Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#1721 Потребителят е офлайн   didkoslawow Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 July 2012 - 06:23 PM

Well said !! :mg_062: Форума го разгледах целия! Информацията е много полезна! Живо ме вълнува само още нещо, на което не попаднах във форума. Мисля да се занимавам с Френчи (Решено е, че така ще се казва, просто по-горния пост ми изпълни душата :be_107: ) от гледна точка дресировка, разбира се нищо сложно, простички команди (седни, легни, ела при мен, място такъв тип.). Въпроса е кога да започна, като мисля да използвам щракало и лакомства. Наясно съм, че мушмороците са много щури, темпераментни и инати, но все пак.. Мерси и съжалявам ако темата е засягана, просто не остава много време за четене. :rc_036:

#1722 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2012 - 08:05 PM

Показване на мнениетоdidkoslawow, в 06 July 2012 - 06:23 PM, написа:

Well said !! :mg_062: Форума го разгледах целия! Информацията е много полезна! Живо ме вълнува само още нещо, на което не попаднах във форума. Мисля да се занимавам с Френчи (Решено е, че така ще се казва, просто по-горния пост ми изпълни душата :be_107: ) от гледна точка дресировка, разбира се нищо сложно, простички команди (седни, легни, ела при мен, място такъв тип.). Въпроса е кога да започна, като мисля да използвам щракало и лакомства. Наясно съм, че мушмороците са много щури, темпераментни и инати, но все пак.. Мерси и съжалявам ако темата е засягана, просто не остава много време за четене. :rc_036:

от първия миг :db_046: , иначе ще те "боли глава" :af_089: , не ги подценявай,
много са изобретателни, и нищо, че те гледа така мило, но разбира се без грубости,
И НЕ ДЪЛГО ДА НЕ МУ ОМРЪЗВА и всеки ден, и да не забравиш игрите, преди след заниманията за послушание,
Сега ти си негова Майка и Баща :db_046:,

#1723 Потребителят е офлайн   didkoslawow Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 July 2012 - 06:43 PM

Искам да помоля, ако някой има под ръка онлайн зоо магазин със сносни цени, да ми подскаже. Днес карах туристи до мола в Бургас (такси карам в Поморие) и се отбих до магазина за животинки, трябва да се купят купички за вода и храна, легло, козметични продукти, а и храна и лакомства, нашийник.. но не бях очарован от цените! :ea_103: Гледах специално металните купи, защото подозирам че пластмасовата, ще бъде унищожена посредством гризане, а порцелановата отнесена като куцо пиле домат, както се казва. Цените на металните бяха 40+ лв за средна и 50+ лвза голяма, която всъщност не е кой знае колко голяма, все пак мисля да я ползвам и когато порасне. Леглата не подлежат на коментар, от 180лв започваха средно големите. :dry: Нашийниците от 20 нагоре.. :rc_036:

#1724 Потребителят е офлайн   tanq_aira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2012 - 09:37 PM

ето един такав магазин аз съм много доволна
http://zoomagazin.eu...-povodi-ro-489/

#1725 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2012 - 10:11 PM

Показване на мнениетоtanq_aira, в 07 July 2012 - 09:37 PM, написа:

ето един такав магазин аз съм много доволна
http://zoomagazin.eu...-povodi-ro-489/

да и аз сам доволна от него, но Didkoslawow, не си мисли че да гледаш куче е безплатно :db_046:

#1726 Потребителят е офлайн   didkoslawow Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 July 2012 - 07:56 AM

О, и през ум не ми е минавало, че е безплатно, но 50 лева за една купичка.. това си е мародерство. Благодаря за сайта, там си харесах 2 купички + поставка за тях, но не съм сигурен кои да взема - с вместимост 0.400л или 0.900л ? Понеже не съм наясно когато порасне по колко храна, ще похапва при една дневна дажба.. 0.400 достатъчна ли ще е? :r_181:

Пропуснах да кажа, че в сайта 2-те купи с поставка, която е гумирана отдолу струват съответно 17лв 0.4л и 24лв 0.9л. Това е къде, къде по-приемлива цена. :be_107:

#1727 Потребителят е офлайн   didkoslawow Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 08:32 PM

Здравейте, малкия Макс вече е при нас. Всички много му се радват, но той е малко стеснителен. :r_181: Току що го изкъпах, леко го понамокрих и с една капка шампоан го сапунисах. Главичката не съм я мокрил! Наложи се, понеже миришеше доста лошо, явно мърляв стопанин е случил Макс. Притесняват ме 2 неща, докато го къпех беше спокоен, опитваше да избяга, но не ожесточено. По-скоро беше леко стъписан, та когато го подсуших с хавлията изквича и започна да скимти на висок глас и да трепери, завих го, погалих го, успокои се и заспа. :dh_188: В момента спи, за 3 път от 6 часа до сега, второто нещо, което ме притеснява е - докато спи коремчето му потрепва, все едно хълца. :dh_188: Нормално ли е? Ветеринар ми каза, за ваксината да отида след 2-3 дни, за да се поуспокои малко, сега наистина е, доста омърлушен, играе си но не много. 10-15 мин. игра и 20-30 сън. Хапе всичко наред, явно го сърбят зъбките, може ли да ми препоръчате играчка, с която може да ги начесва? Днес е пътувал от Монтана до поморие, около 400 километра разстояние. Моля за съвет, утре ли да го заведа при вета или да изчакам както ме посъветваха 2-3 дни.
Още нещо - не е хапнал много от гранулите които му купих (Оптима джуниър - син пакет е), на пакета пише за неговите кг - от 75 до 125, аз разделих на 2 х 50 дажбата за днес, но суха не искало да я докосне, затова са я напоили в прясно мляко нашите. Почти си изяде 50те грама, но не е ли малко? Изпишка се вече 3-4 пъти, но още не е ходило по голяма нужда, това трябва ли да ме притеснява и ако може някой трик да споделите относно гранулите? С мляко добре ли е да ги поя..? :rc_036:

#1728 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 09:12 AM

Нормално е бебета да спят през по-голяма част от времето.
Хубаво е да го заведете веднага при ветеринар , да го прегледа,ако нещо ви смущава.
Дьлгия път вероятно го е стресирал ,все пак той трябва, да е още при майка си.
Относно храненнето ,не ви ли казаха като го взимахте с какво и как е захранено кученцето?Може да не е свикнало още с гранулата.Намокряйте гранулите с вода и когато се размекнат ги размачкайте и така му ги предложете.
User's Signature

Качена снимка

#1729 Потребителят е офлайн   didkoslawow Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 10:44 AM

Мерси, довечера след работа отивам при вета в такъв случай. Гранулите днес ги разбърках с кисело мляко, много му харесаха но виждам, че пак не е изяло 30те грама. Човека не каза нищо, мизерник е, явно не му е пукало за друго освен парите.. :eg_033:

#1730 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 10:51 AM

Показване на мнениетоdidkoslawow, в 12 July 2012 - 10:44 AM, написа:

Мерси, довечера след работа отивам при вета в такъв случай.

:ba_025:
Още повече , че преди ваксина трябва да се обезпаразити
User's Signature

Качена снимка

#1731 Потребителят е офлайн   didkoslawow Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 06:44 PM

Oбезпаразитиха го малкия герой, не се дърпа много, дори подозирам, че му хареса горчивото лекарство. :be_107: Гранулите за сега ги сменям, вета изкара една шепичка роял канин и ушите на Макс заплющяха от кеф. :mg_062: Купих му 1 кг, заедно с някакви витамини на прах, включващи цялата менделеева таблица. :ae_085: Малкия гад пикае и ака на всякъде засега, но ще се научи. :md_064: Вета ни похвали, 1,9 кг излезе на везната, било много живо куче, зарадва му се. :be_107:
Това е от нас засега, скоро и снимки, ще гледате. :beer:

#1732 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 08:53 PM

Вчера, моето прекрасно момиче Кара замина далеч, там на мястото наречено "ПОД МОСТА НА ДЪГАТА"
Почивай в мир мое прекрасно детенце!!!

КАРА 10.09.2006 - 27.07.2012
Прикачена снимка Прикачена снимка

#1733 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2012 - 07:47 AM

RIP Кара :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#1734 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2012 - 03:00 AM

Показване на мнениетоkara and cveti, в 28 July 2012 - 09:53 PM, написа:

Вчера, моето прекрасно момиче Кара замина далеч, там на мястото наречено "ПОД МОСТА НА ДЪГАТА"
Почивай в мир мое прекрасно детенце!!!

КАРА 10.09.2006 - 27.07.2012
Прикачен файл 002644953.jpg Прикачен файл P1100326.JPG

Четеейки всички тези страници тук..всичко е като един филм..много жалко,че финала е тъжен.не знам какво се е случило,но искренно ви съчувствам.не мога да си представя за каква болка става на въпрос..дано сега е на едно по-добро място R.I.P.

User's Signature

Качена снимка

#1735 Потребителят е офлайн   Maksyyy Икона

Публикувано: 10 September 2012 - 11:38 AM

Здравейте и от нас!
Нашето семейство също се увеличи с още един французин - Макс, взехме го вчера и още е много рано да ви заливам с въпроси около него :)) Преди да го вземем съм изчела почти всички теми във форума, добих огромна представа за кученцата благодарение на мненията ви :)
Само да кажа с няколко думи, Макси е на два месеца и 10-тина дни, срамежлив е още, но това не ни притеснява, защото сме сигурни, че ще се отпусне и ще започне да лудее съвсем скоро. Веднага след като го взехме го заведохме на ветеринар, той каза, че засега кученцето е добре, но да наблюдаваме поведението му в следващата една седмица. Имам само едно притеснение около нашето кученце... смятам, че е прекалено слабичко... тежи 1.400кг, а четейки във форума кученцата на неговата възраст са по-едрички, не ме разбирайте неправилно аз ще си го обичам каквото и да е, просто питам според вас възможно ли е да има някакъв проблем с него, в котилото имаше още едно мъжко и едно женско, които бяха доста по-големички...

#1736 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2012 - 12:52 PM

И като сте изчели форума и темичките ,от къде си взехте кученцето???

#1737 Потребителят е офлайн   Maksyyy Икона

Публикувано: 10 September 2012 - 02:46 PM

От познат, ако имате предвид защо не е от лицензиран развъдник, съжалявам, но цената от 2000лв, която ми предложиха не ме устройва, колкото до това от къде е не мисля, че има значение за въпроса който зададох, едва ли на 100% от хората тук кученцата са чиста порода. Смятам, че това е форум за да си споделяме мненията, да задаваме въпроси и т.н.

#1738 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2012 - 03:18 PM

Най компетентен относно килограмите му ще да е "развъдчика" на кученцето още повече , че е ваш познат и би трябвало да му задавате на него тези въпроси.
Според моите критерии(т.е мои кучета ,мои наблюдения и инфо ) , за кученце на 2 месеца и 10 дни -1.400кг -това тегло е много ниско!А, вече каква е причината/е -може да са различни!
User's Signature

Качена снимка

#1739 Потребителят е офлайн   Maksyyy Икона

Публикувано: 10 September 2012 - 07:43 PM

Chiita, благодаря! Вече го попитахме, но за съжаление не всеки път познатите казват нещата както са - когато става дума и за пари! Така смятам и аз, но ветеринара каза, че няма нищо притеснително...

#1740 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 September 2012 - 08:37 AM

хахахаха останах изумен след като видях братята американци какво развъждат,frenchbullyhttp://www.xtremebullyfrenchies.com/
Не знам Цвети и Рени кво ще правите ама такива булита трудно се изкарват Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка
Потресен съм!!!До къде стигат с тия кръстоски,кво ли не измислиха вече.

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни