Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#1121 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 February 2010 - 02:46 PM

И аз храня с Хепи дог в момента,но да чукна на дърво нямам такива проблеми.
Все пак то си е до организъм,пробвай няколко дни да не му даваш от нея и
ако има промяна ще я смениш.

#1122 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2010 - 03:07 PM

Имам въпрос, вие оставяте ли им на вашите лигльовци отоплителни уреди включени през деня като са сами. Аз му оставям радиятора, но тока ни удря в тавана вече, та си имаме разправии. Ама все се притеснявам, че ще му е студено на душицата. Иначе съм му пригудила цяло кресло. Една възглавница на земята и една облегната на стената за облегалка, отгоре две легла кучешки и с одеало, но той не се сеща да се завива.

#1123 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 February 2010 - 11:57 AM

Имам въпрос, вие оставяте ли им на вашите лигльовци отоплителни уреди включени през деня като са сами.

Не ,ние не оставяме нищо включено ea_103.gif Всякакви уреди се изключват при нас,поради факта ,че скоро бяхме опитали "що то ?" -опълнено булдоче dry.gif Не сме забелязали да и е студено ( след поредното разхърляне загрява и после ляга да спи ab_041.gifпредполагам ).
User's Signature

Качена снимка

#1124 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 12:27 PM

Ние винаги му оставяме включен радиатор, защото ми се струва студено. Освен това той и когато сме си в къщи е долепен до него и постоянно иска да го завиваме. Нашата сметка е доста солена също, но... иначе пък постоянно си мисля дали му е студено, как е и т. н. Приятелят ми се мръщи, но засега аз печеляab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#1125 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 12:53 PM

Ние също не оставаме нищо включено , ако не се брои климатика ,но като са сами те не са в тези стаи ,които отопляваме.
User's Signature

Качена снимка

#1126 Потребителят е офлайн   RS6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2010 - 11:20 PM

Айк спи залепен за парното или до мен под одеалото, така че гледм да му е топло на лигльото и когато е сам ab_041.gif
А иначе дрехи не търпи и в най-големия студ навън не е облечен.....шашаво куче имам wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#1127 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 February 2010 - 03:40 PM

Ехо здравейте Френчовци!
Голямо затишие .Това ша да е от времето.!
Ние вече сме с трета ваксина, с нагръдник в къщи, на който ще се обеси някой ден/слагам го само като съм в къщи/,а повода е изгризан почти .Купих му черен нагръдник и добре се слива с цвета му.Нали сме черни .
Пишаме на балкона обаче сега" нож с две остриета".Залепен е на балконската врата.Илизаме да пишкаме ,викаме браво и изпадаме в екстаз с батко му.Джестър отива до хладилника и чака саламче.След 5 минути пак е там излиза прикляква пуска една капчица и чака пред хладилника.И така на всеки 5 минути.Днес сутринта си пих кафето в стойка "стани- седни".Първото ни излизане трябва да е на 24.02 .В очакване на събитието сме.Чакаме и татко да се прибере от път ,да си каже тежката дума относно новия член на семейството.
Появиха ни се едни брадавички .Едната е в края на оченцето му ,а другата на устната му.Прилича на грозде и расте.Доктора каза, че било както при хората ,като акне.Щели да набъбнат и сами да паднат.Имали ли сте такива проблеми,моля пишете ми.

#1128 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 03:48 PM

Здравей Дари,няколко дни се губиш и веселите историйки липсват ab_041.gif
Изхитрил се е малчо,знае как да си изпроси награда ae_085.gif
Ще чакаме снимки от първата разходка,при мен беше голям смях,само скрита камера
либсваше,за да станем за смях ab_041.gif
Аз не съм се сблъсквала с такъв проблем,дано бързо да се оправи Джестър,
всъщност infetka наскоро имаше подобни неприятности с Лала,но за радост
беше успешно премахнато (за съжаление оперативно).Дръж ни в течение и
много целувки на пакостника da_005.gif

#1129 Потребителят е офлайн   RS6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 04:03 PM

Аз да се оплача от Айк - тази сутрин ми препика леглото, никога до сега не го е правил. Почна да скимти към 6, ама аз не го отчетох и към 8 вече усетих локвата в леглото.....напердаших го и ми беше гузно после, ама си е виновен. Вашите разбойници изпускат ли се в къщи? Или само навън?
User's Signature

Качена снимка

#1130 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 04:13 PM

Явно имат такъв момент на бунт относно пишкането ab_041.gif Чарли досега няколко пъти ни е наказвал с това. Ужасно е. А вчера се изпика, както го държах в колата, докато отивахме на вет. По време на прегледа бях с морки от пишкано дънки, доста неудобна ситуация. После пък се наложи да стоя пред колата 2 часа, докато си изсъхна, защото приятелят ми я беше заключил и викахме някакъв ключар, който точно като по филмите я отключи с една кука в страничното стъкло. емоции да искаш ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#1131 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 February 2010 - 04:58 PM

kara and cveti тук съм бе душко.Видя ли какво стана с "твоите камъни по мойта глава."Майтапя се разбира се .Страшно съм ти благодарна.Може да ставам през 5 минути ама резултата е положителен.
Снимки имаме но пусто не стои гадинката.И станаха едни рамазани .Той като види хора да идват в къщи просто побеснява.Радва се ,скача играй и ако му обърнат внимание подлудява.Снимах го единствено в спяща поза.Но от първата разходка ще изпратя някоя друга снимка.
При мене се беше изпишкал върху холовата гарнитура и аз сметнах че маркира територия понеже не се беше качвал там.Но от тогава не е правил такива неща.Но 100% това е вид протест.Просто винаги има нещо напук.
RS6 относно напердашването си е нормално.Аз например много рядко съм удряла моя син и то даже нямам спомен.Така е и с Джестър.Гледам да е с вестника ,но понякога така прави че се изпускам и изяжда по някое шамарче.След шамарчето обезателно има нещо направено напук.А думата "не",почти за нищо я няма.Така че не се самообвинявай.
Ch@Rlie така е като го водите без той да иска на доктор ,никой не ви е виновен. Плюс това може да не ти е харесал дънките.Или ги е харесал и кой знае какво си вика "сега като ги напикая ще ми дадат да си играя с тях".Кучешка му работа обаче са страшно хитрички палавници.

#1132 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 11:39 PM

dаrito_71 оо ние в събота -20 излизаме ... Голямата борба ще се почне ab_041.gif ab_041.gif
ОО иначе си имаме нагръдник и повод, розовички, като за момиче, с едни сърца едно чуда wub.gif, ама така е като сме дами ae_085.gif
Най-смешно ми е, каква е лудетина Хали, търчи и бесува, тича колкото може, до момента в който не и сложа нагръдника и не се опитам да я разхода с него вкъщи. Успех никакъв, дори не иска да ходи, прави 2 крачки и сяда, като магаре на мост се запъва ud_009.gif , не ми е ясно как ще я извеждам госпожицата dry.gif

User's Signature

Качена снимка

#1133 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2010 - 10:07 AM

А добро утро!Рекъх да почерпя по кафенце,не заради друго ,че имам повод ами просто от добра воля.Друго е човек да си пие кафето сред приятели,но нещо не ми допуснаха картинката.
Преди малко пристигнах на работа ,защото обикновено рано сутрин се обличаме двамата с Джестър.Днес подлудя и ми измъкнал всички дънки от гардероба eg_033.gif при което легнал отгоре им.Много му е мъчно явно като тръгвам за работа .Та така докато прибера отново дрехите и докато си обуя чорапите на които виси и не ги пуска .След това ходи в краката ми да ми гризе пръстите и в последствие обувките минаха два часа от ставането ми.Та така е всяка сутрин преди тръгване .Кажете ми породата "френски булдог"има нещо сбъркано в селекцията си .Това не са кучета това са малки дяволчета.Терминаторчета.Ама какво да правя като го обичам тоя малък пикльо. wub.gif
Пак се разписах много .За сега приятен и ползотворен ден на всички.

#1134 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2010 - 11:38 AM

....................................................
ей сега открих тия малки сладурчовци.

Редакция поради нарушени правила.
Сайта ,който сте дали като линк е на БГ зооборса!
А клипчето е взето от youtube и е на испанския развъдник DeMoreaga http://www.demoreaga.com/
French Bulldog Puppies - the most beautiful video
МОД

#1135 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2010 - 12:56 PM

Нещо май пак се издъних. Само по тоягите ходя май.

#1136 Потребителят е офлайн   andgy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Рико

Публикувано: 18 February 2010 - 02:18 PM

здравейте, отдавна не съм влизала. Станало е много интересно. Някой може ли да ми препоръча хотел за кучета?

#1137 Потребителят е офлайн   RS6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2010 - 02:47 PM

Цитат(andgy @ Feb 18 2010, 02:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
здравейте, отдавна не съм влизала. Станало е много интересно. Някой може ли да ми препоръча хотел за кучета?

Виждала съм, че към клиника Син Кръст има хотел, но не съм оставяла Айк там, така че никаква по-конкретна информация не мога да дам
User's Signature

Качена снимка

#1138 Потребителят е офлайн   The Girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2010 - 07:14 PM

Цитат(darito_71 @ Feb 18 2010, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Много му е мъчно явно като тръгвам за работа .Та така докато прибера отново дрехите и докато си обуя чорапите на които виси и не ги пуска .След това ходи в краката ми да ми гризе пръстите и в последствие обувките минаха два часа от ставането ми.Та така е всяка сутрин преди тръгване .Кажете ми породата "френски булдог"има нещо сбъркано в селекцията си .Това не са кучета това са малки дяволчета.Терминаторчета.Ама какво да правя като го обичам тоя малък пикльо. wub.gif

ab_041.gif Дари и ние сме същите ab_041.gif май оправия няма с тия дяволчета!!!Като ставам сутрин да се обличам е някакъв ад!!!Виси ми по чорапите ,имам бримки на всички чорапогащници ,захапе ми крачола и аз я влача по пода или пък захапе пантофата и гледа да ми я отмъкне.Ама е нормално сутрин кипи от енергия!И кафето не мога да си изпия както трябва eg_033.gif миналата седмица мойта девойка се ядоса ,че не и обръщам внимание и тъкмо си отпивах от чашата с кафето и тя като скочи върху нея станах цялата....ама как да и се скарам като го прави от игра!Щури са ни още диванетата!
User's Signature

Качена снимка

#1139 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 February 2010 - 02:13 PM

Ехо, компанията ,що не пишете ?
Да ви се похвалим.Нашия татко вече се прибра.Голяма еуфория настана.Джестър беше на 10-тото небе.Явно по миризмата на дрехите разбра че това е човек от нашата къща.Когато се прибрахме от гарата скочи да се радва на мъжа ми като луд.Като ги гледа човек може да си помисли че се познават .А нито единия нито другия са се виждали.Много се харесаха и в момента всичко му се разрешава.Не мога да изляза на глава с двамата си мъже в къщи че все пак Джестър е куче.Разрешено му е да спи даже при нас.Язък ми за всичките усилия да го свикна да спи на мястото си. Днес ще излизаме за първи път .Утре ще ви пиша как сме се дърпали и какво шоу сме направили на другите кучкари.

#1140 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 02:21 PM

Хехе,и да не забравите снимковия материал ab_041.gif

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58