А вие infetka .. Колко сте големи ..
Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 20 November 2009 - 09:33 PM
А вие infetka .. Колко сте големи ..
ми седем месеца и 7 дни
Публикувано: 20 November 2009 - 09:54 PM
Хелена е родена на 05 април,а Шая на 25 април
Публикувано: 22 November 2009 - 01:16 AM
Да те питам - дали днес беше ти, на Герена, на светофара, с двете кученца?
Една мацка водеше две сладурчета
Публикувано: 22 November 2009 - 06:11 PM
Аз съм била
Публикувано: 23 November 2009 - 01:12 AM
Аз съм била
Мнооооого сте сладки, мнооого
Публикувано: 26 November 2009 - 12:28 PM
Имам един въпрос.Моя приятелка ми подари кучешка тоалетна.Незнаех че има вече такива.Та това нещо прилича на котешка но не се слага пясък или там каквото се слагаше,а се купуват пелени за еднократна употреба тип чаршаф/за хора/
режат се по размер на тоалетната и се използва.Имал ли е някой от вас такова нещо и въобще върши ли работа?Незнам дали си заслужава да ми заема място в къщи при условие че живеем в гарсониера.
Малко маниашко изглеждам от страни сигурно ,но страшно се "точа" за кученцето.Наистина съм позабравила някой неща така че ще питам .Стига да не досаждам .
Публикувано: 26 November 2009 - 12:50 PM
Имам един въпрос.Моя приятелка ми подари кучешка тоалетна.Незнаех че има вече такива.Та това нещо прилича на котешка но не се слага пясък или там каквото се слагаше,а се купуват пелени за еднократна употреба тип чаршаф/за хора/
режат се по размер на тоалетната и се използва.Имал ли е някой от вас такова нещо и въобще върши ли работа?Незнам дали си заслужава да ми заема място в къщи при условие че живеем в гарсониера.
Малко маниашко изглеждам от страни сигурно ,но страшно се "точа" за кученцето.Наистина съм позабравила някой неща така че ще питам .Стига да не досаждам .
Моето куче пишка само на памперса, който съм му сложила на пода, без да е в специална тоалетна.
При всички кученца обаче е рзлично.
Може да опиташ да го научиш в началото като намокриш памперса с неговото пико, за да му мирише (избърсваш там където се е изпишкал със салфетка и после с тази салфетка мокриш памперса)
Има и специални капки, с които да накапеш и те да го привличат да ходи там, но вета ми каза, че при много кученца капките или изобщо не действат, или кучетата късат памперса като пощурели.
Публикувано: 26 November 2009 - 05:07 PM
Публикувано: 26 November 2009 - 08:23 PM
относно капките при мен имаше ефект един ден докато момичето не усети,
че може вместо да пишка на тази пелена да си играе с нея и да я прави на малки
парченца
Публикувано: 01 December 2009 - 09:21 PM

Публикувано: 02 December 2009 - 07:11 PM

Публикувано: 02 December 2009 - 07:50 PM
Със влизането у дома и махам каишката и срещу нас виждам човека който идва да отчита парното

Вход

Горе
Цитиране +