Идеята накратко е да си направим изложба или състезание по послушание или всеки да покаже какво може кучето му?Става въпрос за Варна.Като за целта има примерно награди,грамоти-каишли,лакомства,играчки.Като средствата за закупуването им могат да се осигурят от нас или може да се ползва спонсор например Роял Канин или Педирии преди време бяха спонсорирали събитието по откриването на вече не съществуващият Доги Ленд във Варна.Като всеки ще има право да участва независимо от порода,пол,големина.
Има ли съмишленици за осъществяването на тази идея
както и за направата на аджилити сет за използване под Пантеона(мога да закупя такъв,но е проблем съхранението или евентуален транспорт до полянкат)
Надявам се варненци да откликнат на идеите ми!
Конкурс,изложба,състезание-Варна да си направим
Публикувано: 15 June 2010 - 12:29 AM
Публикувано: 15 June 2010 - 03:11 PM
Според мен звучи интересно, макар че ние не можем да покажим нищо. Е почти нищо...ако седни, гладен ли си? и къде е Руфас? се броят...
на мен някакси, много ми се иска, да се организират хората и цялата тая енергия да се вложи в реставрацията на старата кучешка площадка, или направата на нова такава...много ми е болно за това, че се е допуснало старата такава да е съсипана. Shibumi-Girlr извини ме за офф топика в твоята тема. Но много по-хубаво ще е да имаме едно местенце за тренировка и после да си направим такова състезание. Нали?

Публикувано: 15 June 2010 - 09:21 PM
Да разбира се мога да закупя цял аджилити сет от ибей,но проблема е с неговото съхранение или евентуален транспорт всеки път.Също така би било хубаво да се сложи една уричка да се събират парички я за Каменар,я за други животинки в беда.Смятам всеки би отделил 1-2лв.Може някаква кампания с брошурки да се направи като в Бургас.Въобще много работи стига да сме повече хора и да успеем да се организираме.
Публикувано: 14 August 2010 - 09:15 PM
Обмисляме спонсорирането на подобна проява както и да има масовост т.е много двукраки и много кучовци

Публикувано: 03 January 2011 - 10:50 AM
здравей Роди за сега такова мероприятия остава за по топлите месеци все още ни трябва подготовка за такова събитие.Но иначе ще се радвам да се виждаме на разходки аз съм всяка сутрин и вечер там

Публикувано: 03 January 2011 - 04:04 PM
Здравейте отново,аз не ходя всеки ден да разхождам Арес в морската,защото живеем в къща и той си ходи свободно.Сина ми много обича да го разхожда,защото всички им се радват и той умира от гордост,че има куче.Ние заради него го взехме,много го беше страх от кучето,но сега няма проблем.Заради кучето дори се приместихме да живеем в къщата,защото каракачанка в блок не можем да я наказваме,въобще големи промени направихме заради него.А за съхранението и превоза на аджилити сета също съм насреща,карам миниван и мога да го събера.Дай някакви координати на лс,когато слизаме към морската да се чуем.
Страница 1 от 1