Леле Ная е страхотна

сега е само за гушкане и мачкане

!!!
Няма да съжалявате ,че сте си взели френчи въпреки всичките бели, които ви очакват

.Всеки ден моята мадама ме изнендава с нещо ново.След като свали тапетите в коридора ,реши да си похапне и от мазилката и сега сме сложили плоскости по ъглите докато времето се стопли да направим ремонта.Оххх докато пишех сега тя подхвана тапета и от другата страна на стената

!Не мога да я оставя сама за 5 минути!А където е тръгнала да го сваля и се е отлепил за сега сме ги залепили с Капчица

Вече ни е срам да каним гости в къщи.Добре ,че се вихри само в коридора и е забравила за мокета в хола,че и там го беше подхванала,че чак до цимента беше стигнала!А вчера направо ме побърка докато я изкарвах!Излизам от блока и докато хвърля боклука я пускам без каишка,защото няма коли ,а и няма на къде да забегне.Излизаме и пред нас един циганин с каручка беше спрял и тя като видя коня се стъписа и нито напред,нито назад

!И докато и се радвах на учудената физиономия нашата девойка се шмугна между копитата на коня и започна да го души

и аз я викам ,а тя никакво внимание не ми обърна!Направо изтръпнах ,че коня можеше да я настъпи или...Добре ,че циганина бързо реагира и се шмугна под коня да я хване....тя като го видя почна да бяга от него и да се крие между копитата

абе голяма гонидба беше докато я докопа!
И въпреки всичките бели ,които прави веселите и приятните моменти са много повече!!!Даже вече свикнахме с хъркането и пръцкането

.Дали защото посрастна започна да пръцка звучно и да мирише повече

?Малко е неприятно в това студено време да отваряме прозорците ама то ...мирише...Каква хубава девойка е ,а какви аромати сътворява

!И въпреки всичко няма да съжалявате ,че сте си взели френчи

.
Да ме ивините ако имам правописни грешки,но не съм завършила българска филология и малко правописа ми куца

!