Благодаря на всички за похвалите, много ме трогнахте и се радвам, че с Линда като модел и аз като пишман-фотограф ви доставихме удоволствие!
Имам още доста снимки, та като ги кача тук в галерията си - ще можете да ги разгледате. Нещо не мога да си направя нов албум - има някакво проблемче, но ще го оправят.
А как я научих да плува? Има тук една
ТЕМА, там съм го разказала, и други споделят опит - мисля, че е интересна.
При нас основното беше, че използвахме топката като примамка - тя вече знаеше играта "донеси топката" и като я хвърляхме във водата - изгаряше от желание да я вземе, така че беше проблем само да преодолее страха. После разбра, че там е приятно и сега си влиза сама, за да се разхлади.
Много смешно беше, като пристигнахме в центъра на селото - и то се казва Широка поляна, спряхме да вземем някои неща от магазина. Пред кръчмата кибичеха двайсетина мургави "работливковци" и си пиеха бирата по пладне, а точно срещу тях, зад шосето, започва язовира. Та влизам аз в магазина и докато пазарувам - чувам някакви дружни крясъци, подвиквания, че и ръкопляскания.

Кога излязох - що да видя! Иван извел от колата Линда, завряла от горещина при пътуването, завел я на повод до брега и я пуснал, а тя в луд галоп, без да се чуди и мае - бух във водата, кръгче плувайки, хоп на брега, изтръскване, отъркалване, два "тигела" бегом нагоре-надолу по брега и пак "бух"!
И това ЧЕТИРИ пъти! Публиката беше във възторг, направо се зачудих дали да не мина с шапката да събера някой лев за представлението!

А като минах покрай тях ме питаха "К'ва порода е туй куче?"
Та така, аз пак се разбъбрах...

При нас от вчера вали гаден дъжд и е студено, та се налага да си седим пред телевизора - не е време за разходки. Дано във Варна времето е по-хубаво и Айси и Рокси да си направят весела разходка с нови снимки!
Стискаме палци за Рорката и чакаме Ками да пише как е момчето.
Целувки на всички!