Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 24 May 2009 - 08:59 PM
bebe айк, в May 24 2009, 06:20 PM, написа:
НеЗнам аз това за мляото го прочетох от този форум....имаше пост в който пишеше кои неща са вредни за кучетата и котките....статията я е написала някоя докторка...но иначе ту в форума я побликува Чийта.....
Публикувано: 25 May 2009 - 09:11 AM
А и като знам ,че имам малко по-различно мнение от общоприетото за храненето,ми е интересно какво сьм копнала и от къде?
Ако сьм коментирала нещо за млякото то е , че предпочитам киселото,но не смятам ,че прясното е вредно,може като пораснат да нямат нужда от него ,но за малки...чак вредно...забранено...!?
Има общоприети вредни храни за кучето-грозде,лук , шоколад и др. и пак сьм далече от мисьлта , че в минимални количества ще го отровят.
Публикувано: 25 May 2009 - 09:37 AM
Иначе и според мен киселото мляко е по- добър вариант, защото неговия състав е много променен от този на прясното и не предизвиква разстройство и смущения в храносмилателната система.

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 25 May 2009 - 03:46 PM
давам мляко или да и накисвам гранулите с него. Препоръча ми само пилешки, телишки
бульони и то не от тези готовите а сварени от кости или месо.Никога не съм
давала мляко в какъвто и да било вид.
Публикувано: 25 May 2009 - 07:33 PM
още един въпрос, как си измервате грамажа на гранулите
Публикувано: 25 May 2009 - 09:32 PM
Chiita, в May 25 2009, 08:11 AM, написа:
А и като знам ,че имам малко по-различно мнение от общоприетото за храненето,ми е интересно какво сьм копнала и от къде?
Ако сьм коментирала нещо за млякото то е , че предпочитам киселото,но не смятам ,че прясното е вредно,може като пораснат да нямат нужда от него ,но за малки...чак вредно...забранено...!?
Има общоприети вредни храни за кучето-грозде,лук , шоколад и др. и пак сьм далече от мисьлта , че в минимални количества ще го отровят.
ами не дадох линк защото в този форум има много теми и незнам точно в коя сам го прочела,защото преди да имам Джими изчетох всичко тук и незнам къде точно сам го прочела...но съм сигурна 100% че беше в този форум...
но ако не си ти сажелявам....
съжелявам ...всеки човек прави грешки.....
Публикувано: 25 May 2009 - 09:36 PM
infetka, в May 25 2009, 06:33 PM, написа:
още един въпрос, как си измервате грамажа на гранулите
ние като купувахме храната..ни дадоха чашка която е разграфена....понеже ние сме използвали и две храни..и двете марки храни ни дадоха разграфени чашки...
Роял Канин понякога подаряват и купичка за храна...но не винаги..
но за разграфената чашка съм сигурна...
Успех с новата придобивка...
Публикувано: 26 May 2009 - 06:32 PM
Публикувано: 26 May 2009 - 06:47 PM
няма такова щастие...
Публикувано: 26 May 2009 - 07:15 PM
infetka, в May 26 2009, 05:47 PM, написа:
няма такова щастие...
хе хе няма как да не ти хареса....и при мен 1 вия ден Джими само спинкаше....ама после стана истинско зверче...
хайде поздрави и да пуснеш малко снимчици да и се порадваме и ние
Публикувано: 28 May 2009 - 05:45 AM
infetka, в May 27 2009, 09:16 PM, написа:
мда...и при мен беше така....купихме му пелени още 1-вия ден и то там ходеше да пишка дори без да напоявам.....но имаше и някой път където си вършеше работите на килима...
но сега вече си имаме пълни хигиенни навици...
а и да ви се похваля вчера биха 3-тата ваксина на Джими
Публикувано: 29 May 2009 - 08:49 AM
Публикувано: 29 May 2009 - 09:06 AM
В началото и аз бях удивена от факта,че вършеше всичко на пелените, но после започна да проявява своеволия и да прави бели по теракота.

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

Вход

Горе
Цитиране +