Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 11 February 2010 - 02:46 PM
Все пак то си е до организъм,пробвай няколко дни да не му даваш от нея и
ако има промяна ще я смениш.
Публикувано: 12 February 2010 - 03:07 PM
Публикувано: 13 February 2010 - 11:57 AM
Имам въпрос, вие оставяте ли им на вашите лигльовци отоплителни уреди включени през деня като са сами.
Не ,ние не оставяме нищо включено
Публикувано: 13 February 2010 - 12:27 PM
Публикувано: 17 February 2010 - 03:40 PM
Голямо затишие .Това ша да е от времето.!
Ние вече сме с трета ваксина, с нагръдник в къщи, на който ще се обеси някой ден/слагам го само като съм в къщи/,а повода е изгризан почти .Купих му черен нагръдник и добре се слива с цвета му.Нали сме черни .
Пишаме на балкона обаче сега" нож с две остриета".Залепен е на балконската врата.Илизаме да пишкаме ,викаме браво и изпадаме в екстаз с батко му.Джестър отива до хладилника и чака саламче.След 5 минути пак е там излиза прикляква пуска една капчица и чака пред хладилника.И така на всеки 5 минути.Днес сутринта си пих кафето в стойка "стани- седни".Първото ни излизане трябва да е на 24.02 .В очакване на събитието сме.Чакаме и татко да се прибере от път ,да си каже тежката дума относно новия член на семейството.
Появиха ни се едни брадавички .Едната е в края на оченцето му ,а другата на устната му.Прилича на грозде и расте.Доктора каза, че било както при хората ,като акне.Щели да набъбнат и сами да паднат.Имали ли сте такива проблеми,моля пишете ми.
Публикувано: 17 February 2010 - 03:48 PM
Изхитрил се е малчо,знае как да си изпроси награда
Ще чакаме снимки от първата разходка,при мен беше голям смях,само скрита камера
либсваше,за да станем за смях
Аз не съм се сблъсквала с такъв проблем,дано бързо да се оправи Джестър,
всъщност infetka наскоро имаше подобни неприятности с Лала,но за радост
беше успешно премахнато (за съжаление оперативно).Дръж ни в течение и
много целувки на пакостника
Публикувано: 17 February 2010 - 04:03 PM
Публикувано: 17 February 2010 - 04:13 PM
Публикувано: 17 February 2010 - 04:58 PM
Снимки имаме но пусто не стои гадинката.И станаха едни рамазани .Той като види хора да идват в къщи просто побеснява.Радва се ,скача играй и ако му обърнат внимание подлудява.Снимах го единствено в спяща поза.Но от първата разходка ще изпратя някоя друга снимка.
При мене се беше изпишкал върху холовата гарнитура и аз сметнах че маркира територия понеже не се беше качвал там.Но от тогава не е правил такива неща.Но 100% това е вид протест.Просто винаги има нещо напук.
RS6 относно напердашването си е нормално.Аз например много рядко съм удряла моя син и то даже нямам спомен.Така е и с Джестър.Гледам да е с вестника ,но понякога така прави че се изпускам и изяжда по някое шамарче.След шамарчето обезателно има нещо направено напук.А думата "не",почти за нищо я няма.Така че не се самообвинявай.
Ch@Rlie така е като го водите без той да иска на доктор ,никой не ви е виновен. Плюс това може да не ти е харесал дънките.Или ги е харесал и кой знае какво си вика "сега като ги напикая ще ми дадат да си играя с тях".Кучешка му работа обаче са страшно хитрички палавници.
Публикувано: 17 February 2010 - 11:39 PM
ОО иначе си имаме нагръдник и повод, розовички, като за момиче, с едни сърца едно чуда
Най-смешно ми е, каква е лудетина Хали, търчи и бесува, тича колкото може, до момента в който не и сложа нагръдника и не се опитам да я разхода с него вкъщи. Успех никакъв, дори не иска да ходи, прави 2 крачки и сяда, като магаре на мост се запъва
Публикувано: 18 February 2010 - 10:07 AM
Преди малко пристигнах на работа ,защото обикновено рано сутрин се обличаме двамата с Джестър.Днес подлудя и ми измъкнал всички дънки от гардероба
Пак се разписах много .За сега приятен и ползотворен ден на всички.
Публикувано: 18 February 2010 - 11:38 AM
ей сега открих тия малки сладурчовци.
Редакция поради нарушени правила.
Сайта ,който сте дали като линк е на БГ зооборса!
А клипчето е взето от youtube и е на испанския развъдник DeMoreaga http://www.demoreaga.com/
French Bulldog Puppies - the most beautiful video
МОД
Публикувано: 18 February 2010 - 02:47 PM
Виждала съм, че към клиника Син Кръст има хотел, но не съм оставяла Айк там, така че никаква по-конкретна информация не мога да дам
Публикувано: 18 February 2010 - 07:14 PM

Публикувано: 24 February 2010 - 02:13 PM
Да ви се похвалим.Нашия татко вече се прибра.Голяма еуфория настана.Джестър беше на 10-тото небе.Явно по миризмата на дрехите разбра че това е човек от нашата къща.Когато се прибрахме от гарата скочи да се радва на мъжа ми като луд.Като ги гледа човек може да си помисли че се познават .А нито единия нито другия са се виждали.Много се харесаха и в момента всичко му се разрешава.Не мога да изляза на глава с двамата си мъже в къщи че все пак Джестър е куче.Разрешено му е да спи даже при нас.Язък ми за всичките усилия да го свикна да спи на мястото си. Днес ще излизаме за първи път .Утре ще ви пиша как сме се дърпали и какво шоу сме направили на другите кучкари.
Публикувано: 24 February 2010 - 02:21 PM

Вход

Горе
Цитиране +