8-годишно момче се удави,опитвайки се да изхвърли котенце
Публикувано: 25 June 2010 - 11:29 PM
Ако някой тук иска да дава съвети за възпитание може да си отвори тема.
Мисля,че идва време да замълчите и да покажете поне малко уважение към починалото дете - да се държим малко като хора,а?
Публикувано: 25 June 2010 - 11:29 PM
Furia_S, в 25 June 2010 - 04:13 PM, написа:
То наистина излиза че животните са по-милосърдни от стопаните си.
И ако подобна трагедия ви се случи...какво...?
Сега си мисля, че едва ли на хлапето
За мен е плод на немарливост и подценяване на обстоятелствата и котето в случая няма никакво значение. Със или без коте, куче или друго животинче, нещото просто е трябвало да се случи. Убедена съм, че предупредителни знаци е имало(това го пиша без грам суеверие).

Публикувано: 25 June 2010 - 11:32 PM
Цитат

Истината започва в лъжи.
Публикувано: 25 June 2010 - 11:46 PM
Само ще ви помоля да не ме наричате "миличка"
За мен мнението на всеки е важно,дори и на най-разумния пубер(въпреки,че такова животно нема!),но тук мисля,че беше по-разумно спора да спре и да се прехвърли в друга тема,за да не се осквернява паметта на детето.О.к???
Публикувано: 25 June 2010 - 11:58 PM
Цитат
Тези канали се намират из цялото село! Като започнеш от Ръжена,Кънчево,и Розово! От язовир Копринка по тези напоителни канали,водата стига до Ст.Загора.Не е нужно да ходиш надалече,те са вътре в самото село.
Публикувано: 26 June 2010 - 12:03 AM
Цитат
Цитат

Истината започва в лъжи.
Публикувано: 26 June 2010 - 12:05 AM
Публикувано: 26 June 2010 - 12:18 AM
Цитат
Ще ме извинявате но това е най-ирационалното мислене което съм срещала ;) Както казах вече родителите сами са си виновни.
Не ми преписвайте заслуги не съм правила сравнения. А относно човешкия живот, не беше ли всеки живот свещен? Не е ли господ този който е спасил котето и погубил детето? И "кога" рода и кърма си е моя работа, със сигурност няма да пусна детето ми само до реката. Не ме наричайте луда Tи Джей, нека не ставаме емоционални ;)

Истината започва в лъжи.
Публикувано: 26 June 2010 - 12:18 AM
Няма спиране тая машина!
"Идиотизма на родителите" по-добре го обсъждайте на родителските срещи в училищата си,със сигурност там можете да направите повече отколкото тук-все пак ние се опитваме да възпитаваме по другия начин децата си.
Най-гадното е,че тази тема е пусната с цел да предизвика именно това!
Публикувано: 26 June 2010 - 12:31 AM
Родителите са в основата на всичко, с тази тема трябва да възпитаваме тях а не децата им.

Истината започва в лъжи.
Публикувано: 26 June 2010 - 12:31 AM
Не ми дрънкай глупости,не класифицирай родителите като идиоти,защото каквото повикало,такова се обадило.Най-ужасното нещо на света е детски труп.Събирай си акъла,събирай си мозъка,и прояви елементарно уважение поне към смъртта!
Всъщност какво ли се разправям с теб по нощите
Айде,бягай да порастеш
Публикувано: 26 June 2010 - 12:42 AM

Истината започва в лъжи.
Публикувано: 26 June 2010 - 12:42 AM
Публикувано: 26 June 2010 - 09:11 AM
Публикувано: 26 June 2010 - 09:18 AM
Danyto, в 26 June 2010 - 09:16 AM, написа:
С нормален тон обясних на момчето че това което пише е повече от жестоко. И това го обяснявам единствено с възрастта му, ще порасне, ще има собствени деца и ще разбере за какво иде реч. С възрастта на повечето хора им просветва че това, което са казвали в емоцията си през пубертет няма нищо общо с действителонстта, споко.
...аз бих се ужасила ако моят син казва в случай на подобна трагедия по адрес на родителите и роднини подобни неща.
Кънчево и Розово ги знам, ходила съм там и то не веднъж, така че това с каналите е точно така както го пише Ти Джей.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 26 June 2010 - 10:38 AM
Фурия и твоя тон не беше от най-добрите :) веднага го пита на колко е години и какво значение има това!? И той малко на мъж се прави ама нали като по-възрастни трябва да дадем пример и да прекратим това, всеки си има мнение каза го и стига вече!

Публикувано: 26 June 2010 - 10:42 AM
Ей Фурия много рано ставаш бе :) Аз докато се излюпя има цял роман написан :)

Публикувано: 26 June 2010 - 11:12 AM
Всичките ми деца плуват, а по Римско е било задължително и вапрос на елементарна култура .
Не може да обезопасиш сички дупки , и канали .
На село едно дете само от всички не можеше да плува , .. и се удави в Дунава .. нелепо , но явно закономерно .
За месец 2 пъти седмично малко дете проплувва , и това умение му остава за цял живот .
Родителите обаче масово ги мързи ... за съжаление.
Публикувано: 26 June 2010 - 11:20 AM
Аз се излюпвам в 6.30 (а понякога и по-рано) , да разходя кучо, да поупражняваме няколко команди и да не ме гледат на кръв и урина минувачите - по това време няма никой навън освен някой друг кучкар. Да не говорим че сега през лятото се радвам на захлаждане като малко дете - нали виждаш моят крокодил с какъв кожух е.
Предлагам на всички просто да се опитат да видят как изглеждат коментарите отстрани и да запазим благоприличие. Да се въздържаме от реплики от рода на "каквото си повикал", "да носят вината до края", "родителите са идиоти (те дори не бяха там)" и "нямало да стане човек от това дете". Както правилно написа някой в темата за нахапана жена "Изгубихте всякакво благоприличие вече". Защото това, че ние обичаме животните си, явно не ни прави по-добри и по-милосърдни...
Аз съм помагала на погребение на дете на моя близка. Моля ви, не знаете какво е това. Просто не знаете за какво говорите.

Чау - кучето, близнало небето...

Вход

Горе
Цитиране +