Най-новите кучета в изолатора...
Публикувано: 11 September 2006 - 01:56 PM
П.П.По този повод искаm да споделя за инфото.И от медиатора и от шефа на изолатора.Значи бяха ми казали за малкото пити:
- оставен заради кожно заболяване,
-оставен защото е на 11 години ,
-оставен защото хапе.
Нито едно не се оказа верно!!!Оставен е от стопаните си ,защото не можели вече да го гледат!!И е млад и добър, а това на гушката е малко спория.Не ми се иска да правя изводи кофти, но вече за N -ти път ми се случва да чувам подвеждащо инфо по телефона- и от 2-ти страни на баpиерата.Така ,че моля, не се доверявайте на телефоннни изяви- идете там и вижте сами!!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 September 2006 - 02:27 PM
Цитат
Много вярно - това е единствения начин да разберете със сигурност всичко за щастливеца, който искате да спасите!!!!!!!
Публикувано: 11 September 2006 - 04:13 PM
Верно е много нахилен и изглежда мил! Дано намери семейството, което заслужава!!! r)
Прикачени файлове
-
Pitbul.jpg (124.34K)
Брой сваляния: 162
#144 Guest_Guest_*
Публикувано: 19 September 2006 - 06:13 PM
Публикувано: 23 September 2006 - 08:03 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 September 2006 - 09:53 AM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 27 September 2006 - 09:11 AM
Още снимки на кучета от седмицата между 8и и 15и можете да видите тук.
Прикачени файлове
-
08091.jpg (36.89K)
Брой сваляния: 272
Публикувано: 27 September 2006 - 12:20 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 September 2006 - 01:58 PM
Цитат

това не е ли някакво питоподобно bl)

#155 Guest_Guest_*
Публикувано: 05 October 2006 - 11:15 PM
Ето последните снимки от Сеславци.
Личният състав включва една доберманка, зарязана от собственика си, двама гамени, които са изяли една коза и затова са в карцера и група юноши бледни, които не се знае колко ще изкарат. Има и кучета още от средата на миналия месец.
Публикувано: 06 October 2006 - 07:15 AM
а. Не лаят достатъчно;
б. Лаят много;
в. Лаят, но не хапят;
г. Хапят, но не лаят;
д. Са много стари вече и спят по цял ден;
е. Лаят добре, хапят, когато трябва, но просто на селянина не му се занимава да го храни и гледа - пример - Бруно...
Освен тях има и кучета, които са били гледани в апартамент, но вече са стари и/или болни. Спомням си за две овчарки на по 12-3 години, една сляпа овчарка на около 5-6 години, едно коли на 12, въпросния доберман... Не знам що за човек трябва да си, за да гледаш куче вкъщи 10-ина години и грам да не се привържеш към него...
Естествено, има и дълбоко хуманни натури, които вместо да оставят кучето си в изолатора, предпочитат да го зарежат в някой непознат квартал - пример - кутретата, които Михаела беше откарала в Лозенец...