по нормални цени
Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 03 February 2010 - 03:09 PM
по нормални цени
Публикувано: 03 February 2010 - 03:44 PM
нЕщо не харесва секциите ..
дНес като се прибрах ги видях в това положение ..
в зОомагазините продават някакви спрейове, които отблъскват кучетата и котките да не гризат там където си напръскал ..
нЯкой пробвел ли ги е .. еФикасни ли са .. ??
Публикувано: 03 February 2010 - 04:54 PM
Публикувано: 03 February 2010 - 05:32 PM
или на място където няма нищо което да го изкуши,а най-добрия вариант е клетка
Публикувано: 03 February 2010 - 05:39 PM
Аз лягам на принципа на Chiita относно коридора .Просто там ще му бъде мястото докато ни няма.Ама до тогава ,докато се постопли кой знае с какво ще ме изненада като се прибера.Говорих за клетката ама много затворнически ми се струва .Ще ходя да я взема към края на седмицата и ще реша какво ще правя,
.kara and cvetiпроверих сайта който си ми изпратила .Наистина цените са разумни .Ще пробвам.
Май изместих темата на форума , ама ще ми простите.Прекратявам.
Публикувано: 03 February 2010 - 06:07 PM
аМа аз излязах само за 10 минути .. и бях оставила навякъде отворено ..
кАкво го е прихванало .. сигурно се е ядосал че излизам без него и .. дай да оръфаме секциите ..
аМа мене ме е яд, че като по - малък не е правил такива бели .. а сега започна ..
Публикувано: 04 February 2010 - 09:46 AM
На моята колежка /нашия брат/ от ръбане им счупи две терикотени плочки ,а сифона от канала в банята го размотава из апартамента като най любимата играчка.Изяде им една табуретка от дърво в кухнята ,дистанционното на телевизора.Но най интересното което е че преди да го изяде без да иска пуснал телевизора и усилил звука до дупка.Колежката ми помислила ,че сина и прави купон в тях.Останала много изненадана като си отключила.Това е порода ТЕРМИНАТОР.
Ние днес сутринта куцахме.Взех да му гледам лапите но нищо видимо .Като тръгвах за работа вече не куцаше.Явно нещо се е престарал в гоненето на миризливки/ние във Варна си ги отглеждаме като дом.любимци/.Няма отърване от тия гадини.И ги яде даже .
kara and cveti,снощи се изпикахме и изакахме по вашия метод.Това се случи само веднъж.Аз естествено умрях от студ ,а той при второто излизане директно се завъртя и влезе вътре.Така около 5 пъти .Тази вечер сме пак на терасата.
Публикувано: 04 February 2010 - 06:37 PM
Днес имаме постижение .Батко го изпикал на терасата отново с 1000 зора ,а на работа като си бръкнах в джоба да вадя на колежката цигара намерих 3 бисквитки
Публикувано: 04 February 2010 - 08:22 PM
Публикувано: 04 February 2010 - 08:35 PM
Публикувано: 04 February 2010 - 08:49 PM
Друго, което ми направи впечатление - срамота е да имаш куче и да не знаеш как се пише името на породата му. Пише се Чау-чау. Надявам се вече да не допускаш такива елементарни грешки.
Edit: Забелязвам и друга правописна грешка: по обстойно .. пише се по-обстойно, защото сравняшаш. Ами научи се да пишеш, срамота е да се пише неграмотно. Айде със здраве и след време да казваш: "Добре, че влизах в един форум и се научих на правопис!". Съжалявам, че правя забележки за правописни грешки, но просто се дразня адски много.
Публикувано: 04 February 2010 - 09:27 PM
Сладурче
obsessed ще те помоля да се въздържаш за в бъдеще от такива постове
Първо датата на фотоапарата може да не е сверена и второ нека коментарите ти
да бъдат свързани с темата,в която пишеш,а не да правиш забележки
Публикувано: 04 February 2010 - 09:49 PM
Друго, което ми направи впечатление - срамота е да имаш куче и да не знаеш как се пише името на породата му. Пише се Чау-чау. Надявам се вече да не допускаш такива елементарни грешки.
Edit: Забелязвам и друга правописна грешка: по обстойно .. пише се по-обстойно, защото сравняшаш. Ами научи се да пишеш, срамота е да се пише неграмотно. Айде със здраве и след време да казваш: "Добре, че влизах в един форум и се научих на правопис!". Съжалявам, че правя забележки за правописни грешки, но просто се дразня адски много.
ХММММ хареса ми посрещането
Публикувано: 04 February 2010 - 09:51 PM
Сладурче
obsessed ще те помоля да се въздържаш за в бъдеще от такива постове
Първо датата на фотоапарата може да не е сверена и второ нека коментарите ти
да бъдат свързани с темата,в която пишеш,а не да правиш забележки
Благодаря ти много !!!

Вход

Горе
Цитиране +