 - 07:38 PM
Много ви благодаря за пожеланията към Арес. И аз се надявам да ми е жиев и здрав!!! :)
Римелка, благодаря за тортата, НЕВЕРОЯТНА Е, както и на Ани за картичката. Много ви целувам и ми прегръщам!!! ;)
Надявам се и вие да сте добре и да се забавлявате в снега със съкровищата. Аз не съм много очарована от времето на вън, но естествено никой не ме пита.
Днес за първи път влизам в обновения сайт и ми е малко странно, но ще свикна. Много ми е едно ново...
Това е за сега от нас. Навличам се и изчезвам, че стана време да се извеждаме...
Публикувано: 20 February 2009 - 08:06 PM

Публикувано: 20 February 2009 - 08:10 PM
не съм ти писала от толкова много време... радвам се, че Тисата е добре. Благодаря за пожеланията !!! Вие сте за мен като мое второ семейство, защото само с вас мога да обсъждам теми, по които съм сигурна, че само вие бихте били адекватни, т.е всичко свързано с нашите кученца.
Много ви обичам всички!!!
Ива и Арес
Публикувано: 20 February 2009 - 08:27 PM
Тоооооолкова отдавна не съм влизала във форума, че чак сте го променили.
Сега докато му науча тънкостите ше мине сума ти време....
Апък и колко неща имам да чета докато наваксам....
А, за малко да забравя .... КАК СТЕ МОМИЧЕТА С ПРЕКРАСНИ КУЧЕТА ...Извинявам се на всички , чиито празници съм пропуснала, но винаги съм си мислила за вас с най-добри чувства.
Божееее, неуспявам да кача картинка-поздрав ,но ще го разуча това чудо...
До скоро и от Пуфлета
Публикувано: 21 February 2009 - 01:16 PM

Тоя Малък Сечко на мен хич не ми харесва с тия студове - бях се настроила вече на пролетна вълна и хич не ме кефят сега тия снежни преспи. :(
Така беше на 10-ти февруари...

На Линда й е все тая - стига да е навън! Ама за жалост се налага да й огранича разходките, че в нашия квартал са се появили една улични ергени - по 50 кг всеки - ужас! Представете си как се разхождаме по улицата с ескорт от 4-5 такива юнаци...
Та я извеждам основно в двора, той е ограден. Жалко, че не носех вчера апарата да снимам как се бяха построили мераклиите пред вратата...
Та така я караме за сега. Малко ми е тъжна момата, ама това е положението!

Марея, целувки от нас на хубавеца Рони, това със завирането на главата в снега и ние го можем! :D

Поздрави на всички! :P
Публикувано: 21 February 2009 - 01:44 PM
Ние до сега бяхме на вън. Просто нямаше как в това чудесно време да не излезем. Слънцето е уникално, а и Аресито отличи подобаващо достойствата на времето на вън.
В прекрасен ден като този съм толкова щастлива, а и фактът, че това същество до мен прелива от енергия и любов допълнително ме карат да се усмихвам.
Пожелавам слънчев ден на всички!
Публикувано: 21 February 2009 - 04:02 PM

Публикувано: 22 February 2009 - 09:23 AM
Публикувано: 22 February 2009 - 12:27 PM
Като видях, че на вън отново вали сняг и лощо ми става, а и снощи чух че температурите ще спаднат до - 15 градуса - Егати

Ани, имам снимчици, но не мога да ги кача, защото все още нямам програма, с която да ги намалявам. Наскоро се наложи да преинсталираме компа, но обещавам скоро да пусна.
От няколко дни ми прави впечатление в нашия квартал все повече хора разхождащи кучетата си се движат и с пръчки. Явно глутниците с бездомни кучета се е увеличила доста. До нашия блок поне три женски са родили, което не е особено приятно. А и ги виждам как се катерят по кофите и измъкват боклуци. Зад нашия блок е нещо страшно, все едно живеем в някой катун - пълно е с боклуци от контейнерите. Не ми се мисли какво ще стане като се стопли времето. Най- ме е страх от болестите, които могат да тръгнат. Но за съжаление не виждам да има някакво разрешение на проблема. Когато ходя до кварталния зоо магазин винаги идва някой, който купува храна за бездомните кучета и си задавам въпроса, правилно ли е това?
А преди няколко дни мъжа ми извел Арес и какво да види: кучето, което ни нападна пуснато и търчи озъбено към него и Арес готово да ги нападне. Добре, че били близо до колата. Той вкарал Арес в колата и започнали да се разправят отново. Явно жената няма да спре, а и не си е взела бележка от нападението на кучето й.
Заринах ви с глупостите си, но тези неща си мисля от няколко дни и реших да ви ги споделя.
Приятен ден ва всички ;)
Публикувано: 23 February 2009 - 12:48 PM