Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 24 November 2010 - 10:15 PM
Информация много– link
Цитат
Продуктът може да се използва като част от терапевтичната стратегия при алергичен дерматит, причинен от бълхи.
Да не се бъркаш от латинските наименования на заболяванията ,това са имената на най-често срещаните тении при кучето,няма да ги намериш при показанията на Адвокейта
Echinococus granulosus,Dipilidium caninum
Публикувано: 25 November 2010 - 12:51 AM
Публикувано: 25 November 2010 - 12:44 PM
Друг е въпроса каква е опасноста от заразяване с кучешка тения на едно домашно куче,но там нещата са много индивидуални и свьрзани с начина на живот на стопаните.Май е по-лесно човек да се зарази с кучешка тения от недобре измити зеленчуци,отколкото кучето му да се зарази с този паразит(НО за кучетата които се гледат в къщи и се хранят с преработена храна и пак нищо не е 100% сигурно)
Публикувано: 25 November 2010 - 01:36 PM
Публикувано: 01 December 2010 - 01:02 PM
bojkataara, в 11 November 2010 - 08:50 PM, написа:
delaida, в 20 October 2010 - 02:29 PM, написа:
bojkataara, в 19 October 2010 - 05:13 PM, написа:
ATT, в 15 October 2010 - 09:26 PM, написа:
Не сте виждали такава картинка- аз, мъж на 33 години, плаках като малко дете след прочитането на този разказ!
Надявам се никой от вас да не преживее приспиването на любимеца му!
На мен ми се случи преди 5 години(по здравословни причини- лекарите ми казаха, че нищо повече немогат да направят), и още си поплаквам!
Дори и сега, 5 години след случилото се, още изпитвам угризения и се измъчвам от въпроса "дали наистина нищо неможеше да се направи и дали това беше единственния изход?"!
П.п. Края на месеца, очакваме, ето тази малка красавица, да стане член на нашето семейство!
Тук сме на 17 дни
Малка муцунка, много е сладка. Сигурно вече нямате търпение да я вземете. Съдя по себе си, аз не можех да спя нощно време. Хайде като е вече у дома си да изпратиш снимки на мъничкото бижу.
Вече сме си вкъщи! На 46-тия ден:
шушунка малка :))) да те радва много-много!!!
Публикувано: 16 December 2010 - 05:54 PM
Добре дошли на новите попълнения !
Завърнах се след дълго отсъствие ,но пусто "две дини под една мишница" - не става.Виждам че всички сте наред за което много се радвам.
Джестъра стана на 1година и 1 месец./да ми е жив и здрав/Страшна фога ,абсолютно неуправляем и емоционален.Но не се оплаквам.
Чета по горе че някой искал френски булдог ама прочел че те са такива и такива.Ей хора пърденето е най малкото ,това че се лигави също.Не си вземайте френски екземпляр!Ще ви изяде къщата ,ще трябва да го разхождате и от време на време да играете с него.
Малко закъснял отговор ама ме хвана яд.Надявам се да ме прочете някой който ще иска да задава същите въпроси.Когато аз си взех моя обичан пръдльо ,не съм питала дали да си го взема.Не съм си и мислила че може по някакъв начин да ми наруши спокойствието.А при вас явно е така.По добре не си вземайте куче .Или ако си вземето то да е плюшено от Детмаг .Няма да се лигави и пърди и къщата ви ще бъде непокътната.И завършвам с това:Когато човек обича някое същество независимо дали е човек или животно свиква с неговите недостатъци!
И накрая да покажа порасналото ми момче
Пак ще наминавам ,надявам се по честичко
Публикувано: 03 January 2011 - 01:24 PM
Но искрено се надявам да си права Чита, засега обаче ще бъдем по внимателни!

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))
Публикувано: 04 January 2011 - 10:10 AM
Като малка искаше да хапе всички, но сега малко се поочовечи и само ако някой е много настоятелен да я души тогава налита, не се държи еднакво с всички.Имаме си един приятел Бруно(кокер) с него си умира да играе, не мога още да разбера как си ги избира.
Гледай Говорещия с кучета,може да научиш нещо, аз се опитвам,не ми се получава.
Публикувано: 05 January 2011 - 10:07 AM
PS: чела съм в темата за възпитание и спорт,ако това ще бъде съвета Ви!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Публикувано: 05 January 2011 - 01:07 PM
и хвалби.... съответно,когато го направи в къщи трябва да му покажеш,че не е там мястото (караш му се и пак на вънка докато не се изпишка)
Публикувано: 05 January 2011 - 08:22 PM

Вход

Горе
Цитиране +