Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 04 August 2009 - 06:09 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 11:24 AM
Голямо натоварване особено в този сезон и за френски булдог
А и не мисля , че ще има кой знае какьв ефект ,особено ако кучето е от по-дребничките(това за кг) а за развитието на мускулатурата има значение и типа на кучето.
Лично мое мнение е ,че продьлжителното добре дозирано ходене ,върши чудеса.Плуване предполагам сьщо , но май трябва да си имаш басейн в кьщи ,за да се види резултат.
Публикувано: 05 August 2009 - 01:02 PM
Сега е най- неподходящият период за наддаване, първо е горещо и второ летният период по природа се освобождават излишни натрупвания. Ако искаш да го промениш като визия ( доколкото е възможно т.е. поста на Чита) започни в началото на октомври като постепенно му увеличи дневната дажба с около 10 -15% ,но с едно допълнително хранене да кажем след 10 вечерта и разходки с променлива скорост но не по бързо от тръс -2 пъти на ден по около 3-4 км. Важно ( за фр. булдог не се препоръчват силови натоварвания имат слаб гръбнак и изкривяват краката) След 1,5 м. направи почивка 15тина дни същото хранене но с малки разходки само за раздвижване и после отново 1,5 м. предходния режим и мисля че резултатите ще са очевадни .
Публикувано: 05 August 2009 - 01:57 PM
Нашта на десетата минута от разходката и изплезва език, а дори
не е едра.По добре да ти е здраво и съразмерно. Това според мен.
И Мърфи е дребнича около 12 кг. е и е на 1г. и 2м.Но е здрава и
аз съм доволна.
Публикувано: 06 August 2009 - 09:07 AM
а и искам да попитам всички Варненци.....абе знаете ли някое ресторантче в морската градина където пускат и кучета....смисал отвънка.....аз си мислех за ,,НОРД'' и да седнем отвънка на масите...ама дали ще дават..незнам....моля ви ако някой знае някое друго ресорантче дето пускат с кучета да ми каже...
Публикувано: 06 August 2009 - 10:08 AM

Публикувано: 06 August 2009 - 11:40 AM
понеже днес ще го разхождаме там и искахме след разходката да се почерпим...ама незнам
Публикувано: 07 August 2009 - 10:13 AM
а и искам да попитам всички Варненци.....абе знаете ли някое ресторантче в морската градина където пускат и кучета....смисал отвънка.....аз си мислех за ,,НОРД'' и да седнем отвънка на масите...ама дали ще дават..незнам....моля ви ако някой знае някое друго ресорантче дето пускат с кучета да ми каже...
Ние сме от седмица във Варна и където и да отидем ни пускат и ни се радват. Избери някой ресторант както каза с външна градина и да не е чак толкова луксозен и няма да имате проблеми
Публикувано: 09 August 2009 - 08:07 PM
или по-скоро компанията на която се натъкнахме беше разбивач - два бултериера, две аржентински дога, един ротвайлер и няколко голдъна - все големи и здрави кучета, които се влюбиха в Лала.
тя не се притесни изобщо и беше много смела с големите коне. Жалко, че не си взех фотоапарата.
Утре заминаваме за морето и се надявам водата и пясъка да понесат добре на малката лигла. Изчетохме всички съвети за жегата, имаме намерение да вземем бунгало на плажа, за да може като й стане жега да се прибира. Ще къмпингуваме и ще се похвалим после със снимки
Публикувано: 11 August 2009 - 08:01 AM
къмпинг на който пускат кучета.Миналата година бяхме в парк Росенец до
Бургас, но сега искаме да сменим, а и не знам но този, който отговаряше за бунгалата
каза, че тази година не иска да сме с кучето. А тя си е много кротка, не прави
бели.Не знам какъв му е проблема.
Публикувано: 11 August 2009 - 12:11 PM
сещам се едно място където съм 100% сигурна че пускат с кучета ама забравих името на къмпинга....там има и бунгала...

Вход

Горе
Цитиране +