Dog.bg Форуми : Истински кучкар ли сте?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Истински кучкар ли сте?

#21 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 March 2006 - 02:44 PM

Аз имам 18 точки victoryVVV super best
User's Signature

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2006 - 02:47 PM

BEER b) Привет!Ние сме почти всичко от горе-изброеното (без ядене от масата и море) понеже сме есенно бебе и тепърва ни предстоят пролети,лета,морета..;и разбира се,той си има негов кът с куп нужни според мен пособия и нещица(ръкавица и специална четка за козина);витамини за козина;специални лентички за хубав дъх и здрави зъби и тн. и тн..Като взема хонорар с таксито отивам право в кварталния зоомагазин и излизам оттам с куп подаръчета за него w)И да видите само тези умни,благодарни очи ,които ме гледат ,когато мамичка подарява на кучешкото си детенце , един след друг,подаръченцата..!!!НЯМА ТАКИВА ОЧИ! Купих специално за зимните ни разходки подходящи обувки;записахме се в клуб за спортна дресура..И понеже си нямаме четиринога дружинка в квартала(всички бягат от нас:(направих си "проучване" и ..скоро ще си има истинско ,кучешко приятелче от дребна породка за да си говорят на техния си език и да не е самотен-всред хората..Той е най-благодарното и усмихнато немско овчарско куче ,което съм виждала.Благодаря на ДОГ.БГ,че съществува защото от тук се сдобих с безценния ми АЛЕКС-чо и.. всички чудесни хора с които се запознах и продължавам да се запознавам покрай него!Благодаря на съдбата ,че "побутна" Алекс да ме близне ,когато отидох да гледам котилото на 22-10-2005г.и да кажа:"ТОВА Е ТОЙ".Какъвто й да е той за някои ,без родословен,такъв или онакъв-за мен е МОЕТО БЕЗЦЕННО АЛЕКС-ЧЕ фюр Буреш w) От тогава той е центъра на целия ми малък свят!Поздрави:Вики&Алекс nok

Прикачени файлове

#23 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 14 March 2006 - 03:58 PM

С въпросите за пробойните на Буши и за заведенията на Елен натрупах цели 20 точки 1super май съм неизлечимо болна d) b)

Прикачени файлове

User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#24 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2006 - 05:42 PM

l) l) l) влизам напълно в категориятя на неизлечимо болните!!!
добавки....
- голяма част от приятелите и познатите Ви са " Владо на Джеки" , "Марта на Неро"...
- телефонният Ви указател е пълен със записи от типа " Гери (ротв)", "Пепи (клуб....)" и т.п.
- когато не сте в къщи за повече от 24 часа се обаждате да питате как е "детето"?!? яде ли, разходката???, не скимти ли много.... и.... "я му дай слушалката да ме чуе..."
- основен критерий при избор на място за почивка (пътуване до някъде въобще) е "с куче може ли?" и всички производни - място за разходки, много деца наоколо и т.н....
- избирате автомобилът си на принципа "става за кучета" - обикновено е комби
- пресичайки улица, дори и без кучето да е с Вас "командвате" хората до Вас - "чакай", "редом", "минавай" (да, случвало ми се е неведнъж l) )
и много много други..... но май и това е достатъчно някой да те прати при психиатър

#25 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2006 - 05:54 PM

Ееей ! Инсулт , поздравления... worthy Много весело!!!
Аз имам 15...достойна кучевъдка!!! въпреки, че аз се определям като маниачка ...

аз да добавя
-когато се запознавате , задължително питате дали човека срещу вас има кученце???

#26 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 March 2006 - 06:01 PM

Цитат

Ееей ! Инсулт , поздравления... victoryVVV worthy cheers bravoS Много весело!!!
Аз имам 15...достойна кучевъдка!!! b) d) , въпреки, че аз се определям като маниачка oleeee oleeee oleeee

аз да добавя
-когато се запознавате , задължително питате дали човека срещу вас има кученце??? l) d)

Много те моля, завива ми се свят - 3 реда пост и 11 емотиконки!!!!!! n)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#27 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 March 2006 - 08:44 PM

Всичко споменато от Инсулт и Бушката - на 100%-обикновено не си го признавам b)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#28 Потребителят е офлайн   Vabank Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2006 - 08:51 PM

Супер, много гот... смяхме се от сърце... и съвсем насериозно.
Особено ме изкефи за плажа - познаааата картинка....
И едно допълнение от мен (мънинко):
- не ти се струва странно да се събуждаш сутрин в странни изкривени пози, защото кучо редовно ляга напреко на леглото... (или, ако е по-дребен, за да не го смачкаш)
User's Signature

Качена снимка Почивайте в мир, мили ангели!

#29 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 March 2006 - 09:25 PM

Цитат

Супер, много гот... смяхме се от сърце... и съвсем насериозно.
Особено ме изкефи за плажа - познаааата картинка....
И едно допълнение от мен (мънинко):
- не ти се струва странно да се събуждаш сутрин в странни изкривени пози, защото кучо редовно ляга напреко на леглото... (или, ако е по-дребен, за да не го смачкаш)

За допълнението ти - ми то е най- естественото нещо на света ,защо да е странно... b)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#30 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2006 - 09:49 PM

Виждам хора добре се веселите. Виждам още, че всички до тук сте в състояние на диагноза l) , кой повече, кой по малко.
За това ви предлагам още едно четиво с подобен характер, на което се натъкнах преди време и касаещо опасната болест.

Ето какво пишат учените bl)

Ние идентифицирахме ново заболяване, предизвикано вероятно от вирус сред хората отглеждащи кучета. Очевидно тази болест съществува от достатъчно дълго време, но едва на скоро беше еднозначно определена и започна нейното изучаване.

Нарекохме я СИНДРОМ НА ПРИДОБИТАТА ЗАВИСИМОСТ ОТ КУЧЕТА (СПЗК) Отначало СПЗК се е разглеждала като заболяване имащо психологическа природа. Но след като двама млади изследователи на тази болест, внезапно започнали да развъждат кучета за изложби, ние разбрахме, че имаме работа с опасна вирусна инфекция. Епидемиолозите идентифицират три стадия на тази болест и са определили типичните симптоми.

А. ВИЕ ИМАТЕ ПЪРВИТЕ СИМПТОМИ (СТАДИЙ 1) АКО:
1. Вие мислите, че която и да е изложба в пределите на 500 км. се явява близка.
2. Започва да ви харесва да ставате сутрин в 5, за да разхождате и храните кучетата.
3. За вас е прекрасно да прекарвате няколко часа на ден, триминговайки кучетата.
4. Вие се смятате за прекалено стиснати, ако харчите по-малко от 3 000 на година за представяне на кучета по изложби.
5. Вие не можете да се сетите, какво е това да обичаш само едно куче.

В. ВИЕ ОПРЕДЕЛЕНО СТРАДАТЕ ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ (СТАДИЙ 2) АКО:

1.Най-важния фактор при закупуване на нов автомобил се явява количеството клетки, които могат да се поберат в него.
2. Когато търсито ново жилище, преди всичко мислите за това колко кучета ще могат да живеят в него.
3. Вашите сметки за кучешка храна са повече от разходите по вашето семейство.
4. Вие харчите за ветеринари толкова, колкото и по лекари.
5. Вие никога нямате свободни пари, тъй като всички те са ви нужни за представяне на кучетата.(на изложби)
6. В дома ви има повече снимки на кучета, от колкото на вашето семейство.
7. Прекрасен отпуск за вас това е възможността да посетите максимален брой изложби.
8. Болшинството от вашите разговори се въртят около кучета.

С. БОЛЕСТТА Е ВСТЪПИЛА В КРИТИЧЕН СТАДИЙ (СТАДИЙ 3) АКО:
1. Вие се събуждате сутрин и откривате, че вашите деца спят в плетени кошници, а кочутата по креватите.
2. Вие знаете името на всяко куче и неговото родословие, но не можете да се сетите, кой е този странен непознат/а във вашия дом. Макар и да е напълно възможно това да е вашият мъж/жена.
3. Вашите съседи продължават упорито да твърдят, че тези деца, които търчат около къщата, крещят и плашат кучетата се явяват вашите деца.
4. Вие харчите всички пари, спестени за уроци и обучение на децата ви, за това да подберете за кучето ви подходящ партньор.
5. Излагайки своите кучета, вие сте били на път така дълго, че не можете да се сетите къде живеете.
6. Вашето семейство ви поставя ултиматум "или ние, или кучетата", и вие с чисто сърце избирате кучетата.

ВИЕ СТРАДТЕ ОТ ТАЗИ УЖАСНА БОЛЕСТ? ИМА ЛИ НАДЕЖДА ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ?

В хода на нашите изследвания, ние изяснихме, че в болшинството от случаите болестта достига до втори стадий и остава хронична. Ние с голям труд получихме няколко пациента намиращи се в трети стадий на СПЗК. Сега всички те се намират в изолирани камери, където ние ги изучаваме, за да получим по-добри познания за тази страшна болест. Това е много тежко зрелище, да виждаш как преди ярките и забележителни хора се мотат в стаята по странен триъгълен или О-образен път, правейки странни движения с ръце и издавайки непонятни звуци. Елементарното произнасяне на думите "World dog show" може да ги доведе в състояние на безумие не поддаващо се на контрол.

За съжаление, сега има много малко шансове за оздравяване на такива тежки случаи, но с времето се надяваме, да можем да намерим лекарство. В дадения момент ние продължаваме да изследваме това заболяване, опитваме се да изолираме вируса, който го предизвиква и да създадем лечебна ваксина.

В хода на изследването бяха открити интересни сведения за тази болест. Има обнадеждаващи данни, че към нея може да се изработи имунитет. Няколко души, намиращи се във втори или даже в трети стадий на СПЗК са имали семейства мъже, жени, деца, при които не е имало никакви следи на болестта. Нашите изследвания предполагат, че това може да става заради особенностите на заобикалящата среда, заради повишения имунитет, както и за това, че болните на този стадий имат тенденция да не се свързват със своите близки от ежедневието. Възможно е, болестта да поразява паметта и нашите пациенти просто да не помнят, че имат някакво семейство, освен кучетата.

КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИТЕ ТАЗИ БОЛЕСТ?
ЗА СЕГА НЕ СЪЩЕСТВУВА НАДЕЖДНО ЛЕКАРСТВО, ГЛАВНОТО СПАСЕНИЕ Е СПАЗВАНЕ НА ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ!

1. Избягвайте развъдчици, рекламиращи специални клетки за изложбени кучета, т.к. има сведения, че в тях може да се съдържа вируса на СПЗК.

2. По-добре да заминете от града в този ден, в който там се провежда кучешка изложба. Информация за възможното разпространяване на СПЗК, можете да получите често от местните вестници.
3. Ако вие по невнимание сте влезнали в контакт с човек, поразен от СПЗК, то тогава се постарайте колкото е възможно по бързо да прекратите контакта с (но те обикновенно са особено нахални и прилепливи). След това непременно вземете душ, желателно с антибактериален сапун.
4. Ако живеете с човек, страдащ от СПЗК, и все още се държите в ръце и не му отстъпвате, то, вероятно, вие се намирате в безопастност.

b)
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 14 March 2006 - 09:58 PM

Wow bl) аз съм втрещена.....аз съм ходещо СПЗК oleeee и то в Бг b) в момента броя колко съм заразила....с този чудесен вирус worthy
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#32 Потребителят е офлайн   bubole4e-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 11:10 AM

Ох ,аз май сьбрах само 10 точки с тези за морето,обаче много се смях и мога да допьлня: 1.когато отвориш багажника на колата най-отгоре се мьдрят:купа за вода,купа за храна,любимите тенис топки,любимата постелка на кучето. 2.Когато пьтуваш спираш често за да се изпишка и раздвижи кучето/не ти и децата/ 3.Притесняваш се да не му стане лошо от завоите по пьтя. 4.Преди заминаване за море влизаш в детски магазин и избираш чорапи и терльци за да предпазиш лапите от горещия пяськ а продавачката те гледа все едно си гьрмяща змия 5.Пак в детски магазин избираш чаршавче на кученца за неговото легло,защото смяташ,че това най-би му подхождало.

#33 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 March 2006 - 11:21 AM

Направо съм върха на сладоледа---печеля по всички точки oleeee
Да допълня-нося го завит в одеяло на ръце по нашата улица когато е студено и му е скучно в къщи b) та да го разходя.От което се чува--да му ядеш главата bl) кво си го понесла l)

#34 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 01:26 PM

21 точки bl) b) r) l)

#35 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 01:41 PM

22точки след останалите неща
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#36 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 02:22 PM

9 точки n) Хех-не съм маниак, но мноооого си обичам кучето..И ОПРЕДЕЛЕНО не съм обикновен стопанин на болонка-не обичам болонки r) l)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#37 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 03:14 PM

bravoS

#38 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 03:15 PM

l) Наистина командоря хората около мен понякога, когато пресичаме оживена улица l) А и в къщи се случва понякога - команда за хранене, за поместване от пътя ми и др... Веднъж майка ми беше застанала на вратат на кухнята и не можех да изляза и й казах най-естествено "Марш" bl) bl) bl) Имах си малко неприятности после докато изчервена се оправдавах за казаното без да искам b) l) b) l)
Мъжът ми понякога дори сам се строява, ако съм нещо кисела - "Да си отида ли на мястото" или подобни oleeee super best

#39 Потребителят е офлайн   deni_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 11:23 AM

21 точки...доволна съм! b)

#40 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 11:25 AM

Дени ти нямаш куче? bl) bl) bl)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

• (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни