Проверявате ли периодично в приютите в София ? Най-добре е, ако можете да отидете на място и да проверите внимателно всички клетки.
Изгубено безпородно кученце. Квартал Надежда - Толстой
Публикувано: 24 March 2011 - 09:58 PM
В Надежда 5 има една руса жена, която не е добре и винаги след нея има една тумба с кучета, но не съм се заглеждала какви са. Сега след като видях обявата и снимката ще обърна внимание на кучетата, които я преследват. Виждам я почти всеки ден, докато разхождам бебето, така че ако я видя и утре ще пиша дали има куче, отговарящо на вашето!
Публикувано: 27 June 2011 - 10:58 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 June 2011 - 03:47 PM
Не етой, Нук беше по-тъмен и е по-голям :)

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.