Просто съм потресена!Какво има става на тези хора бе?Вижте на каква обява попаднах в продавалника
тук (ако има проблем с публикуването на линка го изтриийте)
Мини Френски булдог тарси своята дама
Нашият сладур Маило е сравнително малак , ве4е е на година и половина ,но си остана дребни4ак ,явно е от мини булдоците ! много е енерги4ен , дрожелубен и се разбира с всякакви ку4енца ,надяваме се да намерим женска и да саздаде от неговото МИНИ поколение

МИНИ поколение
Естествено,след като й обясних,културно и възпитано,че такова животно като МИНИ френски булдог няма -
"Щом кучето ви е останало малко,значи има някакви проблеми.Такова понятие като "мини" френски булдог няма!Запознайте се със стандартите на породата и не си правете експирименти - не създавайте "мини" поколения,защото това,че вашето куче не е показало друди здравословни проблеми,това не означава,че децата му няма да се родят,я слепи,я с недоразвити органи ,я мъртви :( " след което допълних,че въпреки всичко кученцето е голям следур.Естествено коментарът ми беше изтрит и последва това :
larsha73 (45) kvo iska6 ma ? da ne ti go iztriq li ,ku4eto mi bilo bolno i kaK RAZBRA 4e e bolno?????? are patuvai ne me zanimavai ovca prosta
Аз ли не съм се изразила правилно - тези хора ли не могат да ме разберат - не знам,но за пореден път се убеждавам колко губи,неграмотни и прости хора има на този свят.
Ако някой има профи там и желание - не ка поне оцени обявата,за да не се излъже някой в крайна смета и после невинните душици и хората покрай тях да страдат