Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#1641 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 November 2011 - 10:59 PM

Ако през останалото време даваш нужното внимание и разходки на кученцето, не е проблем че ще е само докато ти си на училище.
Да, разходките започват около седмица след третата ваксина :smile:

#1642 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:03 PM

С всеки ден се приближавам до онзи юнски ден когато ще си имам френчи :wub: :af_089: ( бавно но се приближавам) и усещам че мястото ми е имeнно в този форум. Благодаря ти че поне ти ме разбра kara and cveti! :rc_036: :smile:

#1643 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:06 PM

Извини ме че се обръщам така(kara and cveti) с теб ако имаш нещо против кажи как да ти викам :smile:
Извини ме и за глупавите въпроси, но мисля че ти се постави на мое място и ме разбра :smile:

#1644 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:12 PM

Във форума има много информация, с която ти препоръчвам да се запознаеш преди да си вземеш малкия палавник.
Има теми свързани с възпитание и обучение, хигиенни навици и т.н.т. които ще ти помогнат за отглеждането на кучето.

#1645 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:17 PM

А мойе ли да попитам какъв пол е твоето френчи на колко е как се казва

#1646 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:20 PM

Аз имам много френчита, можеш да ги разгледаш тук Talisman de la Fortuna :smile:

#1647 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:30 PM

Когато си купувам френчи искам да е сладко колкото твоите :wub:
СЛАДУРИ :mg_062: :ba_025: :ae_085: Да са ти живи и здрави :md_064:

#1648 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:45 PM

Лека нощ. До утре

#1649 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 12:32 AM

Показване на мнениетоkeli, в 29 November 2011 - 11:03 PM, написа:

С всеки ден се приближавам до онзи юнски ден когато ще си имам френчи :wub: :af_089: ( бавно но се приближавам) и усещам че мястото ми е имeнно в този форум. Благодаря ти че поне ти ме разбра kara and cveti! :rc_036: :smile:

Мога ли да попитам(ако не е много не-учтиво) на каква възраст си?
User's Signature

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))

#1650 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 12:57 AM

Хаха bojkataara и аз мислех да попитам същото, но едва ли е от значение точната възраст, всички разбрахме че е дете :md_064:

#1651 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 07:07 AM

Ами аз не се притеснявам че ме питате. На 12 години съм, 7 клас(тръгнах 1 година по рано на училище). Просто мама иска да си вземем куче когато си взема матурите. Да знам че съм дете но като чета по форумите колко по- малки от мен деца си купуват кучета.... А вие на каква възраст сте?

#1652 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 30 November 2011 - 10:46 AM

Годините нямат значение....тук пишат хора на всякаква възраст :)
Малка си....но същевременно си достатъчно голяма да се грижиш за куче.....щом се интересуваш това е добре. Дано наистина вземеш правилното решение или по точно семейството ти също да разбере за какво става въпрос....защото финансово едва ли зависи само от теб :)
Не ти се нахвърлям.....просто всички ти казахме,че може да се поровиш малко из форума, не само този за френски булдог,а в целия дог.бг и да отговориш на много от въпросите си.
В началната страница на форума (dog.bg)...преди да влезеш на френски булдог има форуми за обучение и възпитание,
има и форум - "да запазим и развием породите"-защо да си вземем породисто куче и т.н. И там, и тук има теми за храната.....за грижите - почистване на уши,очи,къпане,нагръдник или нашийник............. и всичко което се сетиш....
Кучето,което си си сложила на профила е много хубаво и е родословно....само имай предвид,че кучетата "от 300-500 лв." няма да станат такива......90% от тях са с малки глави,по-слаби и с малки опашки.....надявам се сега разбираш какво имаме предвид .....в темата Фото,моля сама можеш да направиш разликата,но най-основната причина е ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА КУЧЕТАТА,КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ,което се опитахме да ти обясним с bojkataraa.... :wb_052: :md_064:

Приятен ден !!!
User's Signature

Качена снимка

#1653 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 11:38 AM

Валка, за годините не си права!
Попитах за годините, защото както се оказа, детето е на 12г. и не съм сигурен(а може и да съм) дали има представа какво иска!
Ясно ми е, че Френчи е сладко кученце с чипа муцунка което "крещи" ела и ме нагушкай(поне за деца на нейната възраст)!
Но това е живо същество, което има своите нужди, извеждане, хранене, внимание,къпане и четкане...!
Но детето ще порасне, ще започне да се заглежда по момчета, ще ходи по купони и кафета, ще му се спи до късно...!
Мама и тати ще ходят на работа и няма да имат възможност да се занимават с домашния любимец!
Тогава!
Кученцето ще е пораснало и няма да е толкова сладко и атрактивно за детето както новите неща в живота, напиращи от нормалното развитие на един тийнейджър!
Какво става с кученцето ТОГАВА???

Естествено сега очаквам отговор от типа: Не аз много ще се грижа, много ще го обичам, ще го обучавам и ще му отделям всичкото си свободно време!!!
И съм сигурен, че детето няма да излъже, но само защото има желание и в момента наистина мисли точно по този начин!
User's Signature

#1654 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 01:23 PM

Ами благодаря ви. Аз смятам че и двамата сте прави. Кученцето на профила ми много ми хареса и реших да си изтегля от интернет снимката :). Да не завися само аз в цената. Но майка ми толкова много ги харесва че почти не я интересува на каква цена ще е. Като се позамисля малко може и родословието на кученцето да не е чисто защото не съм чувала да има изложби в Русенска област и надали ще мога да го заведа по- далече. Съгласна съм с теб Valka че за 300-500 лв няма да станат такива кученцата и може да има някакъв риск свързан с здравето на кученцето. Дали има среднопородисти френски булдочетата така да се изразя? Дори и да си взема чистопородно кученце честно ви казвам не мога да го водя по много изложби :dh_188: Но пък ще си имам най-добър приятел. Няма да е от тези който изброи Valka че може да са с малки главички......... А относно bojkataara съгласна съм с това което си написал но мисля че няма да стане така. Майка ми работи като приемна майка вкъщи. Семейтсвото ми се състои от 7 човека и не мисля че кученцето някога може да остане само :ab_041:

#1655 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 30 November 2011 - 09:14 PM

bojkataraa имах предвид,че нашите год. нямат значение,защото keli ни попита кой на колко години е....но няма значение.... :)

А Keli....ти мило вече започваш да задаваш малко глупавки въпросчета :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Не е нужно да ходиш на изложби или където и да било......просто си взимаш куче-каквото и да е то и си го гледаш. Това,че евентуално може да е родословно ( в което малко се съмнявам) не означава ,че трябва да го водиш някъде извън областта ти ..... и понеже няма да ме послушаш и да прочетеш малко из темите,а ще задаваш всеки безмислен въпрос тук.....аз спирам да отговарям ! Не се сърди-сладка си,но мисля,че достатъчно всеки от нас се опита да ти помогне :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#1656 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 09:49 PM

Показване на мнениетоValka, в 30 November 2011 - 09:14 PM, написа:

bojkataraa имах предвид,че нашите год. нямат значение,защото keli ни попита кой на колко години е....но няма значение.... :)

Опааа, моя грешка! :db_046:
User's Signature

#1657 Потребителят е офлайн   berguni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2011 - 10:01 PM

За среднопородисто не съм чувал но лично според мен няма толкова голямо значение дали ще ти е с родословие или без.Вземи си и го гледай с любов и не трябва да ти пука дали е с малко по-малка или по-голяма глава важното е че това е твоето куче и то ще те допълва,и най-важното ще ти е най-добрия приятел.Но от мен да знаеш френчитата са кучета с голям характер и ще ти дойде малко трудно като за първо куче,но също така и ще те радва много и е доста по-добър избор от пинчер или пикинез :md_064:

#1658 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 10:06 PM

Да послушах те Valka и вече чета темите но днес не съм чела имах много работа. Мисля че това че съм на 12 години не трябва да ви кара да ме мислите за дете и с всеки отговор да с е отнасяте така с мен. Когато имам свободно време попрочитам това онова. Знам че въпросите ми са глупави но всички сте задавали въпроси като мен в началото глупави или не но сте задавали.

#1659 Потребителят е офлайн   keli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 10:08 PM

Благодаря ти berguni и аз мисля така

#1660 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 10:31 PM

Показване на мнениетоberguni, в 30 November 2011 - 10:01 PM, написа:

За среднопородисто не съм чувал но лично според мен няма толкова голямо значение дали ще ти е с родословие или без.Вземи си и го гледай с любов и не трябва да ти пука дали е с малко по-малка или по-голяма глава важното е че това е твоето куче и то ще те допълва,и най-важното ще ти е най-добрия приятел.

:bb_032: Браво бе, страшно "добър" съвет и даде
Ние досега се счупихме да и обясняваме за болести и проблеми :x_194: и ти с едно изречение, се ..... (без извинение) на всичките ни усилия! :xg_131:

Нека спазваме добрия тон :)
МОД

User's Signature

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »