Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#1541 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2011 - 12:13 AM

[quote name='kara and cveti' date='29 March 2011А на собствениците, на "постния" самоед мога само да кажа: Честито ви BIS Baby :ba_025:
[/quote]
Незнам защо се хванахте за това "постен" но дори е меко казано(може и да съм грешка но от моя гледна точка)!
Това :wb_052:
Качена снимка
И това :mg_062:
Качена снимка
Качена снимка
Нямат НИЩО ОБЩО!!! :ea_103:
User's Signature

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))

#1542 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 01:58 AM

Абе, вас кой и кога ви направи съдии, сега самоеда ви крив, оня ден ние бяхме криви че ви пречим на измамите!
След като не се светкаткате как НИЕ с родословните кучета ги познаваме от километри .... нека ви помогна - по главите .... по това че ние я живеем, дишаме и милеем за тази порода
Ние доказваме нашата страст към тази порода ежедневно - храним правилно и сме приятели с ветеринарите, защото слава богу ние ходим само за ваксини.
Имаме добър етикет и уважение, колегиалност към развъдчиците - знаем какво значи това!
Вие отбора на Френчоподобия ми седите тук и ми казвате кое куче кво било ...... аиде сиктир - станете съдии с моя ранг и след 1 век може да коментираме
Едно нещо да знаете : всеки изманик ще го изловим - ние сме тук за да пазим, обичаме и ПОДОБРЯВАМЕ породата Френски Булдог.
Обичайте си подобията на породата, но бъдете отговорни и не чифтосвайте - ние ви следим.
User's Signature

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions

#1543 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 06:48 AM

АЛООО Дръгливес(пардон-Драгонес) хйде по леко с изказванията!
Няма нужда да се биеш в гърдите колко си напред с материала, пък ние-колко сме назад, защото заради такива като теб тук пишат само 3-4 човека!
Нещо следиш ли ни, че не разбрах? Да ти дам адрес да ми спинкаш пред вратата, че да не изпуснеш нещо от нерегламентираното развъждане!?
Митът с добрия "етикет и уважението"го срина тотално с този си пост!
Говорим за кучета! Каква е разликата между породистите и тези които само приличат! Твоето като е породисто, вестник ли ти чете до магазина ли ходи та е различно от нашите!?
Хаиде сега ТИ СЕКТИР и да спреш коката, че ти потече носа!
User's Signature

#1544 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 09:00 AM

Показване на мнениетоDragoness, в 30 March 2011 - 01:58 AM, написа:

Абе, вас кой и кога ви направи съдии, сега самоеда ви крив, оня ден ние бяхме криви че ви пречим на измамите!
След като не се светкаткате как НИЕ с родословните кучета ги познаваме от километри .... нека ви помогна - по главите .... по това че ние я живеем, дишаме и милеем за тази порода
Ние доказваме нашата страст към тази порода ежедневно - храним правилно и сме приятели с ветеринарите, защото слава богу ние ходим само за ваксини.
Имаме добър етикет и уважение, колегиалност към развъдчиците - знаем какво значи това!
Вие отбора на Френчоподобия ми седите тук и ми казвате кое куче кво било ...... аиде сиктир - станете съдии с моя ранг и след 1 век може да коментираме
Едно нещо да знаете : всеки изманик ще го изловим - ние сме тук за да пазим, обичаме и ПОДОБРЯВАМЕ породата Френски Булдог.
Обичайте си подобията на породата, но бъдете отговорни и не чифтосвайте - ние ви следим.

НА кого говориш, извинявай и за какви измами?!? И по-скоро се запитай ти какво правиш тук сред отбора на подобията, като май 90% от регистрираните сме от него. Да не говорим за начина ти на изразяване....
User's Signature

Качена снимка

#1545 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 09:49 AM

Така ,всички постове, които не са свързани с естеството на темата "Фото,моля" , ще бъдат преместени в "говорилнята"(откъдето тръгна всичко)Нищо от тях няма да се редактира,нека спазваме добрия тон!
User's Signature

Качена снимка

#1546 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 10:34 AM

Към Ани:
Ако ти искат още пари за "истинско"родословие не се лъжи отново.
Това ще е поредната измама.Факт е , че знаеш много добре ,че нямаш оригинален документ.Това което са ти дали , даже не е фалшификат,защото аз под "фалшификат" разбирам нещо ,което е близко до оригинала,но не е истинско.А това което имаш, все едно някое дете е седнало и си е играло с фотошопа и е много ама много далеч от оригинала.Трагикомично!!!
Наприви си експеримент и пусни в гугъл наличната информация-имейли, имена ,адреси.
Ще започнеш да се смееш с глас.
Не знаеш име на развъдчик,развъдник, имена на родители ,не си сигурна даже от къде е Словения или Словакия?То от ясно по ясно , че си измамена от прекупвач.
Всички тези номерца в едно родословие са записани в племенните книги на федерациите и ако няма такова регистрирано куче в тяхната федерация(прим.Словакия) това куче не е регистрирано въобще.Татуировката ще им изиграе лоша шега,защото сьм убедена , че прекупвача си ги татуира.Микрочипа също е слаган в Бг.При всичкото писане , за това да контактувате лично с развъдниците а не да използвате прекупвачи, българина винаги иска някой друг да му свърши работата.
Ще те помоля все пак ,ако искаш пусни го този измислен документ (прикрий си имената и адреса),може да предотвратиш ,някой друг да не бъде измамен!!!
User's Signature

Качена снимка

#1547 Потребителят е офлайн   Ani_3 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2011 - 10:40 AM

Показване на мнениетоkara and cveti, в 29 March 2011 - 09:45 PM, написа:

Ani_3 наглостта ти надмина всякакви граници!!! Съжалявах те защото както каза Chiita ти беше просто една жертва на измама!!!
Жертва излъгана,че кученцето,което купува е родословно!!! Да,но ти не се спря и не осъзна нещата, и с най-голямата си наглост се записа за участие на изложба с фалшиво родословие , лъжейки и БРФК, и всички съдии, и изложители на тази изложба, и дори хората пишещи в този форум!!! Защото ти много добре знаеш, че кучето ти няма и никога няма да има родословие!!! Колкото и да ги снимаш и показваш тези дипломи, нещата няма да станат по различни, и за да спреш да се гордееш с това,че чрез измама сладкото бебе е получило тази оценка сега ще те уведомя,че всичките тези листчета,които притежаваш са невалидни, защото нямаш родословие.Ако не те е срам се обади в офиса на БРФК и попитай, ще разбереш че всичко е анулирано!!! Спри и се осъзнай :mg_062:

А на собствениците, на "постния" самоед мога само да кажа: Честито ви BIS Baby :ba_025:

За яснота по темата ще разкажа всичко отначало:
В сайта на БРФК се регистрирахме за участие в изожбата, в град Добрич и приложих родословието, което имам. Дни след това се свързах с г-н А.Христов (клуб френски булдог) за членство в клуба- изпратих му всички документи на кучето и седмица по-късно, той ни каза, че има проблем с родословието на Нола, но все пак да се явим на изложбата! Аз върнах това родословие на човекът, от когото взехме кучето и той ме увери, че проблема ще се разреши. На 26.03.2011г. отидохме на изложбата и преди заплащане на таксата за участие, аз им казах, че нямаме родословие, защото е върнато заради проблем,а те ми казаха да си намеря номера в каталога и да си заплатя. След това г-н И. Димитров ни отсъди "много преспективно", а другия съдия BIS Baby.

Много е жалко, че хора неможещи да сдържат завистта си, пишат вав форумите с цел всички други да бъдат смачкани и да изпъкнат те.
С това, аз приключвам да посещавам този форум.
Радвайте се "победихте"!

#1548 Потребителят е офлайн   Хърс Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 10:51 AM

На мен ми е много чудно как без да се представи родословието на кучето БРФК са го допуснали на изложба. Аз получих експортното педигри на Алекс когато беше на 8 месеца и поради тази причина първото ни участие беше на 9 месечна възраст. Разбрах, че без родословие няма как да се запишем за CACIB. Единствено от клуб Северни кучета ми казаха, че може да участвам на клубна изложба, но при положение, че им представя сканиран документ за да го проверят в съответната федерация и да ни впишат в племенната книга.

#1549 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 10:53 AM

Виж сега мило момиче,аз нямам за какво да ти завиждам, напротив съжалявам те :ab_041:
Дадох ти правото да разкажеш сама историята си, веднъж заради теб самата, веднъж за да могат хората да имат едно на ум
при закупуването на кученце,да внимават с тези "родословия" и да не бъдат излъгани и те.Ти ако имаше поне малко достойнство
щеше сама да ги предупредиш!

#1550 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 10:55 AM

Да , много жалко , отново и отново...Човека-дилър, ще оправи нещата (вие даже не подлагате на сьмнение коректността му) , а тези другите са злобни и завистливи,а ние с малкото сладко кученце сме неразбрани!
Разгледай тази стара обява от 2009 TUK
и по точно обърни внимание на снимките на уж родителите и номерата на татуировките ,които са им прикачили.Честито ,татко ви Actyon се появи , само че странно татуировката е като на дьщеря му.
Е тук всичко е измислено естествено ,убедена сьм че не е това родителя ви.Просто снимката отново е крадена и са си нащракали някакви цифри за достоверност.кофти, забравили какви цифрички са писали по снимките.

Защо сме толкова против прекупвачите и фермите?
Ето за това

Качена снимка

Така живеят родителите , на тези малки и сладки кученца.
User's Signature

Качена снимка

#1551 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 10:58 AM

Показване на мнениетоХърс, в 30 March 2011 - 10:51 AM, написа:

На мен ми е много чудно как без да се представи родословието на кучето БРФК са го допуснали на изложба. Аз получих експортното педигри на Алекс когато беше на 8 месеца и поради тази причина първото ни участие беше на 9 месечна възраст. Разбрах, че без родословие няма как да се запишем за CACIB. Единствено от клуб Северни кучета ми казаха, че може да участвам на клубна изложба, но при положение, че им представя сканиран документ за да го проверят в съответната федерация и да ни впишат в племенната книга.

много просто записано е като чужд изложител,, а на самата изложба са приели че си чакат експортното родословие.
User's Signature

Качена снимка

#1552 Потребителят е офлайн   Хърс Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 11:15 AM

Да, ясно, че е записано като чужд, но нали все пак трябва да представят документ. За мен е правилно, щом нямаш родословие без значение чуждо или експортно - не участваш. Така би трябвало да бъде.

#1553 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 11:20 AM

Да така е,затова са правилата , вероятно недоглеждане ...
User's Signature

Качена снимка

#1554 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 07:01 PM

Показване на мнениетоAni_3, в 30 March 2011 - 08:40 AM, написа:

С това, аз приключвам да посещавам този форум.
Радвайте се "победихте"!

Напротив, не е нужно да спреш да посещаваш форума.Този форум е за всички,които обичат и притежават кучета!
И да ти кажа не сме победили,защото измамниците все още ги има и докато ние си пишем тук, те са излъгали кой знае
колко такива като теб.За това аз лично те моля да разкажеш на хората за човека,който така брутално те измами (как те прилъга,какво ти обеща) ,с това ще помогнеш на
някой решил да им повярва като теб! Бъди честна и винаги ще имаш нашата подкрепа!

#1555 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 10:34 PM

Показване на мнениетоbojkataara, в 30 March 2011 - 04:48 AM, написа:

АЛООО Дръгливес(пардон-Драгонес) хйде по леко с изказванията!
Няма нужда да се биеш в гърдите колко си напред с материала, пък ние-колко сме назад, защото заради такива като теб тук пишат само 3-4 човека!
Нещо следиш ли ни, че не разбрах? Да ти дам адрес да ми спинкаш пред вратата, че да не изпуснеш нещо от нерегламентираното развъждане!?
Митът с добрия "етикет и уважението"го срина тотално с този си пост!
Говорим за кучета! Каква е разликата между породистите и тези които само приличат! Твоето като е породисто, вестник ли ти чете до магазина ли ходи та е различно от нашите!?
Хаиде сега ТИ СЕКТИР и да спреш коката, че ти потече носа!

Дааа, точно тези 3 - 4 човека поддържат породата в Б-я .... точно от тях черпите информация и търчите да ви помагат когато имате проблем със смешните си подобия.
Обикновено се отзоваваме и съдействаме .... ама вие не се сприяхте бре, аман вече,,,,
Ние не мразим вашите домашни любимци, мразим това че вие ги пускате едно на друго, лъжете хората за породност, произход .... после висят по кабинетите да ги лекуват ... ако оживеят!
Наглостта е безгранична - криво разбрана "любов" или как вече да го възприемам - не знам.
Ние - тия 3-4-ма човека си имаме етикета и уважението помежду си - към вас аз нямам.
Колкото до твоя адрес, ако имам желание точно след 3 обаждания ще го намеря , не ми е от интерес - моя адрес сущо не е тайна.
ААА, каква била разликата м/у моите кучета и твоето подобие ли?
Здраве, темперамент, изложби, уважение в цял свят, авторитет... моето име значи нещо - теб никой не те бръсне ....и като си такъв супер фен на подобните на френски булдог кучета - тури съоветния аватар.
Всеки ден трябва да благодарите на Чиита ,че ви държи в течение на проблемите и ги предодвратява.
Получавате предупреждение!
Едно от първите правила във форума е да се спазва НЕТИКЕТ!
Когато не можете да проявите уважение към хората участващи в дискусията,с които не сте на едно и също мнение,по-добре пропуснете.Има толкова други теми,в които може да споделяте опит.
МОД

User's Signature

#1556 Потребителят е офлайн   Ev.Mink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2011 - 11:33 PM

Показване на мнениетоChiita, в 30 March 2011 - 11:20 AM, написа:

Да така е,затова са правилата , вероятно недоглеждане ...

Непрофесионализъм от страна на клуб френски булдог към БРФК.

#1557 Потребителят е офлайн   Ev.Mink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2011 - 11:50 PM

Показване на мнениетоDragoness, в 30 March 2011 - 10:34 PM, написа:

Дааа, точно тези 3 - 4 човека поддържат породата в Б-я .... точно от тях черпите информация и търчите да ви помагат когато имате проблем със смешните си подобия.
Обикновено се отзоваваме и съдействаме .... ама вие не се сприяхте бре, аман вече,,,,
Ние не мразим вашите домашни любимци, мразим това че вие ги пускате едно на друго, лъжете хората за породност, произход .... после висят по кабинетите да ги лекуват ... ако оживеят!
Наглостта е безгранична - криво разбрана "любов" или как вече да го възприемам - не знам.
Ние - тия 3-4-ма човека си имаме етикета и уважението помежду си - към вас аз нямам.
Колкото до твоя адрес, ако имам желание точно след 3 обаждания ще го намеря , не ми е от интерес - моя адрес сущо не е тайна.
ААА, каква била разликата м/у моите кучета и твоето подобие ли?
Здраве, темперамент, изложби, уважение в цял свят, авторитет... моето име значи нещо - теб никой не те бръсне ....и като си такъв супер фен на подобните на френски булдог кучета - тури съоветния аватар.
Всеки ден трябва да благодарите на Чиита ,че ви държи в течение на проблемите и ги предодвратява.

Всяко обобщение води до грешки. Изложби, уважение в цял свят, авторитет... Все е суета на хората. Затова ли ползвате чистопородните си френските си булдоци? Все пак, и чистопородните кучета боледуват. Особено, ако легитимният клуб не е поставил задължителни изисквания за допълнителни здравни изследвания за болести, към които е предразположена съответната порода. И не изисква основни биологични и генетични познания от легитимните си развъдчици. А и много често, вместо игри и разходки на чистопородните кучета им се налага да стоят в коли и клетки, за да посещават изложби по света и у нас. Това ли е кучешкия щастлив живот?! И на техните стопани?! А здравето и темперамента на породата ги има в наличност и в кученцата без родословие. Стига да са заплодени от любовна връзка (а не планирани за утрешни герои на изложби или търговия с жива плът) между здрави татко и майка, бременността и раждането да е протекла под вет. контрол, кърменето и отбиването да не е пришпорвано, да са социализирани с братчетата и сестричета си възможно по-дълъг период, да е проведена програмата по обезпаразитяване и ваксиниране по план и внимателно адаптирани в новите си семейства. За всеки има избор!

#1558 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2011 - 02:10 AM

I da se punete niama da uspeete da ni skarate, obajdaite se kolko 6tete ....za vas kuchenca niama!

Moderatori - narochno e na latinica zaradi neuvajenieto mi kum teia.....
МОля, пишете на кирилица,иначе мненията ще се трият!
МОД

User's Signature

#1559 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2011 - 06:56 AM

Спирам спора с Дръгливата, явно е болна комплексарка!
Колкото до това:"Колкото до твоя адрес, ако имам желание точно след 3 обаждания ще го намеря"
Да го приемам ли като заплаха, защото ако е така, не ти трябва да се набутваш-ще ти го дам на лични! Заповядайте!!! :ab_041:
Получавате предупреждение!
Спазвайте добрия тон! НЕТИКЕТ
МОД

User's Signature

#1560 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2011 - 09:50 AM

Лелеее колко злоба, колко свещена простота.... И после ще иска уважение.. Ц-ц-ц...
User's Signature

Качена снимка

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема