Истински кучкар ли сте?
Публикувано: 30 November 2008 - 01:50 AM
Когато отивате на поход в планина, раницата ви натежава допълнително към 10 - 15 кг, защото: спите на палатка заради кучетата, носите на гръб достатъчно храна и вода въпреки всичките изкачени върхове, носите им спални чували, през нощта мъжът пази палатката зъзнейки отвън, а вие си спите на топличко с три кучета-грейки, ако слънцето пече прекалено силно, вместо да се движите, засядате в сянката на дърветата и чакате - нищо, че може да не успеете да се приберете навреме в родния град за работа...
Публикувано: 03 December 2008 - 05:03 PM
за да ви видят приятелки в свободното ви време,те просто трябва да дойдат с вас в парка иначе не се знае като се залисате с куч дали ще остане време за тях.

Публикувано: 10 February 2009 - 06:26 PM
Публикувано: 10 February 2009 - 10:17 PM
Цитат
за да ви видят приятелки в свободното ви време,те просто трябва да дойдат с вас в парка иначе не се знае като се залисате с куч дали ще остане време за тях.
21 с тези двете ;D
Мен вече мъжО ме нарича "секта",като започна да говоря.
Доста от репликите ми започват с "А с Рори днес..." или "А пък в Дог.бг прочетох..." :izcherven:
Публикувано: 01 March 2009 - 12:14 AM
П.П.
Къде ти време за приятелки... аз с майка ми и баща ми почти не се виждам, с приятеля по- често, ама той поне се опитва да ме разбере, че нали си има и той две "буболечки" в тях и още две в ранчото. :D
И все пак не е достигнал мойта вманиаченост. Стане ли 8.30ч. и съм някъде навън започвам да зъня на наще;
"Ало, а Райа нахрани ли я? Ама сложи и точно колкото аз и слагам."
"Алооо, мамо, забравих да кажа да и смениш водата."
след 10 минути се присещам;
"Ало, наяде ли се Райа? Ааа, като се наяде я изведи да се изпишка! Ама не ходи там, пред оня блок, че уличните кучета не те познават тебе, води я само покрай нашия! И само да ходите бавно, няма да и даваш да тича като е яла!"- от там се чува- "Айде стига се обажда за глупости, секи път едно и също!"
Абе в общи линии майка ми ме мисли за луда и не може да си обясни откъде идва любовта ми към животните.
Баща ми си мълчи повече, нищо не казва човека по тая тема, ама... де да знаеш
Публикувано: 01 March 2009 - 12:24 AM
Ние преди половин час бяхме събудени най- нагло за ритуала връзване на мартеница и сега спиме блажено ;)
Публикувано: 02 March 2009 - 12:56 PM
Публикувано: 18 May 2009 - 03:25 PM
Всичко ми се връзва от въпросника, без въпросите за офисните снимки и свързаното с работата
Публикувано: 27 July 2009 - 09:56 AM
-> Ако за вас важат по-малко от 5,вие сте истински кучкар.
-> При 10 отговора вярно вие сте съвсем обикновен стопанин на болонка.
-> 15 да ви носят почетното звание достоен антикучевъд.
-> До 20 ви превръщат в антикучевъд маниак.
-> Над 20, и при положение, че имате какво да добавите към списъка можете да се гордеете със себе си вие сте пълно ку-ку.
Публикувано: 13 November 2009 - 12:33 AM
-Кучето неще да я де,а Вие го гоните с лъжица в ръката само и само да хапне малко(Поне на мене ми се случва
-Докато сте на вън от време на време несъзнателно започвате да говорите на кучо който с забил нос в земята
-Пазите бебешките му зъбки,бебешките играчки,бебешкия повод та дори първата и купичка която е толкова нагризана че дори не прилича на паница,ама Вие си я пазите.
-Дори до магазина който е пред блока кучето е с Вас под рамо.
-Разглеждате брошурки на Ейвън,мяркате някакво детско герданче и решавате че може да го земете,приятелките те гледат странно,не спокойно не за мен,а за кучето
-На всеки срещнат ''мърлио'' виквате:Ей сладур и задължително подхвърляте по нещо ако имате.
-Докато сестра/брат ти ги няма оправяш леглото им и викаш куч да спинка при теб да не те е страх.
-Видите ли човек с куче веднага отиваде да се запознаете и разговорът ви е най-малко 10 минути.
-За Хелоуин кучето си има костиум и с още няколко прителчета обикалят за лакомства.
-Не ви се струва странно да купите нашииник за 50 лв. или легло за 100лв.
п.с.-Ако нещо зе повтаря,съжелявам
Публикувано: 07 December 2009 - 10:41 PM
Смешно е, но направо сърце не ми дава .. като ме погледне с тея очички и не мога да изляза без него, да ям без него, да не спи до мен в стаята

Публикувано: 08 December 2009 - 01:40 PM
Приложили сте всички правила за тренировки и възпитание, включително тези на Цезар Милан ... към децата си. За кучето ви те не важат.
Кучето ви знае , че е осиновено, но не знае , че е куче.
Когато детето пита какво има за ядене, му казвате да погледне в хладилника какво е останало от вчера. Когато кучето започне да се мотае в кухнята, го питате "Искаш ли мама да ти направи баничка ? С много сиренце и яичица?"
Когато се разхождате в студа, питате кучето "Замръзнаха ли ти крачетата? Ела мама да те гушне. Ох , много си натежала." Когато дъщеря ви се оплаква , че са и замръзнали краката, отговаряте "Oмръзна ми да повтарям да не ги носиш тези обувки."
Когато сте далече, се обаждате на децата за да питате как е кучето.
Когато децата ви разказват какво им се е случило, ги прекъсвате с въпрос за кучето.
Когато гледате телевизия с кучето, ако има лоши думи или страшни кадри, закривате учите или очите на кучето с ръце , за да не се разстройва.
Синът ви ходи на лекар веднъж на 5 години. Кучето го водите по 5 пъти в годината на ветеринар защото е кихнало, защото се чеше , защото не е весело, защото 2 дни няма апетит...
При разходка детето ви изпуска кучето и решава , че няма да не се прибира тази нощ - вие нямате проблем , ако детето не се прибере, но "ще го убиете", ако се прибере без кучето.
Готвите без подправки и сервирате на кучето. После прибавяте в тенджерата сол и пипер, разбърквате и сервирате на всички останали
В колата ви на седалката до шофьора винаги е постлано одеалцето на кучето. Това е неговото място. Всички останали седят отзад.
Кучето ви е легнало при някое от децата. Ревнувате. Отивате да му се подмазвате ( на кучето) за да дойде във вашето легло.
Ако нощем нещо тупне поглеждате кой е - ако мъжът ви е избутал кучето от леглото го будите да се свие малко за да направи място на кучето. Ако кучето е избутало мъжа ви се смеете.
Mъжете:
Ако мъжът ви каже , че в сърцето му има място само за една дама, значи има предвид кучето.
Когато показва снимки и обяви, че това е любовта на неговия живот, говори за кучето.
Когато говори за най-красивото момиче на света, става въпрос за кучето.
Жилище
Когато си търсите жилище, първо разучавате местните закони за кучета. После се интересувате дали дворът е ограден за да си играе кучето. После проверявате колко е далече паркът, където може да се разхождат кучета.
Всички мебели и украси се купуват с мисълта дали са безопасни за кучето.
С приятели
Не ходите на гости, където кучето ви не е поканено.
Не каните гости , които кучето ви не харесва

Вход

Горе
Цитиране +