Dog.bg Форуми : Истински кучкар ли сте?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Истински кучкар ли сте?

#41 Потребителят е офлайн   deni_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 March 2006 - 11:42 AM

Отговорите ми започваха с "Ако имах..." 1super

#42 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 11:47 AM

То ако трябваше да започва с "ако" щеше всеки да има 99точки или 1000
Но нищо.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#43 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 01:39 PM

Няма значение, че още няма куче. Аз преди да имам първото си куче, (понеже също зависех от родителското тяло) бях се вманиячила до патология по всичко кучешко. Слядях всякакъви издания, телевизионни и радио предавания, книжки, стари и по-нови, които можех да намеря... Мислех вече като куче, говорех и мислех само за кучета.... ВСИЧКО за мен беше КУЧЕ!!! dribble dribble dribble
Напълно смятам, че мястото на deni_york е сред нашите редици и то напълно заслужено 1super

#44 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 01:54 PM

В момента не определяме къде й е мястото.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#45 Потребителят е офлайн   Andie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 02:48 PM

Хехехе!
Стигнах до 13 точки (без да броим темите на Бушката и другите) иначе отивам над 20, че и отгоре! super best
Да не забравяме, че у нас си имаме и бебе - то проходи също благодарение на кучо: хващаше го за крачетата, гръбчето и почваше да ходи! b)
А иначе до ден днешен като му се "прилази" на бебо, кучо не го изпуска от очички! Бебо гледа под дивана ... и веднага и куча гледа отдолу и чака какво ще му извади (в повечето случаи топка или играчка) b) b) b)

oo w)

Сетерите са ВЕЛИКИ! victoryVVV

#46 Потребителят е офлайн   m_dyakova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 03:19 PM

bl) Ужас!!!! Това не трябваше да го чета... Не обичам рибки (т.е. мога да имам, но не пък само рибки!), а откакто се помня имам какви ли не животни... И сега какво? Та, аз не можах да събера и 5 точки!!!! s)
Ето моите отговори:
1. Самонаричате се маменце или татенце. - Е, случва се да кажа: "Ела, при мама"....Но по-скоро - не!
2. Кучето ви спи с вас в леглото. - Едно време пудела ми Джони (среден пудел) - да, но с булмастифите bl) , които винаги са били не по малко от 2-3 - не! Виж котките ми - да! И сега последно кое - ДА или НЕ?!? bl)
3. Употребявате странното множествено число изпишкахме се и се изакахме на връщане от парка. - Не ми се е случвало... r)
4. През задното стъкло на колата ви не се вижда нищо от отпечатъци на мокър кучешки нос. - Не, кучетата ни винаги си знаят мястото в колата и са послушни...
5. Наричате кучето си с 28 различни имена, повечето от които са напълно безсмислени, но то ги знае. - Не, обикновенно 1-2 умалителни...
6. Вие обичате хората, които харесват вашето куче. - Не, това няма значение за мен...
7. Презирате хората, които не харесват вашето куче. - Не, опитвам се да търся "доброто" във всички...
8. Винаги можете да изровите от джоба си някоя и друга наградка за кучета. - По-скоро да...
9. От известно време подозирате, че обичате кучето си толкова, колкото другите обичат децата си. - Да, преди да имам дете беше така....
10. Честитите Нова Година, рождения ден и 1-ви юни на кучето си. - Не, не обичам и на хората да ги честитя...Не им отдавам голямо значение...
11. Минавате през зоомагазина след работа, за да зарадвате с нещо Бруно като се приберете. - Да, и за котките ми, и за папагала, и за костенурките, а и за мъжа ми.... l)
12. Не ви се струва странно да стоите на поляната в парка и умолително да повтаряте Джина, изпишкай се най-сетне, моля те!, докато Джина търчи с приятелски кокер и се прави, че не знае за какво са разходките. - Напротив! Думички като "моля те", "ако обичаш най-сетне" и т.н. са табу!!! Обичам аз да команвам парада, а не кучетата!!!
13. Избирате мебели, килими и дрехи в тон с кучето си така и така всичко е в косми. - bl) Не, а и чистя, за да няма косми... Но дрехите понякога ги съобразявам... b)
14. Държите в офиса си снимка на Лъки, но не и на жена си. - Не, "семейната" снимка и с домашните любимци ми е на десктопа.
15. Четете лекции на хората за това каква голяма отговорност е да гледаш куче, като повдигате въпроса със и без повод. - ДА!!! b)
16. Вие сте единствения идиот под проливния дъжд на улицата, просто защото кучето трябва да се разходи. - Да, но не единствения... l)
17. Вече не пиете бира с приятели в петък вечер, защото трябва да се прибирате вкъщи при кучето. - Не, намирам време и за едното и за другото... ;)
18. Вашите планове за събота и неделя са съответно: разходка с Джеси в парка, и разходка с Джеси в парка. - Не, кучетата са навсякъде с мен в "моите планове" - било на пикник със семейството, било на плажа, било на тенис корта, било на кафе или бира с приятели, дори в офиса, ако се налага да работя до късно или почивните дни... Т.е. те се съобразяват с мен, а не аз с тях... ;)
19. Никога не успявате да изядете една цяла пържола, пиле или шницел Рони гледа толкова умилително. - Напротив! Никога не давам от масата (даже и на котките!) - всеки да си знае чинията и времето за ядене... ;)
20. Стараете се да не чистите много често с прахосмукачка, защото кучето го е страх от нея. - Напротив!!! Чистотата е на първо място... l)
21. Продължавате да се храните най-спокойно и след като извадите огромен кучешки косъм от чинията си. - Зависи, ако на моето куче - да, но на чуждо или човешки... хмммм... r)
22. Давате съвети за личния живот на хората, които странно защо, винаги започват с А моята Чери веднъж.... - С ръка на сърцето: "случвало се е", най-вече съвети за децата им... Но избягвам... r)

И сега кво? Едвам минах 5 точки и то с компромиси... r)
Или теста не е верен или съм друга порода "кучкар"... l)

#47 Потребителят е офлайн   m_dyakova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 03:29 PM

Цитат

Когато сте на плажа, сте единствения, който:
- вместо да се препича спокойно - през 5 минути плакне и долива вода в паничката на кучето,
- хавлията му е цялата в пясък, от кучето, което се окопава наблизо,
- носи чадър за кучето, а не за себе си,
- непрекъснато е нащрек, за "бомбите" на питомеца си - дотичваш с извинителен тон и пликче, събираш смраднята и се омиташ, без да гледаш хората в очите,
- след излизане от морето, крещиш по-силно от майките с деца - въпреки това под чадъра ти се вихри вихрушка от мокра козина, кърпи и пясък.

super best Абсолютно!!!! l)
Ще добавя и:
- Когато си на плажа да не можеш да лежиш спокойно, щото се налага да пазиш "гларусите" (онези досадните мъже със самочувствие) да не им хрумне да дойдат да питат "Колко е часа?", че някое от кучетата да не вземе да им отговори вместо теб.... l) l) l)

Ама, като гледам и чета "добавките" от всички вас - май от тях бих събрала повече точки... l)

#48 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 16 March 2006 - 03:34 PM

;) добър стопанин на куче cheers

#49 Потребителят е офлайн   m_dyakova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 03:44 PM

Цитат

;) добър стопанин на куче cheers

;) Благодаря ти! cheers
Но според това:

Цитат

В. ВИЕ ОПРЕДЕЛЕНО СТРАДАТЕ ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ (СТАДИЙ 2) АКО:
1.Най-важния фактор при закупуване на нов автомобил се явява количеството клетки, които могат да се поберат в него.
2. Когато търсито ново жилище, преди всичко мислите за това колко кучета ще могат да живеят в него.
3. Вашите сметки за кучешка храна са повече от разходите по вашето семейство.
4. Вие харчите за ветеринари толкова, колкото и по лекари.
5. Вие никога нямате свободни пари, тъй като всички те са ви нужни за представяне на кучетата.(на изложби)
6. В дома ви има повече снимки на кучета, от колкото на вашето семейство.
7. Прекрасен отпуск за вас това е възможността да посетите максимален брой изложби.
8. Болшинството от вашите разговори се въртят около кучета.

съм във "втори стадий.... l) l) l)

#50 Потребителят е офлайн   ristis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 04:38 PM

Цитат

И сега кво? Едвам минах 5 точки и то с компромиси...

Ами ще си изпържим по някоя гупа и ще пием бира drink

#51 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 12:31 PM

Имам всички точки!Аз съм луд кучкар! l)

#52 Потребителят е офлайн   hadrielle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 01:56 PM

Едвам изчетох всички мнения,и с риск да ослепея се смях на воля.Имам точно 15 точки.Имам натрапчивата мисъл че живея за малките шушулки в къщи. b) Предполагам,обаче,че не само аз съм в подобно положение.

#53 Потребителят е офлайн   gladness_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2006 - 03:34 PM

16 точки bravoS dribble

#54 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2006 - 01:54 PM

b) Хора, умрях от смях, ама колко ми е познато написаното.....Ако някой , недолюбващ кучовци хвърли едно око на тая тема ще реши, че е на пуснати от лудница. dribble
Мен редовно по улицата ми казват :`Да му ядеш ушите` super best , защото му говоря, зимно време обличам, а като имаше проблем с крачето и шарени чорапки му бях обула.
Иначе за мене е най-нормалното нещо за рождения му ден и за нова година да му купувам подарък. oleeee
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#55 Потребителят е офлайн   Monka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2006 - 11:26 PM

ХеХе 15т Сега наистина осъзнах че го наричам с 28 различни безмислени имена и той ги знае ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#56 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2006 - 09:59 AM

И още нещо на шега... и не толкова :

Студент крои планове пред свой колега как ще изхарчи един милион долара, получени за това, че ще научи кучето си да говори.
- Да-да, кой глупак ще ти даде един милион долара за говорещо куче?!
- Естествено, че никой няма да плати. Но бъди сигурен, че всеки уважаващ себе си производител на храна за кучета ще ми даде маса пари, за да накарам псето си да мълчи... d)
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#57 Потребителят е офлайн   СНЕЖАНКА Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2006 - 10:31 AM

Признавам си, че не изчетох всичко открай до край, но успях да разбера че:
-ако приемем хипотетично възможен макс. брой точки 50 или 100 - е, значи аз съм в тая група b)
-разходите за храна на животните наистина са повече или поне равни на останалите ни разходи
-ние може да вечеряме филийки с масло, но животните няма да карат на водичка b) за тях винаги има осигурена храна

Към теста да добавя:
-храните кучето си с вилица и лъжица (случвало ми се е b) )
-слагате му негова собствена възглавница и завивка на спалнята за да му е по-удобно
-преди сън му обличате пижама (божееееееееее и това съм правила, на майтап разбира се)

#58 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2006 - 02:21 PM

b) b) b) Че кой кучкар не е обличал и преобличал кучето си...Перуки, панделки, шапки, очила, гащи, блузи...и пр. b)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#59 Потребителят е офлайн   puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2006 - 10:53 PM

Няма да се смеете, но моята глезла си има собствена стая cl) Цялата зима си лежеше на фотьола в стаята и макар че беше доста топло искаше да я завивам. Когато се отвиеше започваше да лае и трябваше пак да я завивам oleeee

#60 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 April 2006 - 11:14 PM

Цитат

Няма да се смеете, но моята глезла си има собствена стая cl) Цялата зима си лежеше на фотьола в стаята и макар че беше доста топло искаше да я завивам. Когато се отвиеше започваше да лае и трябваше пак да я завивам oleeee

l) l) Извинявай че се смея, ама е весело! l)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни