Да е жива и здрава и много да радва стопаните си
Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 19 October 2009 - 09:55 AM
Миналата седмица бях в Белгия и по време на нашите туристически обиколки насам натам постоянно се оглеждах за французи. Казах си, че в страна с толкова качествени развъдници едва ли не ще се препъвам в кучовци. Но уви, за 7 дни видях един единствен и то старо и болно куче =(.
Следващата ми задача беше да си намеря порецеланова фигурка на булдоче. Какво търсене падна, в магазини за сувенири фигурки колкото щеш на всякакви котета и кучета освен френчи. По едно време даже се замислих дали да не взема едно боксерче и да го представя за френчи. Най-накрая последния ден все пак успях да намеря една фигурка и въпреки че исках нещо друга не можех да н я взема. Ще се опитам да сложа снимка възможно най-бързо, представлява едно булдоче с бяло и черно око свирещо на цигулка.
Имате ли някакви фигурки вие, срещали ли сте в България?
А колко хубаво щеше да се върна с някое de la parure-4e, eh
Публикувано: 19 October 2009 - 12:27 PM
А колко хубаво щеше да се върна с някое de la parure-4e, eh
Няма , поне в Пловдив! Преди 2 седмици търсех целенасочено подобно нещо , в нито един магазин за сувенири не видях.Виж със слонове е пълно
Публикувано: 27 October 2009 - 10:50 AM
Публикувано: 27 October 2009 - 11:10 AM
Учудващо е послушен, но предполагам, че това ще трае още много малко, докато съвсем се окопити и ще почне да ми се катери по главата
Има ли нещо специфично за храненето при тази порода, което трябва да знам?
Сега давам по 5-6 пъти на ден Роял канин стартер, и мисля после да мина на джуниор.
Как стои въпроса с човешката храна? Кисело мляко, яйца, сирене?
Публикувано: 27 October 2009 - 11:30 AM
Публикувано: 27 October 2009 - 12:00 PM
А относно човешката храна и аз имах такива въпроси и Ciita много подробно ми обясни доста неща. В темата за храненето е всичко. Разгледай я, мисля че ще е доста полезна информацията. Поне на мен ми беше.
Чакаме и още снимки на малкия бебок
Публикувано: 27 October 2009 - 12:09 PM
Радвам се,че сте се насочили към храна от висок клас,но както не веднъж съм казвала
Рояла в последно време не е това,което беше аз лично бих предпочела други марки
Можете да давате кисело мляко и яйце,също така и сирене,но задължително трябва
да е обезсолено.Питай за всичко,което те интересува без да се притесняваш
Публикувано: 27 October 2009 - 10:06 PM

Публикувано: 27 October 2009 - 10:46 PM
Одеве си изкарах акъла, защото явно сънуваше нещо, разтрепери се целия и като му видях бялото на очите и ми прималя, помислих, че получава някакъв гърч....направо ужас.....докато разбера,че всъщност спи и сънува.
Публикувано: 28 October 2009 - 10:16 AM
Доста изчетох по форумите и сайтовете,най-вече руските,тъй като забеляах ,че там има повече информация затази порода отколкото в нашите БГ сайтове,но никъде не видях съвети как да разберем дали кученцето е хубаво когато е малко.
Знам ,че в този форум повечето кучета са породисти и предполагам собствениците са наясно как трябва да иглежда мъникът като бебе.Моето куче няма да бъде с родословие ,но поне искам да прилича малко на Френчи
Ще ми бъде полезно ако някой обясни как трябва да иглежда един такъв мъник от тази порода.

Публикувано: 28 October 2009 - 10:46 AM
какво имаш в предвид като казваш породисто?Както не веднъж сме коментирали тук
породност се доказва с документ наречен родословие,както и че това,че твоето кученце
няма този документ не означава,че ще го обичаш по-малко
притеснява в окраската,нормално е да не е чисто черно,казваш че си се ровила и предполагам,
че си се запознала със стандарта на породата.Разгледай снимките във фото моля и ще видиш
как изглеждат нашите френчита,там има снимки както на бебета,така и на порастнали
кученца.Избрала си прекрасна порода и със сигурност ще си щастлива от избора си,очакваме
снимки на бебето когато го вземеш и не се притеснявай да питаш каквото те интересува
Публикувано: 28 October 2009 - 11:44 AM
Все пак ви предупреждавам , че купувате куче от ферма ,даже не са междусьседско размножаване!
"Продавам различни породи кучета
Продавам кокери ; френски булдог ; пекинез; добермани; и др"
Замислете се дали искате да станете съучастници в ТОВА...след толкова четене...
Ето една преведена статия за избор на малко кученце
Как да изберем малък френски булдог

Вход

Горе
Цитиране +