Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#941 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 08 January 2010 - 09:42 AM

А масленост .Има най различни боклуци сигурно.Блазе ви за домашното мляко ,поне знаете че е истинско.Навремето купувах прясно и квасих домашно кисело мляко.Но имаше едно предаване за един как си гледа кравите ,в каква кочина и лай...живеят и как продавал мляко та от тогава не съм си и помислила за домашно мляко от непознати.Та така с млякото.
Да ви се похвалим.Снощи ни сложиха втората ваксина.Измериха ни и тежим 2,900 гр.при условие че на 23.12 /първата ваксина/тежахме 1,200гр.Незнам дали е добре ,но звярът е лакомник и не мога да му устоя на лакомията - е в нормите де.
Доктора каза че е започнал да се оформя и да прилича на породата си.Ушите са ни изправени можели да кльопнат, но можело и така да си останат.Той даде положителна оценка за състоянието на Джестър.Много му се радва.

По някога съм много подробна и моля за извинение,но нямате си напредстава как се радвам че ви има ,защото вие сте единствените които можете да ме разберете в каква еуфория изпадам при всяко мое завръщане от работа и посрещане от страна на френчо.Не че кой знае колко ми се радва обикновено като ме види бяга и след това започва великото хапане .Докато не си поиграем не ме остава на мира.Като се има напредвид, че преди мене е изял вече батко си.

За третата ваксина ще ходим чак като навърши 3 месеца ,живот и здраве на 10.02.2010г.
Та така при нас.
Радвам се на снимките на вашите кучета .Сутрин като си пия кафето го оглеждам и го сравнявам .Същите са си.Не се научих да поставям снимки иначе до сега да съм ви пратила .

#942 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 January 2010 - 09:51 AM

Снимки се качват много лесно, ако искаш ще ти пиша на лични или дай скайп.

#943 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2010 - 01:43 PM

Здравейте на всички.Къде се изгубихте бе хора.

#944 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2010 - 07:18 PM

Тук сме си Дари,какво прави малкия разбойник smile.gif има ли белички у вас ab_041.gif

#945 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2010 - 07:22 PM

Искаме снимки ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#946 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2010 - 10:51 PM

Наши ли?Хайде от нас другата седмица,че тея дни няма време за снимки ab_041.gif

#947 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2010 - 01:44 PM

kara and cveti оооооооооо колкото си искате.Просто е страшен разбойник.Вечер само докато се прибера и го взема ми и наял ръцете и всичко което виси по мен.Не искам да го шамаросвам ама не се издържа.Ходя с едни рани по ръцете си.Зъбките му като иглички и ръмжи при всяко вземане.Страшен дивак.До сега не съм имала такова емоционално животинче.Страшен инат.100 пъти на вечер ходи и рови в саксиите.100 пъти "не "е няма продължава.Снощи го поотупах с вестника.А относно пишканеио и акането където свари .Прави ми впечатление че никога не ходи по голяма нужда на килима/сложила съм едни измислени стари черги да не е голо/,явно му прави впечатление че има настилка ли какво?
Тоалетнанта му стои чистичка .
Иначе растем и беснеем.Все го съжелявам за клетката но май ще се наложи.На дивана не го пускам .Вчера племеницата ми го качила и явно от яд че не го пускам се изпикал там.
Та такива ми белички.
Прикачена снимка

#948 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2010 - 04:06 PM

Е каква снимка ,а!Научих се благодарение на Marfieta .Благодаря то не било кой знае каква философия ама да има кой да ти каже.Моето диване /големия ми син,малкия е френчи/ в къщи много добре знае ама си прави пас щото може да му окупирам компа например.
Та имам едно въпросче :Не можах да разбера за стандарта на породата "Не се допуска да имат 5 - ти пръст".Ние имаме на предните лапи.Не че кой знае колко е важно но нали съм новак просто питам.
Не ме разбирайте погрешно -не държа на това дали е породист ,просто това е моя френчи.Друг е въпроса че ми е интересно на колко показатела отговаряме.Не че ще ходим по изложби.

#949 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 04:11 PM

Е вече и на тази "мишка" има снимки. ae_085.gif Как се казваше?Май това ще една от последните му снимки в тази къщичка ,омалява му ab_041.gif
"Петия пръст" се отнася за задните крака , не за предните(всички имат на предните) wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#950 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2010 - 08:45 PM

Малката мишка е Джестър.Chiita ,много си права относно къщата му.След месец няма да се събира това е 100%, но смятам ,че до тогава ще бъде изядена така че все едно.Благодаря ти за отговора и аз така си помислих ,но реших да питам по вещите от мене. В крайна сметка като се замисля все ми е едно та той вече си ми е моето куче.Толкова много го обичам че нито 5 нито 6 пръст е в състояние да не го искам.Но въпреки всичко ми стана готино.Като гледам по снимките на вашите сладури си приличаме.Моя доктор каза така "тези или са или не са френски булдоци-веднага си личи".
Е скъпи приятели отивам да мия със стирката .Такъв е живота .
Прикачена снимка

А така спим!

#951 Потребителят е офлайн   JACK I Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2010 - 08:55 PM

Много красив този Джестър бе,Дари!Да ти е жив и здрав!!!А между другото сме адаши!!! smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#952 Потребителят е офлайн   DJAKO_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 January 2010 - 09:06 PM

аА .. че е хубав Джестър .. wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#953 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2010 - 09:35 AM

А, добро утро!А бе като гледам и вашите френчовци не лъжат.Всички са бонбони.Оня ден щях да се блъсна с колата да бързам да спирам ,щото видях един французин и слязах да му се радвам.Оня откачи да ми се радва.Чак не можах да повярвам защото са малко своенравни а аз се хвърлям с "главата напред",хапе ли не хапе ли.Ама такава съм,някой ден ще ме захапе някое куче .
Естествено имам въпрос?След като се нахрани малкия гладник започва да хълца ,това нормално ли е .Това е почти винаги след храна.И то много звучно .

JACK I наистина ли сме адаши?Между другото незнам дали знаеш, името им значи "шут на краля", абе голяма работа няма що.

DJAKO_ако не се лъжа сте от Варна .Ако искаш като поотраснем малко след 3 ваксина най вероятно около 10.02 .по препоръка на доктора може да се видим .Да си цапнем една среща.Представям си каква терца ще бъде първия път навън.

#954 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2010 - 11:34 AM

Една малка корекцийка относно името.В английско българския речник въведох Джестър означава - смешник.По първоначални данни от моя синковец /явно е гледал в др.речник/беше шут ,но то си е едно и също. Незнам вашия JACK I
но на моя хубостник наистина му отива името.Голям купон .

#955 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2010 - 11:47 AM

Нормално е за малките да хълцат,лакоми са и вероятно поемат повече въздух с храната(всьщност не сьм се замисляла каква точно е причината , но това добре ми звучи ab_041.gif )
User's Signature

Качена снимка

#956 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2010 - 12:23 PM

Chiita ,точно като при малките бебета. Знаеш ли че като започне да хълца и се стряска и се оглежда.Голям галфон е тоя .

#957 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2010 - 08:45 PM

Ххахахах стряска се,а ab_041.gif Аз нямам спомен Рая да е правила така или Рей dry.gif но сигурно е нормално

#958 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2010 - 11:43 AM

Здравейте, да ви се оплача от моето чудовище. От около две седмици направо не е на себеси.Изкарва ме извън нерви ( а аз съм много спокоен човек). Само ще ви постна две снимки на какво заварих вчера. Едното черното нещо беше букет със сухи цветя, а другото кошничка, която използвах за фруктиера съответно с плодове в нея. Доста се беше позабавлявал, а ме нямаше само към 3 часа. eg_033.gif Попринцип не ги закачаше тези неща, винаги са си стояли на плота, но вчера нещо са го ядосали.
Друго, пак започна да п*кае вкъщи. Както се вижда и на снимката. Незнам защо, нищо не сме му променили в режима, дори добавихме още една разходка. Хич не му пука дали сме там или не. Върви си нашия и си п*кае в движение където му падне. Даже снощи след като си изяде скандала и няколко шамарчета отиде и най нагло ми препика ботушите. Гледаше ме, пикна малко и дим да го няма под дивана. И докато разчиствах кочинката ходи от другата стая, мъкне разни мой вещи (фиби, ластици, портмонето ми) идва да ми се покаже че ги е взел и пак бяга под дивана.
Тази сутрин първо от 7ч. ми скача по-главата, изяде ми чехлите и направи всичко в парченца от тях. И постоянно яде матрака, който беше почнал преди няколко месеца, но остави. Поне 10 пъти му се скарах с този матрак и след малко вече ще почвам и да го бия. eg_033.gif
Незнам дали има друго толкова проклето същество. И само мой работи унищожава, сигурно ме мрази. Верно че от 8ия месец до годинка и нещо са най-проблемни, ама такова чудо не съм очаквала. eg_033.gif
Кажете как са при вас. Имате ли подобни проблеми. Нашия звяр всеки ден става все по лош.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#959 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2010 - 11:58 AM

Лелееееееее, постарал се е доста ab_041.gif
Според мен е най-добре да пишеш в някоя тема за възпитанието, там има доста компетентни хора, които ще ти дадат съвет. Това, което ние правим е, когато излизаме да го затваряме в една стая, която вече наричаме неговата. Там сме ограничили възможността да нанесе сериозни щети. Въпреки това понякога ни изненадва. Онзи ден беше направил един кашон с ябълки и кутия с чай на малки късчета хартийка, гледката беше подобна на тази у вас. Като влязохме, той си стои в леглото приведен с уши назад, а обикновено ни посреща със скачане, целувки и т. н. ab_041.gif беше късно и не го снимах, още ме е яд. Преди това през деня го бяхме изкъпали за първи път и ни беше сърдит, най-вероятно ни го е върнал по този начин smile.gif Убедена съм, че знаеше, че е направил беля, всичките му движения и погледа му бяха на гузен ab_041.gif
Помислете дали и вие не сте го ядосали нещо и да ви го връща ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#960 Потребителят е офлайн   DJAKO_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 17 January 2010 - 02:56 PM

лЕле .. Sparky_TabY .. кАкъв е тоя звярр .. ?? ud_009.gif
Джако до сега не е правил такива белии ..
тОй с неговиите капризи към храната .. ту яде .. ту не ..
аМа такова нещо .. за пръв път виждам .. яДосан ли Ви е .. ??
User's Signature

Качена снимка

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема