Истински кучкар ли сте?
Публикувано: 16 March 2006 - 11:42 AM
Публикувано: 16 March 2006 - 01:39 PM
Напълно смятам, че мястото на deni_york е сред нашите редици и то напълно заслужено 1super
Публикувано: 16 March 2006 - 02:48 PM
Стигнах до 13 точки (без да броим темите на Бушката и другите) иначе отивам над 20, че и отгоре! super best
Да не забравяме, че у нас си имаме и бебе - то проходи също благодарение на кучо: хващаше го за крачетата, гръбчето и почваше да ходи! b)
А иначе до ден днешен като му се "прилази" на бебо, кучо не го изпуска от очички! Бебо гледа под дивана ... и веднага и куча гледа отдолу и чака какво ще му извади (в повечето случаи топка или играчка) b) b) b)
oo w)
Сетерите са ВЕЛИКИ! victoryVVV
Публикувано: 16 March 2006 - 03:19 PM
Ето моите отговори:
1. Самонаричате се маменце или татенце. - Е, случва се да кажа: "Ела, при мама"....Но по-скоро - не!
2. Кучето ви спи с вас в леглото. - Едно време пудела ми Джони (среден пудел) - да, но с булмастифите bl) , които винаги са били не по малко от 2-3 - не! Виж котките ми - да! И сега последно кое - ДА или НЕ?!? bl)
3. Употребявате странното множествено число изпишкахме се и се изакахме на връщане от парка. - Не ми се е случвало... r)
4. През задното стъкло на колата ви не се вижда нищо от отпечатъци на мокър кучешки нос. - Не, кучетата ни винаги си знаят мястото в колата и са послушни...
5. Наричате кучето си с 28 различни имена, повечето от които са напълно безсмислени, но то ги знае. - Не, обикновенно 1-2 умалителни...
6. Вие обичате хората, които харесват вашето куче. - Не, това няма значение за мен...
7. Презирате хората, които не харесват вашето куче. - Не, опитвам се да търся "доброто" във всички...
8. Винаги можете да изровите от джоба си някоя и друга наградка за кучета. - По-скоро да...
9. От известно време подозирате, че обичате кучето си толкова, колкото другите обичат децата си. - Да, преди да имам дете беше така....
10. Честитите Нова Година, рождения ден и 1-ви юни на кучето си. - Не, не обичам и на хората да ги честитя...Не им отдавам голямо значение...
11. Минавате през зоомагазина след работа, за да зарадвате с нещо Бруно като се приберете. - Да, и за котките ми, и за папагала, и за костенурките, а и за мъжа ми.... l)
12. Не ви се струва странно да стоите на поляната в парка и умолително да повтаряте Джина, изпишкай се най-сетне, моля те!, докато Джина търчи с приятелски кокер и се прави, че не знае за какво са разходките. - Напротив! Думички като "моля те", "ако обичаш най-сетне" и т.н. са табу!!! Обичам аз да команвам парада, а не кучетата!!!
13. Избирате мебели, килими и дрехи в тон с кучето си така и така всичко е в косми. - bl) Не, а и чистя, за да няма косми... Но дрехите понякога ги съобразявам... b)
14. Държите в офиса си снимка на Лъки, но не и на жена си. - Не, "семейната" снимка и с домашните любимци ми е на десктопа.
15. Четете лекции на хората за това каква голяма отговорност е да гледаш куче, като повдигате въпроса със и без повод. - ДА!!! b)
16. Вие сте единствения идиот под проливния дъжд на улицата, просто защото кучето трябва да се разходи. - Да, но не единствения... l)
17. Вече не пиете бира с приятели в петък вечер, защото трябва да се прибирате вкъщи при кучето. - Не, намирам време и за едното и за другото... ;)
18. Вашите планове за събота и неделя са съответно: разходка с Джеси в парка, и разходка с Джеси в парка. - Не, кучетата са навсякъде с мен в "моите планове" - било на пикник със семейството, било на плажа, било на тенис корта, било на кафе или бира с приятели, дори в офиса, ако се налага да работя до късно или почивните дни... Т.е. те се съобразяват с мен, а не аз с тях... ;)
19. Никога не успявате да изядете една цяла пържола, пиле или шницел Рони гледа толкова умилително. - Напротив! Никога не давам от масата (даже и на котките!) - всеки да си знае чинията и времето за ядене... ;)
20. Стараете се да не чистите много често с прахосмукачка, защото кучето го е страх от нея. - Напротив!!! Чистотата е на първо място... l)
21. Продължавате да се храните най-спокойно и след като извадите огромен кучешки косъм от чинията си. - Зависи, ако на моето куче - да, но на чуждо или човешки... хмммм... r)
22. Давате съвети за личния живот на хората, които странно защо, винаги започват с А моята Чери веднъж.... - С ръка на сърцето: "случвало се е", най-вече съвети за децата им... Но избягвам... r)
И сега кво? Едвам минах 5 точки и то с компромиси... r)
Или теста не е верен или съм друга порода "кучкар"... l)
Публикувано: 16 March 2006 - 03:29 PM
Цитат
- вместо да се препича спокойно - през 5 минути плакне и долива вода в паничката на кучето,
- хавлията му е цялата в пясък, от кучето, което се окопава наблизо,
- носи чадър за кучето, а не за себе си,
- непрекъснато е нащрек, за "бомбите" на питомеца си - дотичваш с извинителен тон и пликче, събираш смраднята и се омиташ, без да гледаш хората в очите,
- след излизане от морето, крещиш по-силно от майките с деца - въпреки това под чадъра ти се вихри вихрушка от мокра козина, кърпи и пясък.
super best Абсолютно!!!! l)
Ще добавя и:
- Когато си на плажа да не можеш да лежиш спокойно, щото се налага да пазиш "гларусите" (онези досадните мъже със самочувствие) да не им хрумне да дойдат да питат "Колко е часа?", че някое от кучетата да не вземе да им отговори вместо теб.... l) l) l)
Ама, като гледам и чета "добавките" от всички вас - май от тях бих събрала повече точки... l)
Публикувано: 16 March 2006 - 03:34 PM
Публикувано: 16 March 2006 - 03:44 PM
Цитат
;) Благодаря ти! cheers
Но според това:
Цитат
1.Най-важния фактор при закупуване на нов автомобил се явява количеството клетки, които могат да се поберат в него.
2. Когато търсито ново жилище, преди всичко мислите за това колко кучета ще могат да живеят в него.
3. Вашите сметки за кучешка храна са повече от разходите по вашето семейство.
4. Вие харчите за ветеринари толкова, колкото и по лекари.
5. Вие никога нямате свободни пари, тъй като всички те са ви нужни за представяне на кучетата.(на изложби)
6. В дома ви има повече снимки на кучета, от колкото на вашето семейство.
7. Прекрасен отпуск за вас това е възможността да посетите максимален брой изложби.
8. Болшинството от вашите разговори се въртят около кучета.
съм във "втори стадий.... l) l) l)
Публикувано: 04 April 2006 - 01:54 PM
Мен редовно по улицата ми казват :`Да му ядеш ушите` super best , защото му говоря, зимно време обличам, а като имаше проблем с крачето и шарени чорапки му бях обула.
Иначе за мене е най-нормалното нещо за рождения му ден и за нова година да му купувам подарък. oleeee

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 17 April 2006 - 09:59 AM
Студент крои планове пред свой колега как ще изхарчи един милион долара, получени за това, че ще научи кучето си да говори.
- Да-да, кой глупак ще ти даде един милион долара за говорещо куче?!
- Естествено, че никой няма да плати. Но бъди сигурен, че всеки уважаващ себе си производител на храна за кучета ще ми даде маса пари, за да накарам псето си да мълчи... d)
Публикувано: 18 April 2006 - 10:31 AM
-ако приемем хипотетично възможен макс. брой точки 50 или 100 - е, значи аз съм в тая група b)
-разходите за храна на животните наистина са повече или поне равни на останалите ни разходи
-ние може да вечеряме филийки с масло, но животните няма да карат на водичка b) за тях винаги има осигурена храна
Към теста да добавя:
-храните кучето си с вилица и лъжица (случвало ми се е b) )
-слагате му негова собствена възглавница и завивка на спалнята за да му е по-удобно
-преди сън му обличате пижама (божееееееееее и това съм правила, на майтап разбира се)
Публикувано: 19 April 2006 - 02:21 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 19 April 2006 - 11:14 PM
Цитат
l) l) Извинявай че се смея, ама е весело! l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +