Истински кучкар ли сте?
Публикувано: 23 May 2006 - 01:48 PM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 23 May 2006 - 07:39 PM
Незнайно защо репликите, "Стой мирно, не, НЕ ги яж тия глупости! Аау пак ще чистим *** ! Хайде да плуваме!" Огласят целия плаж. И направо ме е срам, огато току-що облизаните жени хихикайки се притеснително, ме гледат с поглед казващ "Ама приберете си кучето".... l)
Допълнения
- Каните кучето да седне на дивана, въпреки, че на него му се лежи на хладния под.
- Често мачкате и покривате с милувки кучето, говорейки "ох , какви сладки уши, ами носа? Няма друг нос като този нос, на мама...... (да не продължавам)
- Винаги бдите над държанието на деца и непознати с кучето.
- Ако кучето издаде странен звук, задави се, чеше се повече от нормалното, че дажи и едного му око ви се струва по-голямо - веднага отивате на ветеринар! w) d)

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 23 May 2006 - 08:33 PM
Цитат
Ама ха, ще яде милото, че и цяла тава, я ти карай само на ориз,хи-хи. bravoS
Какъв ти виц! Това беше днешното ми светло утро! b)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 May 2006 - 09:04 PM
А и към добавките да не забравя и садистично звучащите реплики
"Ще ти скъсам ушите!" "Ще те сцърцам!" "Щте ти изям носа!" и др.

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 23 May 2006 - 10:54 PM
Цитат
Някъде из форумите имаше един собственик на папагал, който на някои от филмчетата (домашно видео) казваше с дрезгав глас: Ще те смачкам! Ела мачкам! l)
(порадвайте се на смешния бърборко тук - чуйте непременно "зайченцето бяло"!)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 24 May 2006 - 12:15 AM
Цитат
Цитат
А и към добавките да не забравя и садистично звучащите реплики
Някъде из форумите имаше един собственик на папагал, който на някои от филмчетата (домашно видео) казваше с дрезгав глас: Ще те смачкам! Ела мачкам! l)
(порадвайте се на смешния бърборко тук - чуйте непременно "зайченцето бяло"!)
Филмчетата са страхотни, поне няколкото които гледах. Ако не се отварят с Firefox, пробвайте с Internet Explorer, защото аз десет минути си блъсках главата какви са тези празни страници, които ми се отварят. Иначе за теста - то е срамота, ама за малко се разминах с гупите. r) Е, наваксах с допълненията обаче не се брои сигурно, защото са много. r)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 24 May 2006 - 09:14 AM
Цитат
Зминаваш в чужбина. Получаваш смс от любимия. Той гласи: Всички папкат и акат-няма проблеми! А да-имаш поздрави и от детето! b)
Кучкари ли? Ние сме ЛУДИ! l)
Как ЛУДИ бе Буши- та това са нормалните съобщения- нали иначе им скъсвам главите ако не ми кажат кой как акал и пикал...
Майка ми само не може да издържи психически, когато чу един такъв разговор с любимия от стотици километри- а дъвчеш ли кремвиршите на котката предварително- мое указание, щото болният и склери котарак ядеше само ако ние дъвчем малко преди него.......

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 May 2006 - 10:16 AM
Цитат
l) ...дам, луди сме b)

Публикувано: 25 May 2006 - 08:06 AM
Миналата година като мръднахме за малко до морето кучо беше на гости у приятели/двор, зелено, другарче даже/, аз звънях по 438575986 пъти на ден да питам как е , ял ли е , акал ли е , добре ли е , спи ли и по колко часа спи.. bl) ...Хората са ме взели за перко, сигурна съм, ама от възпитание си мълчаха. Отделно е въпроса, че надух главата на мъжа ми -как ли е Рикчето сега, дали му е мъчно за нас... bl) И се криех като ми потекат сълзите, защото мъжът ми вече не ме издържаше.../друг е въпросът, че като отидохме да си го вземем куч не щеше да тръгва, не му се оставяше свободата, другарчето и големия двор/.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 14 March 2007 - 05:58 PM
Истинския кучкар задължително има подпис във форума, указващ възрастта на ... детето? Нееее, на кучето му.
Някои имат и по няколко, за ужас на модераторите l)

Публикувано: 15 March 2007 - 01:01 PM
Вие сте луд кучкар, ако:
# Библиотеката или фаворитите в браузъра ви съдържат поне 20% кучешки четива.
# Завиждате на мъжа/жена ви, че е навън при -15 градуса с кучето, а вие сте болен.
# Тъпчете се с хапчета, само и само да може да се разхождате или просто да живеете с вашето куче
# Държите старото килимче, което е любимо на кучето, нищо че е вече за боклука и смущава сериозно евентуалните ви гости.
# Знаете наизуст всички локални, държавни и международни закони засягащи кучето.
# Купувате си камерка, към която можете да се "вържете" във всеки един момент, за да следите какво прави кучето като ви няма.
Между другото, тук май е мястото да попитам. Луда ли съм или е нормално, че се притеснявам, че кучето се интересува от жужащи и жилещи насекоми? Изпитвам див ужас, че както ги гони и лови, ще вземе да лапне някое, то ще го ужили и кучето може да се задуши bl)
Публикувано: 15 March 2007 - 01:48 PM
Цитат
Напълно нормално да се притесняваш. Не искам да усилвам притеснението ти -но си е опасно.

Публикувано: 15 March 2007 - 03:27 PM
Цитат
Значи все пак не съм толкова зле wink Аз повече от това трудно бих се притеснила, просто защото изпитвам самата аз дивашки страх и ужас от тези гадинки, а като видя куче да се заиграва с тях съм адски бърза със забранителната команда. Дори съм предвидила, ако дай Боже успеем да купим къща, да проуча идеята с посяването на цветя/храсти, които възможно най-малко да привличат жужащи нежелани посетители b)
Между другото, още едно за тестчето:
Вие сте луд кучкар, ако приятелите като им идете на гости с кучето казват "Извинявай, свърши ми минералната вода, от чешмата става ли?" worthy
Не ми се е случвало на мен, ама на близък човек- да. Явно такова впечатление остава в другите, а най-добре се виждаме през техните очи 1super
Публикувано: 15 March 2007 - 03:31 PM
Аз имам 17 точки. Домашните ме смятат за луда ,но аз съм си аз обичам я тази муцуна и това е. За нея витамини купувам ,но за мен не.Миналото лято бях с племениците и Съни на село аз им правех постоянно забележки ,но на нея не. Не им давах да ядат семки и сладко ,защото я дразнят и то горкото гледа жално.
d)

milena
Публикувано: 15 March 2007 - 05:30 PM
Много я обичам принцеската ми!!! w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

Вход

Горе
Цитиране +